|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Fotostrada z Warszawy
pasożyt społeczny - Sro 06 Sty, 2010 Temat postu: Fotostrada z Warszawy Fotostrada z Warszawy (Blue City). Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z nimi? Można poprzebierać i marudzić przy szkiełkach lub zwrócić następnego dnia po sprawdzeniu w domu?
skasowany - Sro 06 Sty, 2010
pasożyt społeczny, nigdy tam nie byłem, nic nie mogę powiedzieć
lupo57 - Sro 06 Sty, 2010
byłem, jest ok, podpinałem obiektywy, bez problemu pozwalano wypróbować dany obiektyw ale czy można zwrócić na następny dzień to nie wiem (nie kupiłem ) ale pewnie tak
pasożyt społeczny - Sro 06 Sty, 2010
Dzwoniłem, sprzedawca powiedział, że można podpinać i przebierać, ale moje szkiełko jest w jednym egzemplarzu ;D
Ręczył, że nie z wystawy - świeżutkie jednodniowe. Zobaczymy.
[ Dodano: Czw 07 Sty, 2010 22:14 ]
Zakupiłem. Całkiem przyjemny sklepik, mili sprzedawcy, mały ruch. Jak pisałem można poprzykręcać szkiełka do własnego body, ale ponieważ nie ma tam okien to słabo ze światłem. Sprzedawca zapewnił, że mogę zwrócić obiektyw, więc można sprawdzić w domu. Nie podstemplował mi gwarancji w razie zwrotu. Towar w oryginalnych pudełkach, gwarancja Canon Polska, nic nie brakowało, sprzęt działa.
Trochę gorzej z cenami. Za mój obiektyw przepłaciłem 40 zeta w porównaniu do najniższej znalezionej oferty (kupiłem u nich bo sklep mam pod nosem). Dodatkowo w sklepie ceny są jeszcze trochę droższe niż te w internecie, więc wchodząc z ulicy można pewnie ze stówę na szkiełku przepłacić - trzeba się wcześniej umawiać lub zamówić z wysyłką. Chciałem wziąć jeszcze filtr UV za jakieś 80zł, ale u nich kosztował 100, czyli w sklepie jeszcze ze dwie dychy trzeba by dorzucić.
bluebird - Pią 18 Cze, 2010
Kupiłem wysyłkowo u nich obiektyw, wszystko przebiegło szybko, sparwnie i bez problemu.
Tutejszyn - Pią 18 Cze, 2010
pasożyt społeczny napisał/a: | ....Trochę gorzej z cenami. Za mój obiektyw przepłaciłem 40 zeta w porównaniu do najniższej znalezionej oferty... |
40 złotych to bardzo niewiele. Czego chceć więcej: sklep pod nosem i tylko 40 zet więcej niż u najtańszej konkurencji. Dla mnie rewelacja! Poza tym najtaniej nie zawsze znaczy najlepiej.
Strix aluco - Nie 27 Cze, 2010
Kupowałem u nich optykę przez net ( z dostawą do domu przez kurierów) i kilka pierdół osobiście. Zero problemów z dostawą, obsługa kompetentna, ceny niższe niż w Cyfrowe.pl.
Wadą jest to że nie mają żadnyh względów dla stałych klientów ( w każdym razie dla mnie nie mieli i zniżki nie uświadczyłem ).
Ogólnie ich polecam.
kozidron - Wto 29 Cze, 2010
Strix aluco napisał/a: | ceny niższe niż w Cyfrowe.pl. |
to akurat żaden cudowny rezultat, większość sklepów ma taniej. Jedni mają "normalne ceny" inni mają ISO
|
|