forum.optyczne.pl

Propozycje - Zamiana tematów w dziale "Nasze zdjęcia" osobne dz

hijax_pl - Pią 21 Sie, 2009
Temat postu: Zamiana tematów w dziale "Nasze zdjęcia" osobne dz
Tak sobie pomyślałem śledząc parę dyskusji... Gdyby "Nasze zdjęcia" miał dział np: "FOTOGRAFIA MAKRO" co jest nie tematem ale stricte kategorią tematyczną można by było w nim tworzyć tematy. Prosciej by było odnosić się komentarzem do zdjęcia przedstawionego.

Coś na kształt takiego działu na NF

Teraz czytam jakiś komentarz "popraw to i to" no i szukam zdjęcia bo ciekaw jestem co to za zmiana...

zug - Pią 21 Sie, 2009

myślę że proste numerowanie zdjęć zachowując kolejność wystarczy, tak jak jest teraz w dziale z ptakami.
mavierk - Pią 21 Sie, 2009

ta... ile razy o numerowaniu wspominaliśmy..
hijax_pl - Pią 21 Sie, 2009

Nie zawsze.. No chyba ze komentujemy tylko ostatnie 3 zdjecia.. Ale ja zgłosiłem ta propozycję bo zauważyłem że często w ramach jednego wątku toczy się/przeplata kilka dyskusji

Chodzi mi o uporządkowanie tylko tej kwestii

edmun - Pią 21 Sie, 2009

numeracja w każdym wątku moim zdaniem całkowicie wystarczy.
komor - Sob 22 Sie, 2009

Jestem za numeracją. Możemy tego pilnować od teraz, bo wstecz raczej nie da rady, przynajmniej dopóki nie wrócę z wczasów…
hijax_pl - Nie 23 Sie, 2009

No jeśli numeracją będzie mandatory - i podczas zamieszczania i komentowania zdjęć - to ok :wink:

Miałem po prostu taki problem , że ktoś użył nicka i propozycji np rekadrowania. Trochę czasu spędziłem żeby przeszukać wątek szukając wpisów od konkretnej osoby i potencjalnego zdjęcia. Trochę mnie to zdeprymowało :neutral:

Jestem w sumie nowy na tym forum - może to po prostu przyzwyczajenia stare tylko :wink:

goltar - Nie 23 Sie, 2009

Wymóg numerowania jest już formalny, dodałem do regulaminu (poz. 26).