forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Podzielmy się świąteczną milością, czyliiii - mała bijatyka

davaeorn - Nie 12 Kwi, 2009
Temat postu: Podzielmy się świąteczną milością, czyliiii - mała bijatyka
http://davaeorn.mybrute.com/

sprawa prosta jak konstrukcja cepa - wchodzimy tworzymy postać, napier******** inne postacie - ot i fabuła :) bardzo miłe i wciągające zajęcie :)

skasowany - Nie 12 Kwi, 2009

Stare, nudne, a jak energia Cię rozpiera to zapraszam na co weekendowe sparingi w centrum Warszawy :wink:
mavierk - Nie 12 Kwi, 2009

Fajne, małe, grywalne :P
http://mavierk.mybrute.com
mój brute, jakby ktoś nie chciał do davaeorna dołączać ;P

mavierk napisał/a:
mój brute, jakby ktoś nie chciał do davaeorna dołączać ;P

bo wpier*** dostaniesz - grzeczny bądź :P
oczywiście nikt nie chce do mavierka :P

awansował na 3 poziom i myśli że świeci...

Monastor - Nie 12 Kwi, 2009

Automatyczne? Ale bieda. Jak chcecie trochę przemocy to zapraszam na partyjkę F.E.A.R. combat, ale to jakoś w tygodniu.
xneon - Nie 12 Kwi, 2009

tu nie o walkę chodzi tylko o erpegowe elementy - ludzie lubią przyexpić i zitemować plecak :P

kto pierwszy nabije 10lvl zakładać klan optyczne :)

to chyba ja będę musiał :) już mam 6 :D
mavierk - Nie 12 Kwi, 2009

sie wie :)
Kocur - Nie 12 Kwi, 2009

Monastor napisał/a:
zapraszam na partyjkę F.E.A.R. combat, ale to jakoś w tygodniu.

Ja tylko CoD4 :P Taki odstresowywacz zawsze się przydaje :mrgreen:

xneon - Nie 12 Kwi, 2009

a jeśli już przy tym jesteśmy, to ja dwa lata z przerwami pykam w Enemy Territory, aż musiałem ostatnio z dysku wyrzucić bo matura się zbliża, a to zbyt pochłania :)
Kocur - Nie 12 Kwi, 2009

xneon, też w to grałem ze 2 lata z przerwami :D Ale one wszystkie wciągają tak że człowiek potem do pracy wstać nie może :zalamany:
xagon - Nie 12 Kwi, 2009

Kocur napisał/a:
Monastor napisał/a:
zapraszam na partyjkę F.E.A.R. combat, ale to jakoś w tygodniu.

Ja tylko CoD4 :P Taki odstresowywacz zawsze się przydaje :mrgreen:

to kiedy się ustawimy?:).. trochę też gram masz xfire?

mój profil :P

Kocur - Nie 12 Kwi, 2009

Nie używam xfire, bo mnie drażni :D Ale jak masz jakiś "zaprzyjaźniony" serwer to podrzuć mi na PW namiary to zobaczę czy dam radę tam zagrać, bo jak będę miał PING powyżej 100ms to nie idę :D
Monastor - Nie 12 Kwi, 2009

xagon, nie mam xfire bo to dla mnie przerost formy nad treścią. Pogrywam sobie z rzadka dla radosnej rozwałki, bez większego skilla. Jak patrzę na screeny na Twoim profilu to zaczynam się bac :mrgreen:

Odezwę się na PW jakoś w tym tygodniu ;-)

edmun - Nie 12 Kwi, 2009

tylko q3a, ut sie liczy :D
palindrom - Pon 13 Kwi, 2009

edmun,
wyskoczysz czasem na DM13? :P

mavierk - Pon 13 Kwi, 2009

jestem jednym z niewielu, którzy nie rozumieją fenomenu fpsów :)
davaeorn - Pon 13 Kwi, 2009

mavierk napisał/a:
jestem jednym z niewielu, którzy nie rozumieją fenomenu fpsów :)

nie przejmuj się, ja też niespecjalnie je preferuje... ale cóż... (mam 7lvl :P http://davaeorn.mybrute.com - spróbuj :P )

Monastor - Pon 13 Kwi, 2009

mavierk, ja tam wolę cRPG albo jakąś strategię, obydwa koniecznie z dobrą fabułą... a niemal każdy FPS to świetny odstresowywacz, poza tym przypomina trochę bieganie z aparatem :mrgreen:

wolę sobie pyknąć w dobrego mmorpg - grasz, rozmawiasz, łazisz grupką na większe bossy, zdobywając mvp, zbierasz się w gilidę, masz ciekawą spoleczność internetową, z którą ugadujesz się na zloty - no i możesz afknąć zazwyczaj bez problemów :)

mavierk, a daj spokój, n-set questów na zasadzie "zabij x potworów y", kaleczenie angielskiego i każdego innego języka, jaki świat wymyślił, kompletny brak klimatu. Przynajmniej to znalazłem w każdym, którego widziałem. Do tego kolejki na serwery, koniecznośc płacenia za w miarę znośne użytkowanie. Podziękuję.

Te wszystkie gry są tak skonstruowane, żeby spędzało się przy nich jak najwięcej czasu. Prosty mechanizm, zrobimy lepszy zestaw przedmiotów dostępny na danym poziomie to ludzie będą mieli motywację, żeby siedziec i stukac. Dla większości graczy levelowanie staje się celem samym w sobie, a powinno byc dodatkiem.

edmun - Pon 13 Kwi, 2009

palindrom, preferuje dm6, dm17, cpm5, ztn3dm1, dm7, cpm22(ulubiona), i cpm3 :)
palindrom - Pon 13 Kwi, 2009

DM17, DM7 w tej kolejności :) Oczywiście może też być ostatnia mapa wersji podstawowej ;)

Monastor, ja widzę coś innego w tych grach, co mi się podoba - ale to już moje nieszczęście :) Za to totalnie nie rozumiem fpsów - łazisz tylko i klikasz w głowę przeciwnika, zero jakiejkolwiek komunikacji, wzbierająca agresja i jedyne, czego Ci potrzeba, żeby wygrać, to miesiące treningu.

mavierk, ja też widzę, ale otaczający mnie gracze często mi w tym mocno przeszkadzają. Dlatego gram sam, w gdy dla pojedynczego gracza i nie muszę się męczyc :smile:

Tobie przeszkadzają, mi pomagają - dlatego rpgi tylko w mmo :)
lupo57 - Pon 13 Kwi, 2009

a gra ktoś może w traviana ?????
mavierk - Wto 14 Kwi, 2009

ja grałem troszkę w knightfight, ale teraz dochodzę do wniosku, że marna to gra była ;)
davaeorn - Wto 14 Kwi, 2009

z takich produkcji, to ja swego czasu w ogame grałem, ale w końcu miałem dość nieprzespanych nocy więc dałem se spokój... później grałem w bloodwars na samym początku istnienia tego projektu a z czasem jak zaczęli przeginać ze stopniem udziwnienia to dałem se tez spokój :)
AM - Wto 14 Kwi, 2009

mavierk napisał/a:
Za to totalnie nie rozumiem fpsów - łazisz tylko i klikasz w głowę przeciwnika

Quake 3 to swietna platformowka przeciez.

http://www.youtube.com/watch?v=VAVsJI2PCiM

mavierk - Wto 14 Kwi, 2009

xneon napisał/a:
kto pierwszy nabije 10lvl zakładać klan optyczne :)
davaeorn, robisz klan optyczne, czy kkm? :)
davaeorn - Wto 14 Kwi, 2009

w sumie ani to, ani to :) tylko jedno i drugie w jednym :)

nie uzbieramy 50 osób na optycznych ;) więc dlatego lepiej zrobić chyba ogólnofotograficznocośtam :)

i dlatego konkurs na nazwę niniejszym rozpisuję bo mam 10lvl :D

mavierk - Sro 15 Kwi, 2009

spox, ja już prawie 9 mam ;)
davaeorn - Sro 15 Kwi, 2009

ja prawie 11 lvl :P więc jeśli uważasz że dasz radę to czuj się zaproszony na spara :P

lol, akuratnie ta postać jest słaba jak barszcz, przegrywa z moją drugą, na 3.. :D
davaeorn - Sro 15 Kwi, 2009

nie przejmuj się - ja w turnieju mając 11lvl przegrałem z 5lvl :roll: ale to się zdarza...

też przegrałem z 5lvl własnie :D
mnich - Sro 15 Kwi, 2009

a ja zapraszam na " Wielkom Kradziesz Ałt IV "

Występuje tam w multi pod nickiem Mnich_Czeslaw :D

davaeorn - Czw 16 Kwi, 2009

http://mybrute.com/team/1478

ZAPRASZAM DO KLANU :)

komor - Pią 17 Kwi, 2009

edmun napisał/a:
palindrom, preferuje dm6, dm17, cpm5, ztn3dm1, dm7, cpm22(ulubiona), i cpm3 :)

Radarki mi się włączyły. Q3A to ostatnio jedyna gra, którą mam na dysku. DM17 owszem lubię. Na jakiś serwer wchodzicie konkretny? Bo ja niestety sam ze sobą pykam ostatnio, nie wiem czy mój internet zniesie grę sieciową. Ale mogę spróbować. :D

palindrom - Pią 17 Kwi, 2009

DM17 na 3 osoby? Będę latał ;)
Wolne mam tylko weekendy ale dobre łącze to mam w pracy :/ Chyba że w dni powszednie 16-17-18 - jakoś tak.

komor - Nie 19 Kwi, 2009

W dni powszednie 16–18 to ja mam obowiązki rodzinne nieprzesuwalne, niestety. :( Nie pozostaje nic innego jak klasyczne game-party kiedyś wieczorem u któregoś z nas. :)
davaeorn - Czw 23 Kwi, 2009

obrazek pt. "z motyką na słońce" - czyli jak to ktoś próbował swojego "mastera" pobić :P

http://davaeorn.mybrute.com/fight/73623452