|
forum.optyczne.pl
|
 |
Nasze zdjęcia - The best of Fot. Ludzi Propozycje
mavierk - Wto 14 Kwi, 2009 Temat postu: The best of Fot. Ludzi Propozycje Mam pomysł na małą konkurencję:
Niech każdy w tym wątku wstawi JEDNO swoje najlepsze zdjęcie z wątków:
http://forum.optyczne.pl/...?t=3117&start=0
http://forum.optyczne.pl/...?t=5741&start=0
I później zrobię ankietę, której zwycięzca będzie żyć w chwale
Zdjęcie powinno być wklejone bezpośrednio, a zaraz po nim link do foty.
To tylko zabawa, więc prosiłbym nie o oszukiwanie jakieś
Wchodzicie w to?
skasowany - Wto 14 Kwi, 2009
Mavierk, nie wchodzę, bo nie potrafię fotografować ludzi i nie ma w tych wątkach nic wartego najmniejszej uwagi mojego autorstwa Ale z przyjemnością będę śledzić 'zmagania' innych
nazgul - Wto 14 Kwi, 2009
Ruslan napisał/a: | Mavierk, nie wchodzę, bo nie potrafię fotografować ludzi i nie ma w tych wątkach nic wartego najmniejszej uwagi mojego autorstwa |
Ucz się Perspektywa zasłużonej sławy jest mało motywująca?
mavierk - Wto 14 Kwi, 2009
kurde... coś mi się zdaje że mój pomysł nie zostanie przyjęty z entuzjazmem - zaraz wyjdzie na to, że wszyscy się wstydzą i nici z tego nie wyjdzie
No może jak następnym razem zaplanuję inny wątek, to będzie lepiej
edmun - Wto 14 Kwi, 2009
i weź tu człowieku wygrzeb teraz swoje archiwa
zug - Wto 14 Kwi, 2009
mavierk, jako autor tego pomysłu,może Ty powinieneś zacząć.Wstaw swoje najlepsze a później to już samo poleci...
człowiek wychodzi z inicjatywą i jedyne, co go spotyka, to 'eeee, mi sie nie chce' albo 'nieee, bo ja słaaby jeestem' Ja też nie mam super prac, ale dzisiaj wieczorem coś tutaj zapuszczę
xneon - Wto 14 Kwi, 2009
ja bym wolał ankietę w której ktoś wyciąga z tematu to co mu się najbardziej podobało i głosowanie
lepiej tak niż każdy sobie
i teraz będziesz przeglądać 40 stron dwóch wątków, żeby wyciągnąć jedną pracę? A kazdy autor ma jakieś zdjęcie, z którego jest dumny i pewnie pamięta mniej więcej, gdzie je umieścił, a jak nawet nie, to spokojnie może je znaleść po nazwie pliku w wyszukiwarce.
edmun - Wto 14 Kwi, 2009
Dzięki edmun
skasowany - Wto 14 Kwi, 2009
Mavierk, jak już zrobisz coś podobnego z architekturą albo krajobrazami, to będę pierwszy Gdyby można było wstawić tutaj swoją fotkę, która była w galerii, to bym wstawił W wątkach nie mam nic ciekawego...
kamfil06 - Sro 15 Kwi, 2009
skasowany - Sro 15 Kwi, 2009
kamfil06, może mavierk akurat nie czytał o tym, że obiecałeś nie wstawiać Mii
kamfil06 - Sro 15 Kwi, 2009
Ruslan,
wstawie jedno z moich pierwszych...
mnich - Sro 15 Kwi, 2009
Asystencja
Nie uważam je za najlepsze, ale czuje do niego sentyment. To zdjęcie przełamuje bariery. Canonier i Nikoniarz w symbiozie.
mavierk - Sro 15 Kwi, 2009
okej, wygrałeś
mnich - Sro 15 Kwi, 2009
No to wątek można zamknąć
akatasz - Pią 17 Kwi, 2009
To może też wrzucę jedno
mavierk - Pią 17 Kwi, 2009
Moja propozycja
|
|