forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Tamron 17-50 f2.8 ....gdzie kupic ?

grzegorzdz72 - Pią 20 Maj, 2011
Temat postu: Tamron 17-50 f2.8 ....gdzie kupic ?
Witam !!!

Proszę was o podanie adresów sklepów, w których mógłbym zakupic Tamrona 17-50 f 2.8. Chodzi mi o dobrze zaopatrzone sklepy, tzn. takie w których mógłbym wybrać z co najmniej kilku sztuk tą jedną ostrą. Szukam sklepów w rejonie Polski południowo-wschodniej (Kraków, Rzeszów, Przemyśl)

pozdrawiam i czekam na odpowiedź

grzegorzdz72

MM - Pią 20 Maj, 2011

Ciekawy jestem dlaczego to MY mamy szukać za CIEBIE takich informacji. Nie potrafisz czy wrodzone lenistwo?
Znajdź sobie sklep odpowiednio zlokalizowany i zadzwoń tam czy mają kilka sztuk na stanie. Koniecznie podaj rodzaj mocowania. Wszystko.

grzegorzdz72 - Pią 20 Maj, 2011

MM ..... czy ja napisałem "proszę poszukajcie mi sklepu, w którym mają do wyboru kilka szt. tamronów ???" ....chodziło mi raczej o informację od użytkowników, którzy akurat byli lub są na etapie kupna w/w szkła i wiedzą gdzie można sobie wybrać owego tamrona z kilku sztuk.
MM - Pią 20 Maj, 2011

Ja znam taki sklep, ale to nie te okolice. Do tego znam specyfikę i praktykę tej branży. Dzisiaj jest kilka a jutro jest jeden. Są sklepy współpracujące blisko z Tamronem, wystarczy wpaść na stronkę Tamrona, zobaczyć jaki jest najbliżej i po krzyku. Zadzwonić, umówić się...
Od czego jest internet?
http://www.tamron.pl/?/content/czytaj/gdzie_kupic

jasiekcom - Pią 20 Maj, 2011

pewno Ci to za bardzo nie pomoże ale to jest osoba od Tamronów :wink: godna polecania tylko kierunek nie ten ---- NEGATYW ul. Hulewiczów 4a/27 60-688 Poznań tzw Cichy :wink:
kilku znajomych kupowało u niego tamrony i "ciamciangi" :mrgreen: i byli bardzo zadowoleni

witkot - Pią 20 Maj, 2011

grzegorzdz72 potwierdzam to co napisał jasiekcom.Sam kupiłem i jestem zadowolony.
Tu masz linka, zadzwoń a wszystkiego się dowiesz.
http://allegro.pl/my_page.php?uid=8802635

Ps.CICHY -piwko :wink:

MM - Sob 21 Maj, 2011

Cichy nie ma cudownie lepszych szkieł niż inni sprzedawcy. Już mnie znudziło to wciskanie kitów o ostrych itd. Lepiej kupić tam gdzie można samemu podjechać, przypiąć, sprawdzić i na dodatek mniej zapłacić.
lolek88 - Sob 21 Maj, 2011

W Fotozakupach nie miałem problemów z wymianą Tamrona, w którym niestety był BF. Także ten sklep ze swojego doświadczenia polecić mogę.
witkot - Sob 21 Maj, 2011

MM -Mówię z własnego doświadczenia.
Nikogo nie reklamuję

Cichy - Pon 01 Sie, 2011

MM napisał/a:
Cichy nie ma cudownie lepszych szkieł niż inni sprzedawcy. Już mnie znudziło to wciskanie kitów o ostrych itd. Lepiej kupić tam gdzie można samemu podjechać, przypiąć, sprawdzić i na dodatek mniej zapłacić.

Oczywiście, że nie ma. Ale nie wciska na wysyłkę wszystkiego jak leci, tu już kitu nie ma.

pandorra - Wto 30 Sie, 2011

Zobacz sobie w sklepie foto-tip, oni tam mają czasem niezłe promocje na różne obiektywy, może znajdziesz tam swojego poszukiwanego Tamrona ;) Ja lubię ten sklep jeśli chodzi o akcesoria fotograficzne etc. Sprawdzony.
hijax_pl - Wto 30 Sie, 2011

pandorra, pracujesz w foto-tipie?
mozer - Wto 30 Sie, 2011

hijax_pl, e - przecież tylko 7 na 19 jej postów dotyczy foto-tipa ;)
4motion - Czw 01 Wrz, 2011

mozer napisał/a:
hijax_pl, e - przecież tylko 7 na 19 jej postów dotyczy foto-tipa ;)

Heheh faktycznie "fajne tam ceny czasem mają:)".

kozidron - Pią 02 Wrz, 2011

pandorra napisał/a:
Zobacz sobie w sklepie foto-tip, oni tam mają czasem niezłe promocje na różne obiektywy, może znajdziesz tam swojego poszukiwanego Tamrona ;)

Pewnie NIE, bo nie mają go w swojej ofercie. W ogóle straszne tam pajęczyny, asortyment taki trochę "octowy"

hijax_pl napisał/a:
pandorra, pracujesz w foto-tipie?

co to za pracownik, który nie zna oferty swojego sklepu :shock:

hijax_pl - Pią 02 Wrz, 2011

kozidron napisał/a:
co to za pracownik, który nie zna oferty swojego sklepu :shock:
Ależ liczy się tylko naganianie klientów.. Może ktoś kupi statyw już tam zaglądając? ;)