|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?
dżony - Wto 09 Cze, 2009 Temat postu: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie? witam.
mam pytanie, ponieważ planuje wybrać się na jakieś zakupy foto.. przed wakacjami
Gdzie jest jakiś godny uwagi fajny sklep w Chorzowie, Katowicach ?
w Tychach są tylko 2 fotojokery i tylko tyle co mi wiadomo.
Abs - Sro 10 Cze, 2009
Nie wszyscy lubią ale jakiś wybór jest w Media Markt a bywa też i kompetentna obsługa oraz możliwość zwrotu/zamiany. Ponadto zawsze Vobisy. Jakiś Foto-Express na Panewnickiej w Katowicach (nie wiem czy jeszcze egzystuje).
ghost - Sro 10 Cze, 2009
a tarnowskie góry?
Abs - Czw 11 Cze, 2009
W Górach (TG) podobno jest siedziba sklepu Fotozakupy na Krakowskiej 4. W Tesco skromnie ale czasami pojawia się coś na dziale. Ponadto w Zabrzu Media i Fotojoker. W Gliwicach na sklep na Krupniczej 2 i także Fotojoker.
endi5 - Sro 24 Cze, 2009
W Chorzowie jest FOTOLAND na ul. Wolności 5. Sklep rekomendowany przez SIGMA. Mozna wypożyczyć obiektywy SIGMA.
romek1967 - Wto 04 Sie, 2009
endi5 napisał/a: | W Chorzowie jest FOTOLAND na ul. Wolności 5. Sklep rekomendowany przez SIGMA. Mozna wypożyczyć obiektywy SIGMA. |
znany również pod kryptonimem FOTOCENY.PL, wyciągnęli odemnie już ładke kilka KPLN :]
kufel - Pią 28 Sie, 2009
jesli chdzi o katowice to :
1.Katowice SCC w , sklep saturn
2.Katowice Dolina 3 stawów ,tam euro rtv agd
3..Katowice dolina 3 stawów, media markt
4. Katowice ul. rozdzienskiego . po jednej tronie ulicy jest euro rtv a po drugiej electric world.
jest jeszce sklep w katowicach na ulicy stanislawa ( boczna od warszawskiej) ktory tez ma swoje konto na allegro.
natomiast w chorzowie jest wyzej juz wspomniany fotoland i z autopsji moge powiedziec ze jest OK.
Usjwo - Pią 28 Sie, 2009 Temat postu: Re: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie? kufel
dżony napisał/a: | .. przed wakacjami |
kufel - Pią 28 Sie, 2009 Temat postu: Re: Katowice, Chorzów - sklepy foto, gdzie?
Usjwo napisał/a: | kufel
dżony napisał/a: | .. przed wakacjami |
|
wiem wiem;) ale pomyslalem ze skoro jest taki watek a ktos przeglądając forum akurat szuka sklepu w tym rejonie to moze sie przydac
|
|