|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - olympus e-420 czy to aparat na sesje slubne
patrykG - Pon 04 Sty, 2010 Temat postu: olympus e-420 czy to aparat na sesje slubne witam czy ten aparat sie nadaje na sesje slubne bo chialem tego sprobowac a drugie jaki najlepszy obiektyw do tego zajecia
MC - Pon 04 Sty, 2010
1. Zmien plec, bo patryk sugeruje mezczyzne...
2. Co masz na mysli: sesje slubne?
Do kosciola to sie moim zdaniem nie nadaje zupelnie. Na plenerze czy w studio raczej da rade, choc szalu nie bedzie.
d.prowadzisz - Wto 05 Sty, 2010
patrykG napisał/a: | witam czy ten aparat sie nadaje na sesje slubne bo chialem tego sprobowac a drugie jaki najlepszy obiektyw do tego zajecia |
No coment..
Marek S. - Wto 05 Sty, 2010
MC napisał/a: | Do kosciola to sie moim zdaniem nie nadaje zupelnie. Na plenerze czy w studio raczej da rade, choc szalu nie bedzie. |
A dlaczego nie nadaje się do kościoła? Wystarczy podpiąć do tego jasne szkło oraz dobrą lampę i możemy szaleć że hej po kościele. Przed erą cyfrową profesjonalne korpusy wielokroć odstawały pod względem wyposażenia od E-420 a jakoś nimi sesje ślubne robiono. Nie ważny sprzęt, ważny fotograf
MC - Wto 05 Sty, 2010
Oczywiscie, ze wazny fotograf.
Ale w kosciele wolalbym lampa nie walic tylko podbic iso. A tutaj juz dla Olka zaczyna sie spory problem.
hijax_pl - Wto 05 Sty, 2010
Marek S. napisał/a: | Przed erą cyfrową profesjonalne korpusy wielokroć odstawały pod względem wyposażenia od E-420 a jakoś nimi sesje ślubne robiono. |
Z tym odstawianiem to bym tak nie szarżował
Dobra klisza do tej pory jest lepsza od cyfrówek...
Marek S. napisał/a: | Nie ważny sprzęt, ważny fotograf |
Taaa... w telefonach komórkowych też są aparaty foto
Na plaży w słoneczny dzień też się da zdjęcia robić
lupo57 - Wto 05 Sty, 2010
hijax_pl napisał/a: |
Taaa... w telefonach komórkowych też są aparaty foto
Na plaży w słoneczny dzień też się da zdjęcia robić |
hijax_pl dobrze to ująłeś
mavierk - Wto 05 Sty, 2010
MC, czasami mi się zdaje, że myślisz tylko tendencyjnie
patrykG, jasne, że da się, pytanie tylko, czy Ty dasz radę ^^
MC - Wto 05 Sty, 2010