|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - No to kto będzie mistrzem Europy 2008??typy:
struna - Pią 20 Cze, 2008 Temat postu: No to kto będzie mistrzem Europy 2008??typy: No moim zdaniem (mam wrażenie ze nie bede odosobniony w tej opinii) po trofeum siegnie Holandia, ale ja nie jestem obiektywny-personalnie związany z Holandią. No ale dawno już nie widziałem ich tak grających...naprawde miły dla oka football-nawet moja lepsza połowa(hehehe) zaczęła oglądac ich mecze.POza tym w finale będzie też Chorwacja, choc wczoraj NIemcy pokazali, że też grają całkiem składnie...no zobaczymy-może ktos ma inne zdanie w tej sprawie...?
RobertO - Pią 20 Cze, 2008
ja sie najbardziej boje tego ze wloszyska sie znow jakims szczesliwym/oszukanczym trafem przeslizgna do finalu
Ostegolectric - Pią 20 Cze, 2008
gdyby Boruc nie odpadł, stawiałbym na niego...
muad - Pią 20 Cze, 2008
A ja właśnie na Włochów stawiam (wygrają z Chorwatami).
pawel23 - Pią 20 Cze, 2008
Ja stawiam zdecydowanie na Italie Pewnie narażę sie teraz niektórym ksenofobom z forum
struna - Pią 20 Cze, 2008
No cóz co do Italii, to widziałem juz kilka drużyn grajacych poprostu lepiej niż oni, no mam nadzieje,że jednak nie przejdą Hiszpanii, która z kolei polegnie w chwalebnym boju z Holandią!hehe.No ale zobaczymy moze Włosi sie rozkrecą, na razie -jak mówie-mnie nie zachwycili.
muad - Pią 20 Cze, 2008
Różnie to może być, wczoraj Niemcy grali dobrze w przeciwieństwie do wcześniejszych meczów, natomiast Portuglia odwrotnie. W końcu to jest turniej i trzeba grać najlepiej w drugiej fazie po wyjściu z grupy.
Mnie też nie zachwycali podczas fazy grupowej na mundialu w 2006 roku, jak było dalej wszyscy wiedza A półfinałowy mecz z Niemcami to najlepsze piłkarskie widowisko jakie w życiu widziałem
Chłopaki-no szanuje wasze zdanie-jednak będe sie upierał przy swoim, szczególnie ze wydaje mi sie ze jednak ta defensywa włoska to jakos nie to bez pana Cannavaro. No i teraz pan Barzagli tez sie wywrócił-mam cicha nadzieje ze jednak Torres i spólka im napuka!a jeśli będzie odwrotnie to będziecie sie mogli troche ponabijac z moich przewidywań!ale tylko troche -hehehe
mavierk - Pią 20 Cze, 2008
no ja typowałem Holandię / Hiszpanię -> z pewnością drużyna z tej pary
mavierk napisał/a: | no ja typowałem Holandię / Hiszpanię -> z pewnością drużyna z tej pary |
A moim zdaniem obydwie drużyny które wypisałeś odpadną już w ćwierćfinale, nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie
A co do drużyny Włoch to faktycznie ich defensywa już nie zachwyca tak jak kiedyś, głównie z powodu braku dwóch filarów obrony czyli Cannavaro i Nesty. Ale mam nadzieje że Panucci i Barzagli sie rozgrzeją
Arek - Pią 20 Cze, 2008
Polska?
No własnie tez mam jakies nieokreślone wrażenie ze wygrać może POlska..łihihihihihihihihahahahah, a Pan Barzagli raczej juz nie zagra-wiec raczej tez sie nie rozkręci.Ja mówie-Hooolandia!
mar - Pią 20 Cze, 2008
ROSJA!!! nie zdziwiłbym się
struna napisał/a: | a Pan Barzagli raczej juz nie zagra-wiec raczej tez sie nie rozkręci. |
No tak, masz racje coś mi sie pomieszało przecież zastąpił go Chiellini
Wujek_Pstrykacz - Sob 21 Cze, 2008
Oj, Chorwacja już w domu. Dzisiaj polegną Rosjanie, a jutro Hiszpania. Licze na Holendrów.
heding - Sob 21 Cze, 2008
Ja bym jeszcze nie przekreślał Turcji..już nie raz pokazali, że wychodzą z tarczą niemalże z beznadziejnego położenia...też nie dawałem im szans z rzekomo silną Chorwacją, ale ta grała w pierwszej połowie jakby ktoś przymulił piłkarzy... a dziś kto wie co pokaże Rosja? Holender przeciwko Holendrom.... ale liczę że to Holland team dotrze i wygra w finale
mar - Sob 21 Cze, 2008
Pstrykacz napisał/a: | Oj, Chorwacja już w domu. Dzisiaj polegną Rosjanie, a jutro Hiszpania. Licze na Holendrów. |
Nie byłbym tego taki pewny.. Holendrzy dobrze grają ale Rosja nie będzie stała i się przyglądała
rafalg - Sob 21 Cze, 2008
Nawet wódka już jest do niczego, nie wspominając o reszcie.
MM - Sob 21 Cze, 2008
No to była sobie Holandia
heding - Sob 21 Cze, 2008
Rosja mistrzem?
pawel23 - Sob 21 Cze, 2008
Nie chce nic mówić ale mówiłem że Holadnia odpadnie już w ćwierćfinałach
mar - Sob 21 Cze, 2008
"a nie mówiłem" hehehe. Rosja - Turcja w finale? hehe
heding - Nie 22 Cze, 2008
z taką dwójką z przodu (Arszawin-Pawluczenko) Rosja może rozmontować każdą obronę.. grają niesamowicie szybko i precyzyjnie na małej przestrzeni, wydawać się mogło przed meczem, że obrona Oranje będzie nie do przejścia, Hiszpania miała dobry tak naprawdę tylko pierwszy mecz, ale z okrojoną Rosją, jeśli dziś ograją makaroniarzy, to zapowiada sie powtórka i szansa na rewanż z meczu grupowego...
MC - Nie 22 Cze, 2008
Rosjanie zagrali lepiej i wygrali zasluzenie. Ciekawe co zrobi Turcja w konfrontacji z Niemcami...
Holandia, poza strzałami z daleka, zresztą niecelnymi, nic nie pokazała. Ale i tak te strzały przy bombach Kołodina i Pawluczenki wypadają baldo, oj blado...
Wujek_Pstrykacz - Nie 22 Cze, 2008
Stawiałem na Holandie po tym co pokazała w meczach z makaroniarzami i żabojadami. To co zagrała wczoraj to był antyfootbol. Coś nie tak z nimi było. Rosja z tą grą i troche lepszą celnością musi być mistrzem.
pawel23 - Nie 22 Cze, 2008
Szczerzę wątpię żeby Rosja wygrała mistrzostwo półfinał to maks na co na razie stać ta drużynę. Niemcy wygrają swój półfinał, myślę że Turcy już wyczerpali limit farta i pojada teraz do domu
krisv740 - Nie 22 Cze, 2008
a ja sobie nabiję posta i jak wyrocznia stwierdzę , że mistrzem europy 2008 będzie zwicięzca meczu finałowego
Jesienny - Nie 22 Cze, 2008
A jeśli go potem zdyskwalifikują? ;}
mar - Nie 22 Cze, 2008
Rosja gra dobrze
Dzisiaj o ile Włosi zagrają tak jak potrafią czyli szczelnie niczym body Nikon D3 z tyłu to marnie wróże Hiszpanom. Tylko że Włosi jakoś tak niemrawo grają jak dotychczas. W drużynie hiszpanskiej są małe konflikty a poza tym Hiszpanie mogą nie wytrzymać presji co już im się zdarzało.
Turcja musi dać rade dojczlandom
MM - Nie 22 Cze, 2008
Niemcy muszą rozwalić Turcję w pył bo Turcja jako ewentualny Mistrz Europy to lekkie przegięcie. Ja się dziwię, że ktoś ich tutaj dopuścił i tak samo nie chcę tego kraju w UE
k1caj_ns - Nie 22 Cze, 2008
Ja do Turków nic nie mam pewnie dlatego ,że się nimi nie interesuję ale wolałbym żeby wygrali z Niemcami bo ich jakoś nigdy nie lubiłem. Ciekawy byłby finał Rosja-Turcja chociaż to byłoby dopiero przegięcie i dowód na to ,że liczy się drużyna a nie jakieś indywidualności
A ja z dwojga złego wolę Turcję niż Niemcy...
mar - Nie 22 Cze, 2008
k1caj_ns napisał/a: | Ja do Turków nic nie mam pewnie dlatego ,że się nimi nie interesuję ale wolałbym żeby wygrali z Niemcami bo ich jakoś nigdy nie lubiłem. Ciekawy byłby finał Rosja-Turcja chociaż to byłoby dopiero przegięcie i dowód na to ,że liczy się drużyna a nie jakieś indywidualności |
Trafiłeś w sedno Spojrz na Francję ... same gwiazdy a zamiast grać urządzają sobie fight club w szatni, to samo u Hiszpanów tylko może nie tak drastycznie. Liczy się drużyna jako zespół. Wiadomo ze jeden człowiek może zdecydować o wyniku meczu ( nawet sędzia ) ale nie będzie tego robił w każdym meczu
Turcja jest mi obojętna ale Niemców po prostu nie trawię, chociaż sam jestem w połowie niemcem i w połowie rosjaninem co mi się wczoraj udzieliło hehe
Dzisiaj będzie ciekawy mecz Stawiam na Włochów.
muad - Nie 22 Cze, 2008
Niech wygra najlepszy, szczególnie jeśli to zrobi w dobrym stylu (a nie jak Grecy 4 lata temu), a sami Turcy to spoko ludzie, ci z miejscowości turystycznych są trochę namolni, ale poza tym są ok.
arthuro - Nie 22 Cze, 2008
a ja obstawiam final Niemcy - Rosja
no to spaghetti po hiszpańsku zostało skonsumowane....
a teraz Rioja contra Stolichnaya nas czeka
|
|