|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - czy warta jest zakupu?
likwidator - Sro 08 Lip, 2009 Temat postu: czy warta jest zakupu? http://www.allegro.pl/ite...rna_700116.html
Santre - Sro 08 Lip, 2009
Warta jest ale konkretna informacja która po przeczytaniu daje jednoznaczną odpowiedż co jest warte zakupu a co nie. Myśle że jeśli poświęcisz swój czas na przeczytanie podstawowych informacji na temat sprzętu optycznego sam wyciągniesz odpowiednie wnioski. Na forum optyczego jest wielu specjalistów w tej dziedzinie dzięki ich trafnym wypowiedziom które wystarczy przeczytać można spokojnie dowiedzieć się jaki sprzęt jest godny naszej uwagi. Również kiedyś byłem ,,nowym,, na tym forum ale dzięki sumienemu przeczytaniu informacji tutaj zawartych pierwszą moją lornetką była DO Silwer 10x50, a potem już tylko było ciekawiej i sprzet był również bardziej profesionalny. Reasumując wystarczy naprawdę poświęcić trochę czasu na lekturę naszego forum a wnioski same się nasuną.
Pozdrawiam.
palindrom - Sro 08 Lip, 2009
likwidator,
chciałbym Cię przestrzec przed robieniem takich rzeczy. Otworzyłeś konto dobę temu i do tej pory założyłeś 2 tematy (i nic więcej). Na każdym forum dostaniesz za coś takiego ostrzeżenie, a na niektórych może nawet bana.
Niektórzy spędzili wiele dni/miesięcy pisząc całą zawartą tutaj wiedzę, szanuj więc ten czas nie zadając pytań na które odpowiedź się tutaj znajduje.
monangel - Czw 09 Lip, 2009
dołóż przyjacielu jeszcze stówkę i kup Delta Optical Entry 10x50, taką lornetkę z tańszych mi polecono i jestem zadowolony, chyba w tej cenie lepszej nie dałoby się kupić
|
|