forum.optyczne.pl

Wolne tematy - McEston Poszukiwany

Xenita - Sob 14 Kwi, 2007
Temat postu: McEston Poszukiwany
Witam!
Słuchajcie, znacie może fotografa o pseudonimie McEston ?? Szukam kontaktu do niego już od dłuższego czasu i nic nie mogę znaleźć! Normalnie tracę już nadzieję! A słyszałam o nim, że jest świetny, jeden z najlepszych!. Zajmuje się fotografia mody, choć przede wszystkim fotografią produktów koncepcyjnych i będących prototypami. Czy ma ktoś do niego e-mail, może nawet telefon? Obawiam się, że kontakt do niego jest zastrzeżony, ale próbuję, może ktoś mi odpowie? Panie McEston, proszę o kontakt !!
Piszcie proszę na adres
- xenita@interia.eu

Namor - Sob 14 Kwi, 2007

http://www.google.pl/sear...PL214&q=McEston
Xenita - Pią 20 Kwi, 2007
Temat postu: W sprawie McEstona ! – Odnaleziony!
Piszę, gdyż dostaję dalej odpowiedzi na temat poszukiwanego McEstona.
Dziękuję wszystkim, którzy pomagali go szukać. Za wszystkie odpowiedzi, podpowiedzi i sugestie. Również za brak odpowiedzi, ponieważ powiedziały w jakim kierunku mam nie iść. :) :)
Co dziwniejsze, w swych podpowiedziach częściej fotografowie – amatorzy kierowali lepiej niż firmy! Jestem pod niemałym wrażeniem! Jeśli tak dalej będziecie rozwijać swe wyczucie już właśnie w kwestii fotografii, to z tą umiejętnością rokuje Wam niemało sukcesów w tej dziedzinie!
Dziękuję, gdyż co najważniejsze kontakt do owego człowieka po tych mozolnych poszukiwaniach znalazłam!!!! A właściwie, to zadziałało tu wszystko, i sam poszukiwany się odezwał Pozdrawiam wszystkich fotografów i fotografów jeszcze amatorów, byście i sami dążyli do takich szczytów, by i Was w ten sposób szukano :)
Xenita

MM - Sob 21 Kwi, 2007

Widzę, że kogoś z fotopolis aż tutaj przywiało :wink: