forum.optyczne.pl

Błędy w działaniu - Uciekło mi FORUM... :(

kasiakaaz - Pią 31 Lip, 2009
Temat postu: Uciekło mi FORUM... :(
Dlaczego nie mam na swoim komputerze zakładki FORUM? Muszę "zjeżdżać" do stopki bo na górze mi zniknęło... czary, czy co??? :shock: :sad:
kozidron - Pią 31 Lip, 2009

kasiakaaz napisał/a:
Dlaczego nie mam na swoim komputerze zakładki FORUM? Muszę "zjeżdżać" do stopki bo na górze mi zniknęło... czary, czy co??? :shock: :sad:

Roberto twierdzi, że odśwież wystarczy. Wczoraj nie wystarczyło, dziś u mnie już działa.
Poza tym to nie ta część forum --- :arrow: tu są wolne tematy a nie błędy w działaniu.

:razz: na forum jest zima bo zlot się zaczął, za to MM dostał karteczkę ....ciekawe za co...?

skasowany - Pią 31 Lip, 2009

kasiakaaz, trzeba wyczyścić ciasteczka przeglądarki i odświeżyć! :wink: Na 100% pomoże! Samo odświeżenie nie zawsze :wink:
goltar - Pią 31 Lip, 2009

Ruslan ma racje, na pewno działa, miałem to samo. CTRL+F5
kozidron - nie wszyscy na zlocie ;) :( a MM dostał karteczkę, bo o jedno zdanie za dużo napisał w pewnym temacie...

kozidron - Sob 01 Sie, 2009

goltar napisał/a:
kozidron - nie wszyscy na zlocie ;) :(

ja też nie dałem rady

goltar napisał/a:
MM dostał karteczkę, bo o jedno zdanie za dużo napisał w pewnym temacie...

domyślam się

kasiakaaz - Sob 01 Sie, 2009

kozidron napisał/a:
Poza tym to nie ta część forum --- :arrow: tu są wolne tematy a nie błędy w działaniu.

No tak, sorry albo zakręcona, albo ślepa jestem... :wink:

Dzięki wszystkim, pomogło i już jest OK.
:mrgreen:

MM - Sob 01 Sie, 2009

goltar napisał/a:
a MM dostał karteczkę, bo o jedno zdanie za dużo napisał w pewnym temacie...

Tak się kończy jak się ... nazwie .. prosto między oczy. M.in. za to, że miał czelność napisać iż ma modów w d... Na szczęście ... wyleciał z naszego forum. Jak się następny taki znajdzie to też mu tak napiszę. Jest to niezgodne z regulaminem? Może. Ja zwyczajnie do ... mówię .... no bo jak mam niby mówić... :twisted: :mrgreen:

mavierk - Sob 01 Sie, 2009

ta.. a innych kolegami straszy..
goltar - Nie 02 Sie, 2009

MM wystarczy napisać zgodnie z treścią regulaminu:
31. W przypadku odnalezienia wątków naruszających regulamin forum prosimy o poinformowanie moderatorów lub administratora :razz:

MM - Nie 02 Sie, 2009

goltar napisał/a:
MM wystarczy napisać zgodnie z treścią regulaminu:
31. W przypadku odnalezienia wątków naruszających regulamin forum prosimy o poinformowanie moderatorów lub administratora :razz:

Sorki panie modzie, ale jakbyś prawie 20 lat robił w tym w czym ja robię to też byś miał odruch załatwienia "sprawy" osobiście :razz:

kozidron - Nie 02 Sie, 2009

MM napisał/a:
Sorki panie modzie, ale jakbyś prawie 20 lat robił w tym w czym ja robię to też byś miał odruch załatwienia "sprawy" osobiście :razz:

znaczy co urwałeś głowę....?

mavierk - Nie 02 Sie, 2009

nie, znaczy, ze nie myśli, tylko robi :P