forum.optyczne.pl

Inne akcesoria fotograficzne - P造tka statywowa Wimberley do g這wicy WH

1507 - Nie 29 Lis, 2009
Temat postu: P造tka statywowa Wimberley do g這wicy WH
Czy jest firma kt鏎a podrabia p造tki wymienionego w temacie producenta, co by pasowa這 do g這wicy WH?

krisv740 - Nie 29 Lis, 2009

a to nie arcaswiss?

je郵i tak , to benro.... - chyba najtaniej...

darek-dorado - Nie 29 Lis, 2009

1507, kupi貫� to cudo? G這wic�, oczywi軼ie.
1507 - Pon 30 Lis, 2009

darek-dorado, to cudo mam od wiosny, p造tke dokupi貫m do obiektywu i kosztowa豉 mnie 300 z�, musze kupi� drug� bo b璠zie potrzebna ale nie chc� zn闚 takiej kasy wali�. To cudo do robienia zdj耩 z tele jest wy鄉ienite! Jak dobrze popatrzysz na avatarek ....
dr11 - Pon 30 Lis, 2009

Heh, a ja si� zastanawia貫m co Ty w 豉pce trzymasz... ;) Wygl康a這 troch� jak g這wica do panoram :D
1507 - Pon 30 Lis, 2009

sprawdzi貫m, benro pasuje idealnie, kolega ma g這wic� benro i p造tk� do tele, idealnie pasuje, heh ale przep豉ci貫m :wink:
Introverder - Nie 28 Lut, 2010
Temat postu: -
Do g這wicy B-3, potrzebuj� 2 szybkoz陰czek, pytanie jakich, jedna ma by� do C50D, a druga do Sigmy 150 Macro.

Robi貫m rozeznanie i markowe Wimberley'a czy Markinsa to wydatek stanowczo za du篡..

Poszuka貫m wi璚 na www.e-cyfrowe.pl w鈔鏚 szybkoz陰czek Benro, czy kto� m鏬豚y mi poda�, jakie dok豉dnie p造tki i o jakich rozmiarach bym potrzebowa�, wskazuj帷 odpowiednie pozycje z oferty.. Bo zastanawiam si� tak瞠 czy ka盥ej wielko軼i szybkoz陰czka b璠zie pasowa豉 do Quick Release Clamp na g這wicy?

Por闚nuj帷 wielko軼i p造tek Markinsa czy Wimberley'a "po omacku" niemal瞠 wytypowa貫m takie tylko nie wiem czy dobre (i czy pasuj帷e do g這wicy B-3):

1) do C 50D:

- Benro PU - 5060 o wymiarach 60x50x10,

2) do Sigmy 150 Macro z kolei:

- PU-100, ale nie wiem czy nie za du瘸 i czy jest "kompatybilna" z tym obiektywem/Sigmy..

jacapa - Czw 18 Mar, 2010

Zobacz np. u tego sprzedawcy

http://shop.ebay.com/kros...=&_trksid=p4340

albo Benro tu

http://photography.shop.e...d=p3286.c0.m282