|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Chwila na spojrzenie z zewnatrz
Agnaton - Wto 10 Lis, 2009 Temat postu: Chwila na spojrzenie z zewnatrz Czesc,moze czesc z Was to juz widziala i wie o co chodzi,reszcie natomiast zycze milej zabawy - mnie to zszokowalo:D
http://pitupitu.tivi.pl/o...aparat_ii_.html
garreth - Wto 10 Lis, 2009
"nie robił filmów..."
Sunders - Wto 10 Lis, 2009
To się nadaje do humoru fotograficznego
garreth - Wto 10 Lis, 2009
po zastanowieniu - to wcale nie jest takie śmieszne...
jak spojrzeć na:
Party Shot
Samsung ST550 (super przedni ekranik, w sam raz do emo-fotek na NK)
albo
Nikon S1000pj
to jeszcze rok, dwa, i producenci będą oferować kompakty z funkcją: "tańczy, śpiewa i gra na gitarze"
edmun - Sro 11 Lis, 2009
taa samsung ST550 faktycznie powinno nazwać "EMO Aparat"
mavierk - Sro 11 Lis, 2009
no i jakiś marketingowiec podłapie tą nazwę, co spowoduje, że aparat sprzeda się jeszcze lepiej
edmun - Sro 11 Lis, 2009
nie wiem. od tygodnia męczy mnie reklama tego Samsunga i cały czas prosi o udostępnienie kamerki internetowej abym we flashowej reklamie mógł zobaczyć siebie samego na obudowie Samsunga.... żenua
Szninkiel - Sro 11 Lis, 2009
edmun napisał/a: | nie wiem. od tygodnia męczy mnie reklama tego Samsunga i cały czas prosi o udostępnienie kamerki internetowej abym we flashowej reklamie mógł zobaczyć siebie samego na obudowie Samsunga.... żenua |
w opcjach możesz kliknąć by "więcej nie pytał" i już nie męczy flash
three_monkeys - Czw 12 Lis, 2009
Obiektywnie rzecz biorąc uważam, że ST550 doskonale sprawdza się w rękach młodej mamusi, która i tak robiła by zdjęcia kompaktem swojej pociesze. na przednim wyświetlaczu można wyświetlać kolorowe animacje, na które dzieci patrzą jak by były zahipnotyzowane. Więc łatwiej "złapać" buźkę kochanego dzieciaka. To naprawdę działa i jak dla mnie jest jedynym plusem tego rozwiązania.
|
|