|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - foto-tip
cocochanel - Sro 14 Lip, 2010 Temat postu: foto-tip Co sądzicie o tym sklepie? Ja tam zamawiałam wiele rzeczy i wszystko przychodziło o czasie i w nienaruszonym stanie. Promocje zdarzają się dość często i są sensowne. A i bez tego mają duży wybór i atrakcyjną ofertę.
hijax_pl - Sro 14 Lip, 2010
Zamawiałaś, wszystko było OK ale targają Tobą jakieś wątpliwości? Nie rozumiem.. Wolałabyś gdyby coś poszło nie tak?
Kiedyś jakąś duperelę zamówiłem, przyszło, wszystko OK. Ale teraz zaczynam się też zastanawiać ...
MC - Sro 14 Lip, 2010
A mi się wydaje, że cocochanel absolutnie nie ma wątpliwości co do tego sklepu. Z powodów zawodowych...
A w kwestii sklepu, to kupiłem tam zamiennik osłony ps do C50/1.4 i problemów nie było żadnych.
bluebird - Sro 14 Lip, 2010
MC napisał/a: | Z powodów zawodowych... |
(auto)reklama dźwignią handlu
MasterB - Sro 14 Lip, 2010
bluebird napisał/a: | MC napisał/a: | Z powodów zawodowych... |
(auto)reklama dźwignią handlu |
kozidron - Sro 14 Lip, 2010
cocochanel napisał/a: | Co sądzicie o tym sklepie? Ja tam zamawiałam wiele rzeczy i wszystko przychodziło o czasie i w nienaruszonym stanie. Promocje zdarzają się dość często i są sensowne. A i bez tego mają duży wybór i atrakcyjną ofertę. |
obroty spadły, premii nie było i trzeba sobie jakoś radzić, ..........to nie lepiej było udać roztargnionego klienta, który waha się czy coś tam zamówić, by po tygodniu po rzekomym zrealizowaniu zamówienia popaść w niekończący się zachwyt......pewnie nie, bo to by była strategia długo terminowa
swoją drogą ciekawie działa wyszukiwarka produktów na tej stronie, znaczy nie działa
MasterB - Sro 14 Lip, 2010
kozidron napisał/a: | to by była strategia długo terminowa |
Zawsze można było założyć dwa konta - na jednym zadać pytanie o sklep, a na drugim odpowiedzieć w superlatywach
edmun - Czw 15 Lip, 2010
to tez prawda, ale ja akurat nie mam problemow z tym sklepem. zero zastrzezen
cocochanel - Sro 28 Lip, 2010
Widzę że zostałam źle zrozumiana. Jakbym chciała reklamę robić to chyba bym nie pisała że mam wątpliwości. Po prostu zastanawiam się nad trochę większymi zakupami, a konkretnie planuję kupić obiektyw do Canona 24 - 70 mm oraz stały 85 mm i chciałam zobaczyć czy nikt nie miał żadnych problemów z tym sklepem, bo tym razem zamierzam wydać więcej kasy niż zwykle. Jak jest ewentualnie z reklamacjami czy wymianami jakby coś było nie tak. Jeśli macie jakieś inne sprawdzone miejsca z dobrym asortymentem i cenami to jestem otwarta na propozycje
bluebird - Pią 30 Lip, 2010
moim zdaniem warto też poczytać opinie np. na opineo
zakopiec - Wto 07 Gru, 2010
Dzisiaj byłem w Foto-Tip'ie zobaczyć na własne oczy Samyongi. Co prawda nie kupiłem, jakoś mi nie podeszły, ale obsługa bardzo rzeczowa i z pewnością nie zamkneli sobie drzwi za mną.
Kiedyś skorzystam z usług.
pawkon - Sob 19 Lut, 2011
Bardzo fajny sklepik.
Kupiłem u nich przez Allegro kilka drobiazgów: filtry, tulejkę, poziomicę, dekielki itp.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z opisem.
Pełne info na każdym etapie realizacji zamówienia.
Porządnie zrobione i bezpieczne paczki.
Same superlatywy.
Ze swojej strony Polecam!
FrouFrou - Czw 21 Kwi, 2011
Cytat: | swoją drogą ciekawie działa wyszukiwarka produktów na tej stronie, znaczy nie działa |
Ależ działa! Tylko nie działa kliknięcie enterem po wpisaniu słowa, trzeba jednak nacisnąć na guzik "szukaj", sama sprawdziłam Mnie bardzo kuszą Samyangi, szczególnie ten portretowy 85 - przykładowe zdjęcia, które widziałam po prostu powaliły mnie na kolana. Foto-tip to chyba jedyny ich polski dystrybutor, czy to prawda?
MC - Czw 21 Kwi, 2011
Dystrybutor chyba tak, ale można je kupić w wielu sklepach.
kozidron - Czw 21 Kwi, 2011
FrouFrou napisał/a: | Ależ działa! Tylko nie działa kliknięcie enterem po wpisaniu słowa, trzeba jednak nacisnąć na guzik "szukaj", sama sprawdziłam |
No to świetnie, widać po prawie roku coś poprawili(mój post był z zeszłego roku)
FrouFrou, to miło, że tak trzymasz rękę na pulsie i wszystko tak bezinteresownie "prostujesz"
Tylko pytanie: czy to wszystko to tak w imię dobra międzynarodowego ?
pandorra - Czw 21 Lip, 2011
to fakt, jeśli chodzi o obsługę to bez zastrzeżeń - produkty zgodne dokładnie z opisami, szybka przesyłka, porady (!) i dobry kontakt z obsługą. Jakoś szczególnie się nie dziwię, że chcesz sprawdzić opinie o sklepie przed większym zakupem, robiłam kiedyś to samo przed większym fotograficznym zakupem online. Zresztą póki nie dostałam go (obiektyw) własnoręcznie do łapek to nie mogłam spać spokojnie ;D
3echo - Pią 12 Sie, 2011
Ja u nich kupiłem niedawno osłonę na obiektyw.Ten model akurat był najtańszy w sieci.Przesyłka doszła błyskawicznie,bez zastrzeżeń.Sam towar i jego cena jak najbardziej na TAK.
sigmiarz - Sob 13 Sie, 2011
jedno jest pewne, ruch na serwerze im skoczył, i będą musieli kupić droższy hosting
pandorra - Wto 04 Paź, 2011
sigmiarz -->
ostatnio kupiłam jeszcze u nich nową rzecz - filtr połówkowy. Cóż mogę rzecz, tak jak dotychczas - wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśnie. Czyli tak jak lubię
|
|