forum.optyczne.pl

Wspólne plenery fotograficzne - Czy Kraków fotografuje?

offca11 - Nie 23 Sie, 2009
Temat postu: Czy Kraków fotografuje?
Bardzo zadko spotykam na tym forum ludzi z Krakowa. Odkąd mieszkam w Krakowie nie poznałem nikogo kto by sie interesował fotografia. Troche czuje sie osamotniony. Wiadomo - tutaj Wrocław rzadzi :razz: Bardzo chetnie wyszedlbym na jakis plenerek czy na piwo pogadac o fotografii. Wszystkich zainteresowanych prosze o odzew :wink: Moze to byc poczatek ciekawych znajomosci. Pozdrawiam
mnich - Pon 24 Sie, 2009

offca11, powodzenia w organizacji!
Ale temacik w złym dziale...
powinno być tu:
http://forum.optyczne.pl/viewforum.php?f=28

No i Kraków... a w Krakowie jest już jeden "miszcz" fotografii, więc mu się nie daj! ;)

komor - Wto 25 Sie, 2009

offca11 napisał/a:
Wiadomo - tutaj Wrocław rzadzi

Szczególnie jeśli chodzi o poziom artystyczny naszych zdjęć. :cool:

alsimair - Wto 25 Sie, 2009

Temat w dość szczęśliwym czasie się pokazał, gdyż od października mam nadzieję zostać dumnym mieszkańcem Krakowa. Podpisuję się więc pod pytaniem offcy11.
offca11 - Czw 03 Wrz, 2009

A o jakiego miszcza chodzi? Bo jakos nie zalapalem :oops: alsimair i co? Bedziesz mieszkancem grodu Kraka? komor poczekaj az Kraków Team powstanie a wtedy zobaczymy :wink: A tak przy okazji to poznalem ostatnio ludzi co cross'uja na rowerach i poprosili mnie o zrobienie malego fotoreportażu takze zapraszam na wspólne focenie :wink: Jeszcze nie wiem za bardzo jak ugryźć temat ale to juz nie w tym dziale.
zug - Czw 03 Wrz, 2009

offca11 napisał/a:
A o jakiego miszcza chodzi?

był na forum taki jeden "miszcz" z Krakowa ale go już nie ma, tak więc możesz być spokojny :wink:

edmun - Czw 03 Wrz, 2009

Trzymamy kciuki ! :razz:
Voldo - Pią 25 Wrz, 2009

jestem i ja i chętnie spotkam ludzi o wspólnych zainteresowaniach i chętnie się poduczę, gdyż jestem ze tak powiem nowy ;]
Matt - Nie 27 Wrz, 2009

Oo fajna inicjatywa, tez chetnie bym sie powymienial doswiadczeniami z innymi, choc ze mnie amator :)

Sadzac po zostawaniu mieszkancem Krakowa wlasnie w pazdzierniku, wnioskuje ze grupa raczej studencka ? :)

Voldo - Pon 28 Wrz, 2009

Jam rasowy Krakus student :D , a pewnie część z dolotu studenci ;],
Matt - Pon 28 Wrz, 2009

No to masz tak jak ja :) Na UJ gdzies studiujesz? :)
offca11 - Wto 29 Wrz, 2009

Fajnie, ze ktos sie znalazl. Mam nadzieje, ze spotkamy sie jeszcze w pażdzierniku. Jezeli macie jakies fajne pomysly to czekam na propozycje.
Voldo - Wto 13 Paź, 2009

tutaj cisza a pogoda się psuje....
Pawel_alien - Pon 11 Kwi, 2011

Witam

Czy w Krakowie naprawdę taki spokój i nic się tu nie dzieje?

Shibuya - Wto 12 Kwi, 2011

Też się nad tym zastanawiam.
Pawel_alien - Wto 12 Kwi, 2011

w niedziele jest organizowany foto spacer WSF zapowiada się ciekawie
link

a szkoda że nie ma chętnych ludzi na wspólne wypady z aparatem na miasto, chętnie bym podniósł swoje doświadczenia z puszką.

Shibuya - Wto 12 Kwi, 2011

Ja również :)

Może się wybiorę na ten spacer. Muszę sprawdzić jak z czasem stoję. Idziesz ?

Pawel_alien - Sro 13 Kwi, 2011

Już się zapisałem, jak tylko będzie pogoda to na pewno się wybiorę. Będzie okazja na poznanie ludzi fotografujących w Krk:) nabrania trochę doświadczenia:)
Shibuya - Sro 13 Kwi, 2011

Też się zapisałam. Swoją obecność również uzależniam od pogody :)
Pawel_alien - Sro 13 Kwi, 2011

a tu kolejna ciekawa propozycja w naszym mieście
"Otwarty Konkurs Fotograficzny „Jeden dzień z życia miasta"

link

Shibuya - Sob 16 Kwi, 2011

Ja jednak nie idę :( Daj znać jak było.
Pawel_alien - Sob 16 Kwi, 2011

Pogoda zapowiada się słoneczna więc na pewno się wybiorę i dam znać jak było, może wrzucę jakieś foto... zobaczymy co i jak.
Shibuya - Pon 18 Kwi, 2011

No i jak było ?
Pawel_alien - Pon 18 Kwi, 2011

Tak się poskładało że nie dotarłem na "spacer" patrzyłem na zdjęcia to średnio to wyglądało, trzeba samemu się zorganizować:)
Shibuya - Wto 19 Kwi, 2011

W takim razie jak nie wiem co było to już nie żałuję tak bardzo :)
patigol - Sob 20 Sie, 2011

No i co z tą grupą krakowską? Ilu nas tu jest? Może w końcu coś zorganizujemy? Jakiś fotograficzny spacer a potem piwko w HoB?

[ Dodano: Nie 28 Sie, 2011 20:59 ]
Ale odzew! :shock: