|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - www.ram.net.pl
MC - Sro 09 Sty, 2008 Temat postu: www.ram.net.pl Czy ktorys z szanownych Kolegow mial przyjemnosc (lub nie) z tym sklepem? Maja w swojej ofercie kilka interesujacych mnie przedmiotow w cenach dosc atrakcyjnych, ale oprocz pozytywnych opinii na www.skapiec.pl niewiele czytalem.
Smola - Sro 09 Sty, 2008
Ale na stronie to maly balagan maja:
http://www.ram.net.pl/pro...oducts_id=11632
Teoretycznie mógłbym zamówić i domagać się L-ki za 399 zl
Dezinformacja klienta...
MC - Sro 09 Sty, 2008
W sumie racja
Czyli tak jak pisalem-ceny atrakcyjne
A nie mam mozliwosci w najblizszym czasie osobiscie sie do nich do Gdanska wybrac.
MC - Pią 11 Sty, 2008
Tak sie dopytuje, bo np. CF Sandisk ExIV 4GB za 227zl, grip do A700-914zl i jeszcze kilka innych.
komor - Pią 11 Sty, 2008
Nie mógłbyś się domagać moim zdaniem, bo oferowany produkt to 50/1.8, tylko zdjęcie jest pomylone. Co najwyżej mógłbyś się domagać wycofania transakcji i zwrotu kasy, bo przysłali Ci obiektyw, który wygląda inaczej niż to, co jest na zdjęciu. Poza tym pewnie na dole gdzieś (albo w regulaminie) jest czarodziejska formułka o tym, że niniejsza oferta nie jest ofertą w rozumieniu... itd.
dominiczek - Pią 25 Sty, 2008
...ja niedawno skorzystałem z oferty tego sklepu ..........jestem zadowolony,przesyłka dotarła do mnie w ciągu 3 dni
MC - Pią 25 Sty, 2008
No, to moze i ja tam gripa zakupie, bo nigdzie taniej nie znalazlem...
MC - Czw 19 Lut, 2009
Wczoraj przyszedl drugi zakup z tego sklepu i moge z czystym sumieniem polecic. Szczegolnie dobry kontatk z obsluga - nawet na GG, co w innych sklepach nie jest czeste. Co prawda wiele sprzetu foto nie maja, ale ceny na wiele towarow sa bardzo atrakcyjne.
poczwarka - Czw 16 Lip, 2009
ja zamówiłam u nich dwie rzeczy. Pofatygowałam się do nich bezpośrednio w Gdańsku. Sam punkt odbioru robi smutne wrażenie, jak u bankrutującego szewca, ale obsługa miła, odebrać mogłąm juz wszystko na następny dzień po zamówieniu. Wg mnie jest ok.
amv - Czw 16 Lip, 2009
poczwarka napisał/a: | Sam punkt odbioru robi smutne wrażenie, jak u bankrutującego szewca, |
Czy Ty wiesz,że pozory często mylą ... ,pewnie mają większa sprzedaż internetową niż osobistą,więc nie zwracają uwagi na to,że na schody pies narobił
Też
MC - Pią 17 Lip, 2009
Ja sie wybieram jutro na Krzywoustego po eneloopki. 5 minut spacerkiem akurat mi wypadlo. Bardziej dla mnie istotne jest to, ze ceny maja bardzo dobre.
poczwarka - Pią 17 Lip, 2009
tylko sama Krzywoustego jakoś tak ponumerowana że latałam jak opos szukając gdzie to jest, no i zero szyldu Ale i tak jest bardzo ok
Paweł_G - Pią 17 Lip, 2009
Kupiłem jakiś czas temu u nich Lightrooma - bardzo szybka realizacja i najtaniej wg ceneo.
MC - Nie 19 Lip, 2009
Punkt odbioru faktycznie moze nie robi jakiegos powalajacego wrazenia. Raczej jakby panowal tam lekki balagan, ale sam odbior akumlatorkow bez problemu a i cena najlepsza jaka widzialem. Wszystko ok.
Wizjerioner - Czw 13 Sie, 2009
Też robiłem u nich zakupy i nie było najmniejszych problemów - szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.
jendrek40 - Wto 27 Paź, 2009
Kupowałem u nich nie było kłopotów, nawet po dostarczeniu towaru.
|
|