|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lampy błyskowe i oświetlenie - Kabel synchro 3,5
Par_Dez - Sro 07 Paź, 2009 Temat postu: Kabel synchro 3,5 Witam !
Kupiłem lampę vivitar 283 tam jest wtyk jack 3,5. Ja mam 2,5 , czy tak przejściówka kupiona
w sklepie radiowym 2,5 > 3,5 będzie pasować ? Można to kupić czy trzeba specjalny do lamp?
hijax_pl - Sro 07 Paź, 2009
Będzie działać, to tylko złącze elektryczne.
Par_Dez - Sro 07 Paź, 2009
Dzięki za szybki odzew , nie jestem pewien tylko czy to na pewno wtyk na jack 3,5 , bo jakiś taki dziwny , może dlatego że większy. Kupiłem tą lampę na allegro do sony A300 z
przejściówką stopki działa idealnie , na razie testuję na stopce , a chcę ją zamontować
na sankach i stąd potrzebuję tego przewodu.
Jest do niej instrukcja ale po angielsku , ja niestety nie znam biegle angielskiego.
Może masz namiary na przetłumaczoną instrukcję ? Co prawda pracując w manualu to wielkiej filozofii w tym nie ma , ale takie tłumaczenie by się przydało.
Nie mam instrukcji. Wiem że niektóre vivitary mają całkiem spore napięcie na stopce - tych nie polecałbym ci podpinać bezpośrednio do korpusu - lepiej poprzez jakąś fotocelę
Par_Dez - Sro 07 Paź, 2009
hijax_pl napisał/a: | Nie mam instrukcji. Wiem że niektóre vivitary mają całkiem spore napięcie na stopce - tych nie polecałbym ci podpinać bezpośrednio do korpusu - lepiej poprzez jakąś fotocelę |
Ten jest akurat w porządku ma 8,75 , poszukam w googlach.Dzięki
Polskiej instrukcji nie widzę. Ale jak masz ochotę na małe puzzle zawsze możesz przetłumaczyć automatem pdf...
http://translate.google.p...history_state0=
|
|