|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Samsung Gx 10
abarat - Sro 02 Lip, 2008 Temat postu: Samsung Gx 10 Ja to włączyć, siedzę nad aparatem i nie mogę tego uruchomić
PS, dla moderatora-jak by było w instrukcji to bym nie pytał .
MM - Sro 02 Lip, 2008
Jak mnie zaraz kolego bardziej wnerwisz to dostaniesz bana. Czego nie możesz włączyć? Gdzie jest to dokładnie napisane z czym masz problem? Czytałeś regulamin forum? Precyzyjne pytanie poproszę albo nie tyle zamknę co zwyczajnie usunę ten wątek.
abarat - Sro 02 Lip, 2008
Tak trudno to zrozumieć-patrzysz w wizjer robisz zdjęcie, tak, tak. A mnie chodzi o to jak kadrować nie patrząc w wizjer tylko ekran LCD, inaczej jak wyłączyć wizjer, aby widzieć na ekranie fotografowany obiekt-trudne.
Paweł_G - Sro 02 Lip, 2008
Dziecko reklam Sony Alfa 350...
Arek - Sro 02 Lip, 2008
Trzeba najpierw kupić aparat z Live View.
Radziłbym się przyzwyczaić do patrzenia w wizjer lub kupić coś innego.
MM - Sro 02 Lip, 2008
Przepraszam bardzo, ale gdzie w tym temacie o tym napisałeś? Może ja jakiś ślepy jestem a może Ty masz trudności ze zrozumieniem faktu, że jak ktoś taki tekst czyta to zapewne nie ma pojęcia o tym co myślałeś a wie tylko tyle ile PRZECZYTA
MM - Sro 02 Lip, 2008
Arek napisał/a: | Trzeba najpierw kupić aparat z Live View.
Radziłbym się przyzwyczaić do patrzenia w wizjer lub kupić coś innego. |
Za szybka była ta podpowiedź Arek, mielibyśmy piękną zabawę
Dzięki, i już wszystko wiem, a tak po za tym to ten samsung jest super.
Arek - Sro 02 Lip, 2008
Nie wolno się śmiać z mniej doświadczonych kolegów.
mnich - Sro 02 Lip, 2008
Arek napisał/a: | Nie wolno się śmiać z mniej doświadczonych kolegów. |
Na forum nie, ale tak prywatnie po drugiej stronie monitora...
Na szczęście sa jeszcze dobrzy ludzie, anie jak Ci moderatorzy:)
kozidron - Sro 02 Lip, 2008
z tego co się orientuje to GX10 nie ma systemu LV, więc nie możesz na ekraniku oglądać on line fotografowanego obiektu. Mogłeś kupić model z live view ......i to nie to forum...tu powinieneś też zachować trochę bardziej uprzejmą formę zapytania
A tak po za tym co sądzicie o tym Samsungu GX 10-ja czytając rożne opinie na jego temat myślę, że jest całkiem przyzwoity
Arek - Sro 02 Lip, 2008
Chcesz, żebyśmy Cię utwierdzili w tym, że dokonałeś dobrego wyboru? Otóż utwierdzamy. To bardzo dobry aparat. Moim zdaniem nawet lepszy niż jego następca, w kwestii stosunku jakości do ceny.
Wujek_Pstrykacz - Sro 02 Lip, 2008
Ale się kolega MM wnerwił. A ja myslę, że szkoda nerwów. A posmiać się z takiej sytuacji należy. LV - co za czasy nastały, żeby kupować lustrzankę i na LV liczyć. Fe.
jaad75 - Sro 02 Lip, 2008
abarat napisał/a: | Na szczęście sa jeszcze dobrzy ludzie, anie jak Ci moderatorzy:) |
Tak, tak potwierdzam - "Ci moderatorzy" to wogóle są...
Masz szczęście, że Ci wogóle takiego pięknego wątku nie usunęli...
Ostegolectric - Sro 02 Lip, 2008
kozidron napisał/a: | z tego co się orientuje to GX10 nie ma systemu LV, więc nie możesz na ekraniku oglądać on line fotografowanego obiektu. |
że co???
MC - Czw 03 Lip, 2008
Badzmy tolerancyjni, smiejmy sie ciszej
Ostegolectric - Czw 03 Lip, 2008
Chciałem się tylko dowiedzieć, czy nie przespałem jakiejś nowinki technicznej...
kozidron - Czw 03 Lip, 2008
Ostegolectric, czasem mam tak -szczególnie w pracy, ze otwieram sobie okienko to do wpisu postu....zaczynam coś pisać, nagle słyszę krzyk szefa, ze potrzebny jest a jak wracam spokojnie koncze posta i tak wysyłając go jestem juz spóźniony bo mnie 5 innych osób wyprzedziło(zapomina mi się zrobić odświeżanie po powrocie)....a nie chciałem być nie miły więc przyjąłem pozę, że z tego co mi sie wydaje.....
a wracając do tematu to takie czasy nastały....ja bym się nie śmiał, każdy z nas kiedys zaczynał
Ostegolectric - Pią 04 Lip, 2008
Spokojnie, nie śmieję się z autora postu tylko z jego treści. takie rzeczy sie tu czasami czyta że ho ho
Najgorsze jest to, że sam jestem autorem kilku z nich
Każdy się myli, ja też. ale sam z siebie też potrafię się śmiać jak walnę coś głupiego (często przez nieuwagę)
edmun - Pią 04 Lip, 2008
cii... sam jak wziąłem pierwszy raz nikona do ręki, to też nie wiedziałem jak włączyć wyświetlacz i myślałem że aparatu nie włączyłem albo że rozładowany.
teraz się z tego śmieje
|
|