forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Dlaczego nasze zony nie kibicuja bialo-czerwonym

RobertO - Pią 20 Cze, 2008
Temat postu: Dlaczego nasze zony nie kibicuja bialo-czerwonym
Moja zona na jakims babskim forum znalazla wyjasnienie dlaczego polskie kobiety nie kibicuja razem z nami naszej reprezentacji

Chyba wszystko jasne :(

struna - Pią 20 Cze, 2008

No niezłe-ale tu nasi panowie nie sa reprezentatywni(mimo ze z reprezentacji).Moja żona skolei mówi ze na Boruca to jeszcze mozna oko zarzucić-mimo ze czasami wygląda "jak z foremki wylany".Poza tym z innych ekip tez by sie uzbierało kilku kolesi "przystojnych inaczej" taki np. Dirk Kuyt!
palindrom - Pią 20 Cze, 2008

W Polsce to mamy piękne kobiety. I tyle :P
Arek - Pią 20 Cze, 2008

No fakt. Próbka naszej reprezentacji została wybrana tendencyjnie. Brakuje jeszcze Wawrzyniaka.

heding - Pią 20 Cze, 2008

albo Ribbery czy Szwajni :mrgreen:
muad - Pią 20 Cze, 2008

Moja żona to nikomu ni kibicuje, a poza tym to jest wkurzona, bo na AXN jak są ME to nie leci CSI.... (i dobrze :mrgreen: )

Powiedz żonie,że CSI z tymi scenariuszami tez juz nie wie co wymyśleć- i tak wszystko rozstrzygnie badanie DNA-tak jest zawsze!a W piłce to juz nic nie jest przewidywalne-patrz mecze Turków!Jednak wole to zaskoczenie rodem z footbalu!
MC - Pią 20 Cze, 2008

To fakt, niektorzy z naszych reprezentantow sa piekni inaczej :wink:
timi1970 - Pią 20 Cze, 2008

nie ma jak "perejro i borubar" :evil:
jaad75 - Pią 20 Cze, 2008

struna napisał/a:
W piłce to juz nic nie jest przewidywalne-patrz mecze Turków!Jednak wole to zaskoczenie rodem z footbalu!

Jak to nie? 22 osoby biegają po trawniku za dmuchaną kulą i usiłują nią trafić między słupki z zaspawaną u góry poprzeczką, a wszystko kończy się gwizdkiem sędziego po jakiejś półtorej godzinie biegania... :twisted:
CSI przynajmniej krócej trwa...

Arek - Pią 20 Cze, 2008

A ja polecam to: http://pl.youtube.com/watch?v=QQ3Fi3LIwvQ

no jak na spojrzeć z tej strony to rzeczywiscie jest to przewidywalny sport :mrgreen: szczególnie ten gwizdek jest do przewidzenia, i ta dmuchana kula :mrgreen:
A co do CSI-to szczególnie ekipa z Miami wydaje ze "przewidywalna" na czele Horatio pseudo Marchewa, który zawsze spojrzy krzywo znad okularów i zawsze ochroni jakąs piękną kobite na plaży w MIami!Nadal wole football(choc dobrze jest tez spojrzec na plaże ..hehhe)

k1caj_ns - Pią 20 Cze, 2008

Wracając do tematu wątku to moja dziewczyna (przyszła żona jak Bóg da ) powiedziała tak:

Szkoda ,że Polacy nie grają już w mistrzostwach bo było śmiesznie :razz: Nie powiedziała tego z ironią w głosie tylko z prawdziwym żalem . Trudno dopatrywać się plusów udziału polaków w finałach ME ale jak widać można zawsze znaleźć coś pozytywnego.

maziek - Pią 20 Cze, 2008

Ja lubię to...

http://pl.youtube.com/watch?v=YqSc-YdZ6Zc

rysiu - Nie 22 Cze, 2008

Kiedyś dostałem na maila takie zdjęcie
MC - Nie 22 Cze, 2008

rysiu, dobre!