|
forum.optyczne.pl
|
 |
Aparaty analogowe - Fotolab Poznaniu
kapral1980 - Wto 11 Sie, 2009 Temat postu: Fotolab Poznaniu Witam
Może ktoś polecić dobry fotolab w Poznaniu do wywoływania negatywów i robienia odbitek z analoga?
Z góry dziękuję
Jacek(Baton) - Wto 11 Sie, 2009
Foto Gajek w Poznaniu na ul. Kramarskiej.
Tam robia całkiem przyzwoicie, ale też każa sobie płacić.
kapral1980 - Sro 12 Sie, 2009
Dziękuję, przejdę się tam.
ghost - Sro 12 Sie, 2009
http://www.fotoviva.pl/
Cebula - Sob 21 Lis, 2009
Ja tez chodżę do foto Gajek i z czystym sercem moge polecić do miejsce Dobre zdjęcia robią. Hm a jakie jeszce macie propozycje? zawsze trzeba mieć w zanadrzu jakaś alternatywę. Do niedawna sam sobie wywoływałem zdjęcia, ale raczej hobbystycznie, nie zawsze mi to wychodziło, a nie będę eksperymentoał na dobrych fotkach:)pzdr
yeti - Pią 21 Paź, 2011
Foto-Gajek.Wywołują c-41 i B&W.Odbitki przyzwoitej jakości a laboludki bardzo komunikatywni i elastyczni.Na obecną chwilę nie widzę dla nich konkurencji w powiekszeniach.30x40(papier foto nie wydruk) 12 zł przy rabacie 20% dostępnym dla wszystkich.Naklejają oraz docinają maszynowo na piankę(kappa) na poczekaniu.Zresztą wszystko na ich stronie.15 lat korzystam z ich usług i mogę z czystym sumieniem polecić.No i doczekałem się wreszcie korzystania z serwera .
juno - Czw 05 Sty, 2012
Też myślę, że Foto Gajek jest filmu godny. Najlepsze wrażenie robi sam pan Gajek (chyba?), który wygląda, że zagada na śmierć, bo o filmach i procesach może bez końca.
Ostatnio wywoływałam jakiś stary film Agfy, który znalazłam w kupionym aparacie i byłam pełna obaw, czy w ogóle ktoś się będzie chciał nim zająć i - o dziwo - jakieś zdjęcia wyszły:)
Co do skanowania - z 9x6 zrobili mi prawie 6x6, ale nie chciało mi się dochodzić przyczyny, zaczęłam to robić sama.
arQ - Pon 16 Sty, 2012
zobacz na pl. Cyryla Ratajskiego - nazwy nie pamiętam, ale całkiem nieźle wywołuje... przynajmniej dla mnie
|
|