|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - A co powiecie...
ophiuchus - Pon 30 Lis, 2009 Temat postu: A co powiecie... ...na to
hijax_pl - Pon 30 Lis, 2009
...i wszystkie techniki stabilnego trzymania korpusy idą do kosza
Osobiście mi się taka koncepcja nie podoba
krisv740 - Pon 30 Lis, 2009
z jakimś kitem da radę, ale podepnij pod to 70-200 2.8 i zobaczymy , co z tego będzie....
Szninkiel - Pon 30 Lis, 2009
Wygląda jak budzik jak ma dwie łapki to można pewnie podpiąć dwa statywy - hahahaha
ophiuchus - Pon 30 Lis, 2009
cza monopod
MasterB - Wto 01 Gru, 2009
Nic nie rozumiecie - to jest lustrzanka do wygodnego robienia zdjęć na naszą-klasę!
Zwykła lustrzanka do tego celu niezbyt się nadaje, bo trudno ją się trzyma. Tutaj wystarczy chwycić mocno oba uchwyty, zrobić słodki dziubek i PSTRYK!
hijax_pl - Wto 01 Gru, 2009
No przecież jest już emo-szajsung
dr11 - Wto 01 Gru, 2009
Albo lustro
Fish - Wto 01 Gru, 2009
No cóż, pewnie zbiją na tej koncepcji fortunę. Przecież każdy będzie chciał mieć ten kosmicznie wyglądający aparat
Szninkiel - Wto 01 Gru, 2009
Może to lustro będzie miało tryb rozpoznawania robienia zdjęcia w lustrze i autowyłączenie lampy błyskowej i ostrość do zdjęć na NK.
Ciekawi mnie jedno przy tym aparacie, bo mając "typową lustrzankę" czasami robi się "w akcji" zdjęcie jedną ręką, rzadko ale zdarza się a jak tu trzymać jedną ręką?
Fish - Wto 01 Gru, 2009
Szninkiel,
Cytat: | Jeśli to nam nie pasuje, to uchwyty zawsze możemy złączyć w jeden, a wtedy nasza lustrzanka będzie wyglądać niczym kieszonkowa kamera Vado HD. |
Wszystko zostało już przemyślane przez konstruktorów
zug - Wto 01 Gru, 2009
Fish napisał/a: | Wszystko zostało już przemyślane przez konstruktorów |
chyba nie wszystko i nie do końca
edmun - Wto 01 Gru, 2009
u mnie zdjęcie się nie wyświetla. mogę tylko domniemywać z opisu
Monastor - Wto 01 Gru, 2009
Trzymałoby się to fatalnie, choć na pewno lepiej niż alfetki 230 do 380
palindrom - Wto 01 Gru, 2009
Interesujące.
Gdyby weszło do sklepów, to byłby klapa
ophiuchus - Wto 01 Gru, 2009
edmun, dla Ciebie...
edmun - Sro 02 Gru, 2009
dzisiaj już mi się wyświetla.
ophiuchus nie chcę nic mówić ale Twoim dodaniem nie pomogłeś... jeśli nie otwiera mi się bo nie mam połączenia na onecie z serwerem ich zdjęć, to wklejanie jego adresu tutaj też by nic nie pomogło. gdybyś zrzucił zdjęcie, wrzucił na inny serwer i dokleił adres - wtedy miałoby to sens
ale dzięki za chęci. pozdrawiam
dżony - Sro 02 Gru, 2009
mi to wygląda jak suszarka, i jak to badziewie powinno się trzymać? ktoś chce przekręcic pierścien zoomowania to musi oprzeć go na kolanie i kręcić na wyczucie. xD
a moze ktos nie korzysta z af? co wtedy? pewnie ma ustnik i zagryza się go wtedy aparat ładnie leży pomiedzy obiema szczękami i przykłada się tam swoje środkowe oko, a trzecią ręką obraca pierścieniem
AuThoR - Sro 02 Gru, 2009
kurde...mogli zrobić trzy nogi....to można było by se uściąść
kapa...chyba wycofam zamówienie
Erais - Pon 07 Gru, 2009
Wygląda to to, jak bumerang- ciekawe, czy powraca po rzuceniu; można by wtedy go również wykorzystać do celów obronnych
|
|