|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Praca w salonach Sony Centre
Rafiki - Czw 20 Sie, 2009 Temat postu: Praca w salonach Sony Centre Ciąg dalszy rekrutacji do Centrów Sony.
Nowe lokalizacje.
Zapraszam
W związku z dynamicznym rozwojem sieci salonów Sony Centre poszukujemy osób do pracy w dziale fotograficznym. Oferta lustrzanek, obiektywów, akcesoriów i aparatów kompaktowych jest stale poszerzana, więc chcielibyśmy zapewnić wysoki standard obsługi klienta.
Od kandydatów oczekujemy:
• Dobrej praktycznej znajomość sprzętu fotograficznego
• Pasji
• Komunikatywności
Oferujemy pracę na pełen etat, dużo szkoleń, zarówno z technik sprzedaży jak i fotografii.
Lokalizacje:
1. Elbląg
2. Częstochowa
3. Gliwice
4. Gdynia
5. Płock
6. Łódź
Zgłoszenie wraz CV, ewentualne pytania proszę przesyłać na adres:
Rafal.Wylegala @eu.sony.com
Przepraszam, ale na zapytania w wątku nie będę odpowiadał.
mavierk - Czw 20 Sie, 2009
Lubin się skończył?
Sunders - Czw 20 Sie, 2009
mavierk, za długo się wahałeś
edmun - Czw 20 Sie, 2009
mnie tylko zdziwiło że w sprawie pracy we Wrocławiu, musiałem jechać w poniedziałek do Warszawy. oferta dobra - ale dla bezrobotnych którzy mają wolne poniedziałki
MM - Czw 20 Sie, 2009
Będzie centrum sony w Łodzi? Będzie gdzie się ponabijać
krisv740 - Czw 20 Sie, 2009
zapraszam do białegostoku - będę namawiał...
sorry - chciałem powiedzieć doradzał - oczywiście pod warunkiem takiej wypłaty jak w chwili obecnej - na obniżkę się nie zgadzam
Baku - Pią 21 Sie, 2009
W Łodzi już są dwa. Zamierzają trzecie otworzyć, czy zwiększyć obsadę w już istniejących?
Jeśli to drugie, to pewnie wejście i spokojne pooglądanie sprzętu będzie już niemożliwe bez opędzania się od pytań w stylu "w czym mogę pomóc?"...
Sunders - Pią 21 Sie, 2009
MM napisał/a: | Będzie centrum sony w Łodzi? Będzie gdzie się ponabijać |
Baku napisał/a: | W Łodzi już są dwa. Zamierzają trzecie otworzyć, |
Czy MM "się wyrobi" Nec Hercules contra plures
ghost - Pią 21 Sie, 2009
te centra maja polityke trzymania sie cen sugerowanych. podobno latwo sie targowac, ale w gliwicach na dzien dobry widzisz +20% w stosunku do fj naprzeciw.
za to asortyment pelny.
|
|