forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?

dżony - Wto 09 Cze, 2009
Temat postu: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?
witam.
mam pytanie, ponieważ planuje wybrać się na jakieś zakupy foto.. przed wakacjami :D
Gdzie jest jakiś godny uwagi fajny sklep w Chorzowie, Katowicach ?
w Tychach są tylko 2 fotojokery i tylko tyle co mi wiadomo. :)

Abs - Sro 10 Cze, 2009

Nie wszyscy lubią ale jakiś wybór jest w Media Markt a bywa też i kompetentna obsługa oraz możliwość zwrotu/zamiany. Ponadto zawsze Vobisy. Jakiś Foto-Express na Panewnickiej w Katowicach (nie wiem czy jeszcze egzystuje).
ghost - Sro 10 Cze, 2009

a tarnowskie góry?
Abs - Czw 11 Cze, 2009

W Górach (TG) podobno jest siedziba sklepu Fotozakupy na Krakowskiej 4. W Tesco skromnie ale czasami pojawia się coś na dziale. Ponadto w Zabrzu Media i Fotojoker. W Gliwicach na sklep na Krupniczej 2 i także Fotojoker.
endi5 - Sro 24 Cze, 2009

W Chorzowie jest FOTOLAND na ul. Wolności 5. Sklep rekomendowany przez SIGMA. Mozna wypożyczyć obiektywy SIGMA.
romek1967 - Wto 04 Sie, 2009

endi5 napisał/a:
W Chorzowie jest FOTOLAND na ul. Wolności 5. Sklep rekomendowany przez SIGMA. Mozna wypożyczyć obiektywy SIGMA.

znany również pod kryptonimem FOTOCENY.PL, wyciągnęli odemnie już ładke kilka KPLN :]

kufel - Pią 28 Sie, 2009

jesli chdzi o katowice to :

1.Katowice SCC w , sklep saturn
2.Katowice Dolina 3 stawów ,tam euro rtv agd
3..Katowice dolina 3 stawów, media markt
4. Katowice ul. rozdzienskiego . po jednej tronie ulicy jest euro rtv a po drugiej electric world.

jest jeszce sklep w katowicach na ulicy stanislawa ( boczna od warszawskiej) ktory tez ma swoje konto na allegro.

natomiast w chorzowie jest wyzej juz wspomniany fotoland i z autopsji moge powiedziec ze jest OK.

Usjwo - Pią 28 Sie, 2009
Temat postu: Re: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?
kufel
dżony napisał/a:
.. przed wakacjami

:mrgreen: :wink:

kufel - Pią 28 Sie, 2009
Temat postu: Re: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?
Usjwo napisał/a:
kufel
dżony napisał/a:
.. przed wakacjami

:mrgreen: :wink:

wiem wiem;) ale pomyslalem ze skoro jest taki watek a ktos przeglądając forum akurat szuka sklepu w tym rejonie to moze sie przydac :razz: ;)