|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - fotoszkoła cyfrowe.pl
najeli - Czw 10 Wrz, 2009 Temat postu: fotoszkoła cyfrowe.pl Ktoś się wybiera?
Jakby co ja dostałam potwierdzenie do Gdańska.
Sejthan - Czw 10 Wrz, 2009
Ja jestem w Katowicach. Może kogoś spotkam?
kufel - Pią 11 Wrz, 2009
Sejthan napisał/a: | Ja jestem w Katowicach. Może kogoś spotkam? | a gdzie ma byc dokładnie? jesli czas pozwoli to moze przyjde mozna wiecej info o spotkaniu prosic? jakis link czy cóś
kozidron - Pią 11 Wrz, 2009
najeli napisał/a: | Ktoś się wybiera?
Jakby co ja dostałam potwierdzenie do Gdańska. |
jakbym znalazł trochę czasu to wolę iść na plener i się piwka napić.
kufel - Pią 11 Wrz, 2009
kozidron napisał/a: | jakbym znalazł trochę czasu to wolę iść na plener i się piwka napić. | kozidron, sugerujesz ze cała ta "fotoszkoła " to strata czasu? dlaczego?
hijax_pl - Pią 11 Wrz, 2009
Strata jak strata. Spotka się kilku ludzi - może i wytworzy się pewna lokalna grupa fascynatów kontynuujących warsztaty - ale już samodzielnie
kozidron - Sob 12 Wrz, 2009
hijax_pl napisał/a: | Strata jak strata. Spotka się kilku ludzi - może i wytworzy się pewna lokalna grupa fascynatów kontynuujących warsztaty - ale już samodzielnie |
hijax_pl - dokładnie,
kufel -cudów bym się nie spodziewał, zresztą każdy ma inną naturę, jeden woli uczyć się od innych, ktoś inny woli podpatrywać a są i tacy co tylko sami
Sejthan - Sob 12 Wrz, 2009
http://www.cyfrowe.pl/warsztatycanon.html tutaj info.
kufel Lista otwarta jest jeszcze na warsztaty w Poznaniu.
hijax_pl Z tego co widzę, to grupa fascynatów, która już jest pojawi się dosyć tłoczno na tych warsztatach
kozidron ja wychodzę z założenia, że różnorodność daje więcej możliwości i elastyczności. Wolny dzień mam, to co beę sobie żałował. A na piwko op 17tej jeszcze się załapię. Albo winko z ...
hijax_pl - Sob 12 Wrz, 2009
Sejthan, No i dobrze - każda integracja jest OK Nawet jak się człowiek nic nie nauczy (choć osobiści uważam - stwierdzam że zawsze "coś") to może jakiś fajny pomysł na plenerek jakiś będzie?
|
|