|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105 f/2.8G IF-ED
AN - Sro 24 Cze, 2009 Temat postu: Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105 f/2.8G IF-ED Witam Wszystkich,
Poszukuję obiektywu wymienionego w temacie (Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105 f/2.8G IF-ED); cena do 3100 zł (o ile jest to jeszcze możliwe...). Jeżeli wpadną Wam w oko jakieś sklepy, gdzie można w takiej cenie dostać w/w obiektyw lub też promocje na niego to będę wdzięczna za odpowiedź.
Ania
zug - Sro 24 Cze, 2009
3199
Monastor - Sro 24 Cze, 2009
AN, używka, ale taniej i ze źródła godnego zaufania: http://fotoaparaciki.pl/i...uct&prod_id=961
2950, kto da mniej?
MC - Sro 24 Cze, 2009
A moze lepiej doplacic 49zl do zupelnie nowego? Link
AN - Sro 24 Cze, 2009
W Fotoaparacikach mają tylko używany, a w Eltkomie nie mają. Szukam dalej:)
zug - Sro 24 Cze, 2009
AN, ale ten używany co podał Monastor, to praktycznie nówka, ma 11 miesięcy gw. i ta cena, myślę że to dobra oferta.
AN - Sro 24 Cze, 2009
Tyle tylko, że pewnie nie dostanę na niego faktury, jeśli sklep go nie ma na stanie...
zug - Sro 24 Cze, 2009
AN napisał/a: | Tyle tylko, że pewnie nie dostanę na niego faktury |
w regulaminie sklepu:
"§ 8 Faktura VAT
Do każdego towaru zakupionego w sklepie fotoaparaciki.pl dołączana jest faktura VAT lub Paragon."
kontakt ze sklepem wyjaśni sprawę
Sunders - Sro 24 Cze, 2009
AN napisał/a: | Tyle tylko, że pewnie nie dostanę na niego faktury, jeśli sklep go nie ma na stanie... |
AN, kupowałem w tym sklepie-wystawiają faktury bez problemu-można się też upewnić telefonicznie czy mają ten obiektyw na stanie
Monastor - Sro 24 Cze, 2009
Sunders, na używki też dają faktury?
Sunders - Sro 24 Cze, 2009
Monastor, podobnie jak MC uważam, że lepiej dopłacić 49PLN do nówki, bo mają teraz na stanie. Używki tam nie kupowałem-AN musiałby zadzwonić.
amv - Czw 25 Cze, 2009
Cholera,jak te ceny mają spaść skoro jest takie parcie na nowy sprzęt,którego ciężko dostać ..... czekajcie,się buntujcie,nie kupujcie ........ serio! (mnie nie bierzcie) ...... ( ).
caly - Pią 03 Lip, 2009 Temat postu: Re: Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105 f/2.8G IF-ED
AN napisał/a: | Witam Wszystkich,
Poszukuję obiektywu wymienionego w temacie (Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105 f/2.8G IF-ED); cena do 3100 zł (o ile jest to jeszcze możliwe...). Jeżeli wpadną Wam w oko jakieś sklepy, gdzie można w takiej cenie dostać w/w obiektyw lub też promocje na niego to będę wdzięczna za odpowiedź.
Ania |
Jeszcze w zeszłym tygodniu mieli taki obiektyw lekko używany (bez żadnych śladów) w stanie "jak nowy" w Pabianicach www.fotoaparaciki.pl
|
|