|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Co to za cudak?
kasiakaaz - Pią 07 Sie, 2009 Temat postu: Co to za cudak? Co to może być, bo na zabrudzoną matrycę to nie wygląda...?
Groni - Pią 07 Sie, 2009
A gdzie zrobione i przy jakim czasie?
(myślałem że to dziewczyny są wróżkami )
skasowany - Pią 07 Sie, 2009
Ja bym powiedział, że samolocik z migającym światłem pod kadłubem i ciągłymi na końcach skrzydeł Ale zaraz wpadnie jakiś Garreth, albo inny co się zna samolotach i mnie wyśmieje, bo kolory nie te, bo za małe itd.
kasiakaaz - Pią 07 Sie, 2009
Groni napisał/a: | A gdzie zrobione i przy jakim czasie? |
Oj leniuszek, leniuszek... jak to powiedział już ktoś na forum...
A na poważnie jakoś zapomniało mi się, że w przypadku tego pytania to istotna informacja
Czas 2 s
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Ja też optuje za samolotem, dlatego właśnie pytanie o czas dla pewności.
A gdzie?
Isis - Pią 07 Sie, 2009
stawiam na samolot
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Proszę nic nie stawiać na samolot !
Monastor - Pią 07 Sie, 2009
Groni, 2 sekundy naświetlania. Mnie też wygląda to na rozmyty samolot.
mavierk - Pią 07 Sie, 2009
z 2 sek to może być wszystko ^^
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Nawet pierogi z grzybami.
zug - Pią 07 Sie, 2009
oczywista oczywistość że to jakiś statek powietrzny
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Jaki statek skoro żagli nie widać, widziałes ty kiedykolwiek statek pod żaglami ze skrzydłami ? No oprócz holendra rzecz jasna.
zug - Pią 07 Sie, 2009
Groni, widzę że dla Ciebie pojęcie statku odnosi się do jednego, jak statek to tylko z żaglem
to statki kosmiczne też mają żagle no no
Statek powietrzny
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Ojejku nie wiedziałem że areodyny też.
garreth - Pią 07 Sie, 2009
Ruslan napisał/a: | Ale zaraz wpadnie jakiś Garreth, albo inny co się zna samolotach i mnie wyśmieje, bo kolory nie te, bo za małe itd. |
oczywistą oczywistością jest to, że to jest obiekt trudny do zidentyfikowania
dziękuję za uwagę
a tak na serio, to to może być
a. samolot
b. ciało stałe, popularnie zwane paprochem, które zostało przywiane przy pomocy wiatru i na chwilę się przykleiło do przedniej soczewki (nikt na razie nie zauważył, że to "coś" ma kształt romboidalny)
Groni - Pią 07 Sie, 2009
Tak sie zastanawiałem i wymysliłem żeby zadowolić wszystkich : romboidalny paproch mrugający światłami pozycyjnymi przyklejony do przedniej soczewki.
mavierk - Pią 07 Sie, 2009
Groni i to jest najprawdopodobniejsza opcja
tupisac - Pią 07 Sie, 2009
Wygląda zupełnie jak kaseta magnetofonowa. Jakieś bardzo przestarzałe ufo?
kasiakaaz - Pią 07 Sie, 2009
Pragnę wszystkim podziękować za niespotykaną inwencję tfórczą - wiedziałam, że na Was mogę liczyć...
A na poważnie, to skłaniam się ku pomysłom, że to jednak samolot. Zdjęcie było robione w pobliżu Hurgady w Egipcie, a tam gdziesik jest lotnisko.
No tak..., a już miałam nadzieję, że zbiję majątek na zdjęciu UFO
Sunders - Pią 07 Sie, 2009
kasiakaaz napisał/a: | tam gdziesik jest lotnisko.
No tak..., a już miałam nadzieję, że zbiję majątek na zdjęciu UFO |
kasiakaaz, nie pękaj-UFO lata też nad lotniskami
Monastor - Pią 07 Sie, 2009
kasiakaaz, schrzaniłaś sprawę zakładając wątek. Każdy obiekt latający pozostaje UFO (nizidentyfikowanym obiektem latającym) do momentu identyfikacji. Było go zostawić w spokoju
Groni napisał/a: | Tak sie zastanawiałem i wymysliłem żeby zadowolić wszystkich : romboidalny paproch mrugający światłami pozycyjnymi przyklejony do przedniej soczewki. |
Też skłaniałbym się ku temu wytłumaczeniu. Nie zauważyłeś jednak, że jest to romboidalny paproch mrugający światłami pozycyjnymi przyklejony do przedniej soczewki zasłaniający całkowicie patrolującego okolicę kaniuka z mrugającą na wszystkie kolory tęczy ryjówką w szponach i grającą hymn związku radzieckiego od tyłu.
goltar - Sob 08 Sie, 2009
Pozostańmy przy tym że to UFO
|
|