|
forum.optyczne.pl
|
 |
Opinie i uwagi - Zielono..
heding - Pią 27 Cze, 2008 Temat postu: Zielono.. takie nieśmiałe gratulacje... u Komora się zazieleniło
mavierk - Pią 27 Cze, 2008
no, i ja gratuluje W sumie siedzę na forach bardzo dużo czasu, ale nigdy nie odważyłbym się na taki krok :]
MC - Pią 27 Cze, 2008
Komor, wiosna juz byla a tak pieknie nam zakwitl na lato
Gratulacje.
timi1970 - Pią 27 Cze, 2008
Gratulacje, ale zielony to początkujący?
Wujek_Pstrykacz - Pią 27 Cze, 2008
Ja też przyłączam się do gratulacji. Kolega jest na tyle aktywny na forum, że należało mu się zostać "zielonym ludzikiem".
mnich - Pią 27 Cze, 2008
Gratulacje.
Nie zapominajmy od odpowiedzialności.
pawel23 - Pią 27 Cze, 2008
Po osobistym spotkaniu z Arkiem został modem, czy to nie dziwne?? Teraz pewnie kolej na Maverika i MichałaP
gratulacje Komor a w zasadzie "Panie Modzie"
mnich - Pią 27 Cze, 2008
To jest w zasadzie pierwszy temat, który Komor powinien zamknąć
W zasadzie, najwięcej zależy od użytkowników, powinni być moderatorami samych siebie.
heding - Pią 27 Cze, 2008
gdyby zamknął, znaczy nie wytrzymuje presji ...
MM - Pią 27 Cze, 2008
Kolega Komor został modem bo roboty mamy tutaj sporo (ostatnio coraz więcej) i po "wewnętrznej" dyskusji padło na niego
Propozycję jak widać przyjął w związku z czym mu gratuluję i mam nadzieję, że nie będzie się obijał. Do roboty Drogi Kolego
goltar - Pią 27 Cze, 2008
Niestety nominacje przypłacił stratą jednej czerwonej gwiazdki koło avatara, ikonka moda jest bez czeronych Gratulacje.
mavierk - Sob 28 Cze, 2008
No i jest dobrze, ale mimo wszystko, co mówi mnich, mody modami, ale to od nas zależy, jak to forum będzie wyglądać.
I po za tym cieszę się, że ktoś będzie w końcu mógł przytemperować MM
Arek - Sob 28 Cze, 2008
pawel23 napisał/a: | Po osobistym spotkaniu z Arkiem został modem, czy to nie dziwne?? Teraz pewnie kolej na Maverika i MichałaP |
Złośliwiec. Ale ta naprawdę to odbyło się zupełnie za moimi plecami. Ja dopiero dzisiaj zobaczyłem, że komor jest zielony Gratuluję
komor - Sob 28 Cze, 2008
Hm... Właśnie trafiłem na ten wątek, kwalifikujący się do zkillowania...
A tak w ogóle to i czuję się zaszczycony. Szkoda, że to nie moja wiedza fotograficzna stała się powodem nominacji, tylko, zapewne, moje wrodzone i niezachwiane poczucie sprawiedliwości...
Ale wiedza mam nadzieję, przyjdzie z czasem...
Dziękuję za miłe przywitanie.
palindrom - Sob 28 Cze, 2008
Akcja propagująca picie mleka - były takie billboardy ze Shrekiem. Na jednym widniał dopisek sprayem:
- Pij mleko, będziesz wielki.
- I zielony.
Teraz Komor jest zielony
Gratuluję. Powodzenia. Ja już jestem na to za stary
MC - Nie 29 Cze, 2008
Bo Komor duzo mleka pil
krisv740 - Nie 29 Cze, 2008
spóźnione, ale nie mniej serdeczne gratulacje koledze nowemu modowi ze wschodniej polski (pólnocnej)
Jasper - Pon 30 Cze, 2008
komor napisał/a: | A tak w ogóle to i czuję się zaszczycony. Szkoda, że to nie moja wiedza fotograficzna stała się powodem nominacji, tylko, zapewne, moje wrodzone i niezachwiane poczucie sprawiedliwości...
Ale wiedza mam nadzieję, przyjdzie z czasem... |
Ja własnie też przypadkowo trafiłem na ten wątek i serdecznie gratuluję oraz sądzę, że i jedno i drugie, bo wypowiedzi Komora z jakimi sie spotykałem były spokojne, celne i zrównoważone. Myślę, że daje to gwarancje właściwej moderacji.
No! jak zabrzmiało to zbyt "szumiasto" to przepraszam ale naprawdę wybór jest OK bo jak napisał MM mają sporo roboty a do chłodzenia za dużych emocji itp. Kolega Komor będzie w sam raz.
P.S. Komor przepraszam za tego "kolegę" - bo takie "plenumowe" sformułowanie. Pozdr.
arietiss - Pon 30 Cze, 2008
GRATULACJE KOMOR
A tak się zastanawiałem co to sie stało, że zrobiło sie zielone...
MichalP - Pon 30 Cze, 2008
Arek napisał/a: | pawel23 napisał/a: | Po osobistym spotkaniu z Arkiem został modem, czy to nie dziwne?? Teraz pewnie kolej na Maverika i MichałaP |
Złośliwiec. Ale ta naprawdę to odbyło się zupełnie za moimi plecami. Ja dopiero dzisiaj zobaczyłem, że komor jest zielony Gratuluję |
Raczej prędzej by to trafiło kolegę Maćka niż mnie. Ja nie mam powyżej 1000 wpisów i raczej jeszcze trochę minie zanim będę miał. A że komor dostał nominację to tylko się cieszyć bo niezły z niego gość.
Jesienny - Pon 30 Cze, 2008
I oby adminom żyło się spokojniej, a nam dostatniej (w listy)
mavierk - Pon 30 Cze, 2008
ja nie chce być modem, ja wole spamować, niż dawać przykład
pawel23 - Pon 30 Cze, 2008
To był żarcik, przecież nie powiedziałem że sie Komorowi nie należy, wręcz przeciwnie, wydaje mi sie że to najbardziej obiektywna osoba na tym forum
mavierk napisał/a: | ja nie chce być modem, ja wole spamować, niż dawać przykład |
No a na mnie to najeżdża. Dobrze że się przyznałeś do tego samego
MM - Pon 30 Cze, 2008
mavierk napisał/a: | ja nie chce być modem, ja wole spamować, niż dawać przykład |
Nie byłeś brany pod uwagę, wiemy co lubisz
mnich - Pon 30 Cze, 2008
MM napisał/a: | Nie byłeś brany pod uwagę, wiemy co lubisz |
Śliwowice i Nikona?
komplet stałek?
mnich napisał/a: | Śliwowice i Nikona? | Śliweczka tak! Już niebawem, chłopaki! Tylko nie wiem, ile na nas tego wziąć...bo kaski może w sumie mi nie starczyć. MichalP napisał/a: | komplet stałek? | od dzisaj jeszcze d700 i stare manualne nikony
mavierk napisał/a: | mnich napisał/a: | Śliwowice i Nikona? | Śliweczka tak! Już niebawem, chłopaki! Tylko nie wiem, ile na nas tego wziąć...bo kaski może w sumie mi nie starczyć. MichalP napisał/a: | komplet stałek? | od dzisaj jeszcze d700 i stare manualne nikony |
no tak d700 - skoro d3 może być deko za duże i nieporęczne w pewnych sytuacjach, poza tym droższe. A śliwowica ku wewnętrznej stabilizacji.
mnich - Pon 30 Cze, 2008
MichalP napisał/a: | A śliwowica ku wewnętrznej stabilizacji. | Ale tu chyba działa tylko satbilizacja w poziomie, \
Jak już jesteś w poziomie to cię nic nie poruszy
mnich napisał/a: | MichalP napisał/a:
A śliwowica ku wewnętrznej stabilizacji.
Ale tu chyba działa tylko satbilizacja w poziomie, | Zależy jak na to patrzeć... i z jakiej perspektywy
grunt że skutecznie (w poziomie), w pionie było by to niewskazane i groziłoby ubrudzeniem sprzętu.
|
|