forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Reklama D3000 w MM...

MC - Pi± 11 Gru, 2009
Temat postu: Reklama D3000 w MM...
Tak sobie slucham i patrze, patrze i slucham i sie zastanawiam - albo ja nie wiem o co chodzi albo przygotowujacy reklame.
Cytat: "jedenastostopniowy autofocus".
Ki grzyb? :oops:

skasowany - Pi± 11 Gru, 2009

Chyba im chodzi o punkty AF, też już t± reklamę widziałem :wink:
lama - Pi± 11 Gru, 2009

MC, podobnie jak telewizory z tunerem "mpeg czwartym" (MM albo inna sieć) :mrgreen:
garreth - Pi± 11 Gru, 2009

lama napisał/a:
(MM albo inna sieć) :mrgreen:

Saturn ;)

ophiuchus - Pi± 11 Gru, 2009

ojro ertefau też tak reklamuje chyba te telewizory :D
jaad75 - Sob 12 Gru, 2009

No to przecież jasne, MPEG Czwarty jest następc± MPEG-a Drugiego... Te reklamy tworz± humani¶ci po historii, jak widać... :razz:
kozidron - Sob 12 Gru, 2009

MC napisał/a:
Cytat: "jedenastostopniowy autofocus".
Ki grzyb? :oops:

marketing nie ¶pi; ceramidy, beta karoten, prosensil, rosakalm, essentiel, potrójna regeneracja i ochrona, rewitalizer, farouk system, nutri ceramidy i jedenastostopniowy autofocus maj± przyci±gn±ć uwagę - nic więcej a czy to ważne, że czego¶ takiego nie ma w tym kremie, lustrzance czy proszku .........chyba nie

tak na wesoło, przykład

Misek - Sob 12 Gru, 2009

MM to chyba ma jaki¶ lewy import sprzętu Sony. Ostatnio widziałem A230 Kit w jakiej¶ tam mega promocji i instrukcja obsługi w j.polskim była na pudełku przypięta tymi czerwonymi tasiemkami z napisem MM :lol:
R.Roobs - Pon 14 Gru, 2009

Misek ,MM to zaraz zrobi ci aferę za ten lewy import Sony :D
Z drugiej strony...pod latarni± najciemniej ...prawda MM :D

Tutejszyn - Pon 14 Gru, 2009

Misek napisał/a:
MM to chyba ma jaki¶ lewy import sprzętu Sony. Ostatnio widziałem A230 Kit w jakiej¶ tam mega promocji i instrukcja obsługi w j.polskim była na pudełku przypięta tymi czerwonymi tasiemkami z napisem MM :lol:

Z drugiej strony kupiłem niedawno w Media jaki¶ kalkulator z przyklejon± w podobny sposób na chama tasm± polsk± instrukcj±, jednak w ¶rodku była oryginalna wielojęzyczna instrukcja - w tym polska.

edmun - Pon 14 Gru, 2009

Misek, niestety Sony często zapomina dorzucić polskiej instrukcji, dlatego też nawet do A380 zawsze dokładam z szafki, bo mamy je osobno. nie jest to spowodowane opieszało¶ci± danego sklepu, tylko podej¶ciem Sony do dystrybucji
R.Roobs - Pon 14 Gru, 2009

edmun ja często spotykałem się z brakiem polskiej instrukcji nie tylko w Sony, wku...ło mnie że było w 100 innych np mołdawskim (chyba też) ale w polskim języku brak :/
hijax_pl - Pon 14 Gru, 2009

Oj pamiętam kiedy¶ dawno temu kupowałem płytę główn± do komputera. Żeby nie było firmy Asus kupowana w jednym z większych dzi¶ sklepów ;)

W każdym razie po uruchomieniu BIOS wystartował po chińsku. Reset BIOSU (wyjęcie baterii) niewiele dał - musiałem się posiłkować metod± try&error żeby przestawić na bardziej zrozumiały ;)