forum.optyczne.pl

Wolne tematy - BNP

kamfil06 - Nie 19 Kwi, 2009
Temat postu: BNP
oto plakat z pewnej akcji anty-imigrantom BNP

kto zgadnie co jest na plakacie czego nie zaważyli panowie z partii :lol: ?

mnich - Nie 19 Kwi, 2009

kamfil06 napisał/a:
co jest na plakacie czego niezaważyli

Myśliwiec? ;)

[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 11:36 ]
Oczywiście chodzi o oznaczenie na kadłubie, okrągły znaczek 303 Dywizjon Myśliwski "Warszawski im. Tadeusza Kościuszki"

SlawGaw - Nie 19 Kwi, 2009

myśliwiec z dywizjonu 303
Kocur - Nie 19 Kwi, 2009

Cytat:
kto zgadnie co jest na plakacie czego niezaważyli panowie z partii :lol: ?

Imigrant :mrgreen: :lol:

Kaczka wskazuje na osobisty myśliwiec Jana Zumbacha
kamfil06 - Nie 19 Kwi, 2009

:shock:

o wy... a myślałem że jestem jednym z niewielu
wiedzących o tym :lol:

ciekawi mnie ile osób na tej konferencji zauważyło polską szachownicę i napis poland pod nią :lol:

Ile osób zauważyło? Zapewne nikt z zainteresowanych. Kiedy to się odbyło? Jeśli niedawno to może dostaną "złotą czcionkę"/kaczkę od teleekspresu. :mrgreen:

Ja też mam taki samolot, tylko nie chce latać. :mrgreen:

komor - Pon 20 Kwi, 2009

No niezła amba, mówiąc szczerze. Nie popisali się, co zresztą chyba często się zdarza partiom populistycznym, jak widać nie tylko w Polsce. :)
Paweł_G - Pon 20 Kwi, 2009

Brytyjska banda ignorantów. Szkoda że żadnego z Was nie było tam na sali by wytknąć ten błąd - pewnie mówca zrobiłby megł głupią minę.
SlawGaw - Pon 20 Kwi, 2009

Hehe, ten sam samolot (oznaczenia) ma goltar w avatarze.
kozidron - Pon 20 Kwi, 2009

Paweł_G napisał/a:
Brytyjska banda ignorantów. Szkoda że żadnego z Was nie było tam na sali by wytknąć ten błąd - pewnie mówca zrobiłby megł głupią minę.

nie warto, tego typu ludzie mają śliską naturę, pewnie zaczął by łgać, że właśnie nielegalnie przekracza granicę ......

SlawGaw - Pon 20 Kwi, 2009

kozidron, może sugerowali że do zwalczania "nielegalnych imigrantów" najlepiej użyć innych imigrantów i dlatego przykład z Bitwy o Anglię. :mrgreen:
Kocur - Pon 20 Kwi, 2009

No tak, przy okazji nie wyczerpują się rodzime zasoby ludzkie :lol: a imigrantów ubywa :twisted:
goltar - Pon 20 Kwi, 2009

SlawGaw zgadza się ;) w avatarze to właśnie Spitfire w malowaniu Jana Zumbacha z dywizjonu 303. Pamiątka z Góraszki 2008 :)
edmun - Sro 29 Kwi, 2009

zdjęcie z pierwszego posta tematu