|
forum.optyczne.pl
|
 |
Warsztat foto, literatura, teoria, art - zdjecia w ruchu
lukas330 - Pią 12 Cze, 2009 Temat postu: zdjecia w ruchu witam. moj nastepny temacik jest o zdjeciach w ruchu. (miałem nie zaczynac tematu ale ktos mi zamknął poprzedni dziekuje )
wiec teraz poprosze o jakies podpowiedzi o foto w ruchu..
dziekuje
zug - Pią 12 Cze, 2009
lukas330, mała lektura TU
a tak w ogóle to chyba nie to miejsce na taki temat
lukas330 - Pią 12 Cze, 2009
a gdzie miałem załozyc?? załozyłem w lustrzankach. bo jak widzisz jestesm nowicjuszem i prosze o wyrozumiałosc bo nie wiem gdzie zakładac niektore tematy. dziekuje poczytam
zug - Pią 12 Cze, 2009
lukas330 napisał/a: | a gdzie miałem załozyc?? |
w tym dziale
hmmm ok dziekuje a mozesz mi go jakos tam przeniesc?? i mam pytanie bo pomagałes mi we wczorajszym temaciku. i ja tez te fotki mam robic w "P" i tez ma byc ustawione najmniejse ISO?
zug - Pią 12 Cze, 2009
przenieść nie mogę
lukas330 napisał/a: | i ja tez te fotki mam robic w "P" i tez ma byc ustawione najmniejse ISO? |
w "S" ustawiasz czasz przynajmniej 1/30 s możesz spróbować dłuższe 1/15 1/8 jesli będzie słabe światło to podwyższasz ISO........
ok bede probwał cos z tym zrobic i pokabinuje z Tym, hmm nie ma to jak pogadac z fachowcem
jak masz jakies tematy do czytania dla mnie to poprosze
zug - Pią 12 Cze, 2009
lukas330 napisał/a: | fachowcem |
fachowcem nie jestem ja też dopiero się uczę
dawałem Ci ostatnio link do poradnika tam jest dużo informacji
http://www.szerokikadr.pl/poradnik
to jeden z wielu, w necie jest tego
ale jak na ucznia i tak dobrze Ci idzie, na poczatku myslałem ze jestes modem, jak moge Cie poprosic jak bys miałe jakies podpowiedzi dla mnie to poprosze zebys napisał. wielkie dzieki + dla Ciebie
4motion - Sob 13 Cze, 2009
TU masz też trochę.
Pozdro
lukas330 - Nie 14 Cze, 2009
4motion, dziekuje
|
|