forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Tag Galaxy

komor - Czw 11 Cze, 2009
Temat postu: Tag Galaxy
Zobaczcie jakie nowe możliwości daje Web 2.0, czyli możliwość korzystania z zasobów jednej witryny przez inną witrynę, wymiana informacji, standaryzacja formatów danych:

http://taggalaxy.de/

candy - Czw 11 Cze, 2009

niezle!
mnich - Czw 11 Cze, 2009

Zaje***te
zug - Czw 11 Cze, 2009

ale "kosmos" :roll: świetne
Monastor - Czw 11 Cze, 2009

Kosmos kosmosem, ale na dłuższą metę wkurzające niemożebnie. Czasami oglądam galerie zdjęc zrobione w nieco podobny sposób. Kiedy fotka albo zestaw miniatur obracają mi się w przestrzeni z każdym ruchem myszki to po prostu szlag mnie trafia i zazwyczaj opuszczam stronę. Jakie by te zdjęcia nie były.
komor - Pią 12 Cze, 2009

Monastor, to w sumie eksperyment i show, a nie narzędzie do pracy. Taki proof-of-concept właściwie. Ale w połączeniu ze sterowaniem takim, jakie można było zobaczyć w filmie Raport Mniejszości – to byłoby coś! :)
Monastor - Pią 12 Cze, 2009

komor, nie twierdzę, że to beznadzieja. Jestem konserwatywny, ale zakładanie z góry, że nowe pomysły są "be" nie leży w mojej naturze. Skrytykowałem przy okazji pewien trend, jaki ostatnio zaobserwowałem.

Koncept fajny, a zarazem wyzwanie dla designerów stron. Trudno nie przekombinowac mając takie możliwości. Za to jak już wyjdzie jak należy, mniam :)

ghost - Pią 12 Cze, 2009

bajeranckość na pięć. użyteczność interfejsu na 2.
Baku - Pią 12 Cze, 2009

Dla mnie do kitu. Nie mam flash playera na FF a na IE jakąś starą wersję. Unikam jak ognia stron które coś tam chcą sobie animować :lol: