|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - mamy EURO 2012
vip321 - Czw 19 Kwi, 2007 Temat postu: mamy EURO 2012 i co wy nato narescie nam wyremontują drogi i stadiony
MM - Pią 20 Kwi, 2007
Ja się z tego średnio cieszę, bo piłka kopana mnie mało obchodzi a mieszkając w Łodzi całe te inwestycje mnie ominą. To by nie było takie złe, ale obawiam się czegoś gorszego. Obawiam się mianowicie tego, że rząd będzie chciał wszystko zapiąć na ostatnio dziurkę i zaniedba inne niż "mistrzowskie" regiony. Obawiam się np., że ucierpni na tym łódzkie lotnisko, które miało być znacząco doinwestowane czy też drogi wokół mojego miasta. Dla Polski to dobry wybór, dla mojego regionu.... mam nadzieję, że też. Ale wolałbym pewność.
vip321 - Nie 22 Kwi, 2007
nie no nie oleją Łodźi bo przecież autostrada koło was pójdzie z berlina aż po samą warszawe . Ale tak naprawde nie powinni przeciez każde miasto ma w planach jakiś tam rozwój. Wieć nie martw się
Smola - Nie 22 Kwi, 2007
2012 a tu ze stadiumsów i dróg lipa bedzie
grabbek - Sro 23 Maj, 2007
No no z tymi drogami też jestem ciekawy jak sobie poradzimy he he he...
grabbek - Sro 23 Maj, 2007
Ze stadionami to sobie chyba poradzimy.Oglądałem rysunki projektów.Ja kto wypali to będzie naprawdę cacy!
Smola - Pią 01 Cze, 2007
Ja także mam nadzieję....:)
Bilecik - England follow the team i ogień.
Naszym życzę jak najlepiej, ale zapewne znów będzie w dupsko.....a Gmoch powie: ja wiedziałem, no bo...:)
|
|