|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - Torba na nowy sprzęt
Sejthan - Nie 18 Paź, 2009 Temat postu: Torba na nowy sprzęt Po wczorajszych zakupach została jeszcze torba. W sumie nie mam pomysłu jaka/która by była dobra, żeby miejsca było na styk z jeszcze jedną lampą, którą będę pożyczał od kolegi. Dobrze by było, żeby cena była znośna, czyli do 200zł
hijax_pl - Nie 18 Paź, 2009
Na sprzęt taki jaki masz w stopce? Proponuję coś pokroju Hama Defender 180
ophiuchus - Nie 18 Paź, 2009
Poszukaj może czegoś z załączoną ochronką antypogodową... ja nie mam i ostatnio w Radomiu mocno się napociłem, żeby swoje gadżety ochronić używam tamraca system 3, fajna torba, ale trochę brakuje pokrowca przeciwdeszczowego trzeba będzie kupić.
[ Dodano: Nie 18 Paź, 2009 22:09 ]
Sejthan, no i kosztował tyle ile Ty chciałbyś przeznaczyć.
B o g d a n - Pon 19 Paź, 2009
Sejthan napisał/a: | Po wczorajszych zakupach została jeszcze torba. |
Polecam wycieczkę do Elektroword, czy MediaMarkt. Kupując torbę koniecznie trzeba przejrzeć kilka rozmiarów organoleptycznie, zobaczyc jak się modyfikuje przestrzeń, czy ścianki mają odpowiednią grubość (ok. 1 cm) itd. W tym wypadku nikt z forum za dużo nie doradzi.
AuThoR - Nie 01 Lis, 2009
Jestem dokładnie tego samego zdania co Bogdan.....nie ma to jednak jak podotykać...ja zmieniłem zdanie co do torby właśnie w sklepie gdzie mogłem podotykać tych które mi ktoś zachwalał....zupełnie inny gust miałem
Mam taką o jakiej pisze hijax_pl....jedyny mankament to zmyłkowo otwierana klapa główna....można by powiedzieć że torbę otwiera się od upy strony i na początku jest to trochę męczące....mało pomysłowy jest też w niej uchwyt...
Ogólnie jednak ta torba spełnia swoje zadanie i jestem z niej w miare zadowolony.
hijax_pl - Nie 01 Lis, 2009
AuThoR napisał/a: | .mało pomysłowy jest też w niej uchwyt. |
Hm.. jak dla mnie on nie istnieje
Nawiązując do myśli Bogdana - sam odwiedziłem FJ i wybrałem swoją próbując do rożnych wkładać swój sprzęt
AuThoR - Nie 01 Lis, 2009
mnie drażni bo trzeba go dawać na bok żeby otwierać torbę.....a jak chcesz ją no wyciągnąć z auta to zawsze trzeba tego uchwytu szukać....
staram się używać paska na ramie
Sejthan - Wto 03 Lis, 2009
Gwoli ścisłości kupiłem torbę Canona 10EG i jestem zadowolony
AuThoR - Czw 05 Lis, 2009
no i tym sposobem nasze rady okazały się o d... roztrzaś
B o g d a n - Czw 05 Lis, 2009
AuThoR napisał/a: | no i tym sposobem nasze rady okazały się o d... roztrzaś | Bo w tym wątku nie chodziło o poradę, tylko o to aby ogłosić światu, że się kupiło 50D.
zug - Czw 05 Lis, 2009
B o g d a n napisał/a: | Bo w tym wątku nie chodziło o poradę, tylko o to aby ogłosić światu, że się kupiło 50D.
|
|
|