forum.optyczne.pl

Wspólne plenery fotograficzne - worldwidephotowalk - Poznań

adam_ - Wto 02 Cze, 2009
Temat postu: worldwidephotowalk - Poznań
Witam. Mój pierwszy post na forum i pytanie do osób z Poznania i okolic. Idea jest prosta, spacer z aparatem po najciekawszych miejscach miasta i rozmowa o fotografii. W Polsce do tej pory przyłączyły się 3 miasta: Kołobrzeg, Warszawa, Kraków. Więcej informacji na http://worldwidephotowalk.com . A pytanie brzmi :razz: : jakiego potencjalnego zainteresowania mogę się spodziewać. Nie chcę sam moknąć :razz: . Dziękuję za odpowiedzi i sugestie.
skasowany - Wto 02 Cze, 2009

My to mamy na to swój specjalny dział i spacerujemy i foty robimy i rozmawiamy i w Stolicy i we Wrocławiu i... :wink:
adam_ - Wto 02 Cze, 2009

Z góry przepraszam za niefrasobliwość. No właśnie post ten pisany był z myślą o rozruszaniu towarzystwa w Poznaniu, aby można było napisać: " i w Stolicy i we Wrocławiu i..." i w Poznaniu. Jakkolwiek czekam wytrwale na odzew :smile: , a jeśli nie będzie to sam będę z wiatrakami walczył :mrgreen: ...
skasowany - Wto 02 Cze, 2009

Na forum jest 68 osób, które określiły się w profilu, że są z Poznania :wink: Powodzenia! :wink: Przepraszać nie ma za co! :wink:
adam_ - Wto 02 Cze, 2009

No tak. Mówiąc krótko forum śledzę od dłuższego czasu. Teraz czas na aktywne użytkowanie. Jak opanuje te opcję to jeszcze więcej czasu tu przesiedzę, :razz: . To ja zgłaszam oficjalny apel do osób z Poznania o danie znaku życia. Pokażmy, że tu też C i N i inni sprzedają aparaty, a co najważniejsze - fotografujemy. :grin:
fatman - Nie 07 Cze, 2009

Daję znak życia. Halo Poznań !!!
Ale preferuję krajobrazy, przyrodę, parki krajobrazowe, las i... makro.
Do "plenerów miejskich" nie nadaje się.

Pozdrawiam całą Pyrlandię na forum !

Czarny504 - Nie 07 Cze, 2009

Ja jestem z Poznania i chętnie poznam innych. Nie mam szczególnych preferencji. Chciałbym umieć "wszystko" ciekawie pokazać,choć specjalnie nie lubię abstrakcji. Więc myślę,że warto się spotkać,a później będziemy ustalać gdzie co. Ważne żeby to nam sprawiało przyjemność.
Niestety ogranicza mnie czas. Z reguły mogę znaleźć czas w piątek,sobotę i niedzielę.

Pozdrawiam

adam_ - Pon 08 Cze, 2009

Witam. Mam problemy z tą całą procedurą rejestracji na stronie, więc myślę, że sami możemy się spotkać na interesujący plener. Proponuję priv wiadomość do mnie lub kontynuowanie tematu w tym wątku.

Pozdrawiam :mrgreen: