forum.optyczne.pl

Lampy błyskowe i o¶wietlenie - Instrukcja PL do Lampy EF Sigma 500 DG Super ETTL - Canon

nunus1972 - Nie 28 Cze, 2009
Temat postu: Instrukcja PL do Lampy EF Sigma 500 DG Super ETTL - Canon
Witam serdecznie. Proszę o przesłanie w wersji elektronicznej instrukcji obsługi w języku polskim do lampy Sigma EF 500 DG Super ETTL Canona na maila : cichon.mariusz@interia.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :wink:

zug - Nie 28 Cze, 2009

nunus1972, zobacz :arrow: TU

zug napisał/a:
nunus1972, zobacz :arrow: TU

Patrzyłem. T± instrukcję z dedykacj± nikona mam. Potrzebuję dokładnie z ETTL do wersji Canon.

zug - Nie 28 Cze, 2009

ostatni post też?
"No i mam. Jeden telefon do Sigma ProCentrum Warszawa do miłej Pani Karoliny /dla której wielkie dzięki/ i już mam instrukcję - do Sigmy EF-530 EO-ETTLII /Canona/ oraz jakby kto chciał EF-530 SO-ADI /Sony_Minolta/. Jakby co to proszę na priva.

zug napisał/a:
ostatni post też?
"No i mam. Jeden telefon do Sigma ProCentrum Warszawa do miłej Pani Karoliny /dla której wielkie dzięki/ i już mam instrukcję - do Sigmy EF-530 EO-ETTLII /Canona/ oraz jakby kto chciał EF-530 SO-ADI /Sony_Minolta/. Jakby co to proszę na priva.

Czytałem i ponowiłem pro¶bę do WENTYL-a ale nie odpowiada :cry:

[ Dodano: Pon 29 Cze, 2009 10:58 ]
:smile: Jestem w posiadaniu przedmiotowej instrukcji. Co prawda jest to Sigma EF 530 DG Super EO-ETTL II. Różni się tylko liczb± przewodni± która dla Sigmy 500 wynosi 50. Dla zainteresowanyh proszę pisać na maila: cichon.mariusz@interia.pl