|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - Proszę o poradę przy zakupie cyfrowej lustrzanki.
Pacza - Pon 05 Lut, 2007 Temat postu: Proszę o poradę przy zakupie cyfrowej lustrzanki. Witam serdecznie wszystkich forumowiczów , to mój pierwszy temat na Waszym forum i od razu proszę o pomoc. Bardzo chcę kupić sobie cyfrową lustrzankę , za ok. 3000 pln ale to juz kwota całego kompletu .Lubię imprezy sportowe typu rajdy samochodowe , rally cross (u nas nie ma tego za wiele , ale to się lubi co się ma) , wypady w plener czy fajne tematy które organizuje matka natura .Nie ma może w tym nic nadzwyczajnego ale mam przeczucie , że posiadając jakiś w miare przyzwoity sprzęt mogę się w to mocniej wkręcić . I w tym właśnie miejscu moja prosba do Was ludzi z doświdczeniem w tym temacie , czy ktoś może mi poradzić jaki sprzęt zapodać , jaki aparat , obiektyw itp. Myślę , że kilku z WAS też kiedyś korzystała z porad innych osób i wiecie jaka to pomoc dla takiego laika jak ja.Z góry serdecznie DZIĘKUJE za wszelkie rady , linki zestawów itd.Ewentualnie podam GG dla zainteresowanych : 4970909 po godz .21.30 raczej codziennie.
Jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Arek - Pon 05 Lut, 2007
Witamy!
Tu masz wątek, który może okazać się dla Ciebie pomocny:
http://optyczne.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=604
Arek
|
|