|
forum.optyczne.pl
|
 |
Propozycje - Giełda
mavierk - Sro 16 Wrz, 2009 Temat postu: Giełda Dałoby się dodać do regulaminu punkt, że trzeba podać cenę, za jaką chce się dostać za sprzęt?
MC - Sro 16 Wrz, 2009
Mi sie bardzo podobaja zasady sprzedazy jakie sa na KKMie. Tutaj niestety raczej niewykonalne...
mavierk - Sro 16 Wrz, 2009
dlatego giełda na optycznych po prostu nie istnieje
MC - Sro 16 Wrz, 2009
Bez przesady. Moje ogloszenie o checi zakupu torby zakonczylo sie sukcesem
krisv740 - Sro 16 Wrz, 2009 Temat postu: Re: Giełda
mavierk napisał/a: | Dałoby się dodać do regulaminu punkt, że trzeba podać cenę, za jaką chce się dostać za sprzęt? |
a co to da?
np. w moim przypadku nie wiem na ile tak stanowczo wycenić sprzedawany sprzęt. dlatego proponuję aby ktoś przysłał mi e-mail/pw celem doprecyzowania ceny.
handlarzem nie jestem, i nie umiem się targować. jeśli ktoś zaproponuje dobrą/realną ceną to sprzedam i już. taki problem zapytać?
mnie na przykład odrzuca brak zdecydowania sprzedawcy.
krisv740 - Sro 16 Wrz, 2009
mavierk,
jest mi przykro z tego powodu - naprawdę!
ale co poradzę... - ja np. decyduję się szybko , ale handlować nie umiem...
jak napisałem , jeśli ktoś zaproponuje mi rozsądną cenę to po prostu się zgodzę i już.
decyzji swoich długo nie roztrząsam i nie analizuję pod kątem " a może ktoś dał by więcej/czy warto było tak tanio sprzedać"
nieno, spoko, przecież to Twoja sprawa, ale i tak moim zdaniem przydałoby się jakoś usystematyzować oferty w tym dziale
krisv740 - Sro 16 Wrz, 2009
mavierk napisał/a: | usystematyzować oferty w tym dziale |
z tym sie zgadzam - zasady powinny być - jak w wojsku...
goltar - Nie 20 Wrz, 2009
Jesli macie na mysli utworzenie poddzialow to slucham propozycji (przepraszam za brak ogonkow, dzis jeszcze poza Polska).
|
|