|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - Canon 50D + tamron 17-50/2,8
klayd - Pią 18 Wrz, 2009 Temat postu: Canon 50D + tamron 17-50/2,8 Witam. co sądzicie o tej ofercie?
link
Dodam, że szukam używanego 50d z tym obiektywem. Sprzedający zapewnia, że sprzęt w bardzo dobrym stanie. Nigdy nie kupowałem używki (foto) i stąd moje pytanie czy warto?
hijax_pl - Pią 18 Wrz, 2009
Cytat: | Sprzedam canona 50D [...] Sprzedaję z powodu zakupu canona 5D |
a później...
Cytat: | Zdjęcia moge przesłac na maila lecz kiepskiej jakości bo robione telefonem , bo jak zroic aparatem , foty obiektywu moge zrobić bo mam inne szkła |
Taaaa... Czyli nie ma 5D, albo może i ma ale bez żadnego szkiełka?
Monastor - Pią 18 Wrz, 2009
hijax_pl, czyli sprzedaje 50D, żeby mieć pieniądze na zakup 5D.
MM - Pią 18 Wrz, 2009
Co w tym dziwnego? Ja prawdopodobnie za kilka dni będę chciał sprzedać swoje 50D by kupić nowe 7D. Czekam tylko jak dorwę to nowe body w łapki i sprawdzę jak działa.
Nic dziwnego. Ja osobiście się trzymam z dala od takich aukcji. Nie lubię kupować kota w worku. I tyle
MasterB - Pią 18 Wrz, 2009
Trzeba po prostu kierować się instynktem (łowcy ) przy tego rodzaju aukcjach. Na przykład ten sam facet na innej aukcji sprzedaje sigmę 30/1.4 (jest zdjęcie z papierami) więc historyjka wydaje się prawdopodobna. Zawsze możesz zadzwonić do gościa i go wybadać... Na przykład zapytać jak mu się tą 5D zdjęcia robi żeby sprawdzić czy kłamie w sprawie zdjęć itepe itede
Jak bym miał kasę to bym brał...
Monastor - Pią 18 Wrz, 2009
hijax_pl, teraz nic dziwnego, a poprzedni post napisałeś tak, jakbyś węszył nie wiadomo jaki przekręt
Kiedyś się sparzyłem na allegro i wole dwa razy spradzić zanim się wyrzuci kilkadziesiąt stówek
konczako - Pią 18 Wrz, 2009
Oj kusi ta sigma.. Ciekawe ile ustawił minimalna
oracle - Sob 19 Wrz, 2009
Mógł zrobić chociaż zdjęcie Tamrona tą sigmą. No ale o takiej rzeczy mógł zapomnieć.
Wygląda na legit. Ale najlepiej zadzwonić i się wypytać. Będzie słychać w głosie niepewność jeśli chciał oszukać. (no chyba że kłamanie wychodzi mu równie naturalnie jak mówienie )
goltar - Sro 23 Wrz, 2009
MM napisał/a: | Co w tym dziwnego? Ja prawdopodobnie za kilka dni będę chciał sprzedać swoje 50D by kupić nowe 7D. Czekam tylko jak dorwę to nowe body w łapki i sprawdzę jak działa. | Jednak ?
|
|