|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - jak by sie kto pytal to od dzis jestem* * TATA * * ;-)
007areka - Sro 10 Gru, 2008 Temat postu: jak by sie kto pytal to od dzis jestem* * TATA * * ;-) ... a dokladnie od 7:55 )))))) * * ...i jak by jeszcze byl ktos ciekawy to ....* SYN * pierworodny ))))
jaad75 - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje...
komor - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje! Teraz czeka Cię mnóstwo wyrzeczeń (finansowych) i mnóstwo pracy (fotograficznej). Zgodnie z zasadą poniższą:
Zalinkowałem z www.fotopolis.pl i mam nadzieję, że nikt się nie obrazi.
AQQ - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje
Jesienny - Sro 10 Gru, 2008
Dołączam się do gratulacji!
maziek - Sro 10 Gru, 2008
Brawo! (dla całej trójki).
M. Wojtyczka - Sro 10 Gru, 2008
Gratuluje.
To sa niesamowite chwile: narodziny dziecka, cos pieknego ...
arietiss - Sro 10 Gru, 2008
007areka, GRATULACJE!!! 7:55 urodzony, a ty jeszcze o 11:31 jestes w stanie pisać...!?
Ania101 - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje!!!
Super sprawa - ja od ponad miesiąca jestem MAMĄ i wiem, że jest się czym chwalić (co niniejszym czynię). Współczuję jednak mamie dziecka - karmienie, przewijanie, karmienie, przewijanie i na koniec karmienie jest dosyć wyczerpujące - w szczególności w środku nocy. Nawet na forum ledwie starcza czasu
Ania
MC - Sro 10 Gru, 2008
Serdeczne gratulacje dla Arka i Ani
Baku - Sro 10 Gru, 2008
Przyłączam się do gratulacji! Mój pierworodny 5 dni temu skończył dwa latka - od jakiegoś roku wychodzimy "na prostą" ...i zaczynamy planować kolejne
007areka - Sro 10 Gru, 2008
... dziekuje
Paweł_G - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje - fajnie że syn bo z ostatnich narodzin w mojej rodzinie i znajomych same dziewuchy się pojawiały
arietiss - Sro 10 Gru, 2008
Ania101, Ty też się trzymaj!
Arek - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje! Ale zaraz, zaraz... Gdzie zdjęcia pociechy?
...nawet nie pytaj wzrucilem lustro do plecaka i mialy byc foty ale niestety nie bylo karty i tylko k800i mi zostal.... wlasnie ide to nadrobic.
Gustaw08 - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje!
mnich - Sro 10 Gru, 2008
Gratulacje. Dużo zdrowia dla Mamusi i Synka, a Tatusiowi cierpliwości i głowy na karku! ( no żeby karty zapomnieć... )
belkot77 - Sro 10 Gru, 2008
Ania101 napisał/a: | Współczuję jednak mamie dziecka - karmienie, przewijanie, karmienie, przewijanie i na koniec karmienie jest dosyć wyczerpujące - w szczególności w środku nocy | .
Zaraz zaraz a ja mam blizniaczki i tez wstawalem w nocy, przewijalem, nosilem w nocy.... Zadna regula ze tylko mama ma miec przerabane.
007areka - gratulacje. Przygotuj sie na monotematyczne zdjecia w najblizszym czasie:)
mnich - Sro 10 Gru, 2008
belkot77 napisał/a: | 007areka - gratulacje. Przygotuj sie na monotematyczne zdjecia w najblizszym czasie:) |
To raczej my się przygotujmy!
mavierk - Sro 10 Gru, 2008
i ja się przyłączam do gratulacji i też czekam na zdjęcia
heding - Sro 10 Gru, 2008
mavierk napisał/a: | i ja się przyłączam do gratulacji i też czekam na zdjęcia |
i ja )
choć w pierwszej chwili myślałem, że mavierk też się nie może doczekać potomka
Ania101 - Sro 10 Gru, 2008
Wielkie dzięki za miłe słowa - przekażę je Mariance. Mała już pytała mamę dlaczego mama nie ma jeszcze stałki, gdy ona tak pięknie się uśmiecha. Przyznam, że mama miała kłopot - bo niby kasa już się uzbierała, ale nie ma czasu kupić No bo tu kupka, tam karmienie etc.
007areka - przepraszam, że wcisnęłam się do Twojego tematu, ale jakoś tak niechcący wyszło. Oczywiście jeszcze raz gratuluję młodemu tatusiowi, który mam nadzieję, że z wrażenia nie upuści aparatu na posadzkę.
Cytat: | Zaraz zaraz a ja mam blizniaczki i tez wstawalem w nocy, przewijalem, nosilem w nocy.... Zadna regula ze tylko mama ma miec przerabane. |
Mój małżonek też to robi - ja jednak bym się upierała, że karmienie 3x w nocy po półtorej godziny (niestety pokarm nie leci strumieniem) jest bardziej męczące, niż przewijanie i lulanie. Oczywiście nie chcę umiejszać roli tatusiów w wychowaniu dzieci ani gloryfikować ról matek - wszyscy robią co do nich należy i za to bełkot77 pewnie Twoja Pani jest Ci bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam,
Ania
[ Dodano: Sro 10 Gru, 2008 17:39 ]
Korekta - oczywiście "umniejszać" zamiast "umiejszać" - sorry.
ziemowy - Sro 10 Gru, 2008
Przyłączam się do gratulacji i oczywiście czekamy na zdjęcia
mnich napisał/a: | belkot77 napisał/a: | 007areka - gratulacje. Przygotuj sie na monotematyczne zdjecia w najblizszym czasie:) |
To raczej my się przygotujmy! |
... przynajmniej nie beda to juz kaczki ani mewy... w tatry narazie nie jade wiec tatr tez nie bedzie ( swiezych), slubow nie wystawiam......wiec bedzie .... dzieciak ....zartuje ....obiecuje ze nie bede nudzil.......jeszcze raz Ja i Ania dziekujemy za gratulacje.
arthuro - Sro 10 Gru, 2008
i ja przylaczam sie do gratulacji dla calej rodzinki
Drakkain - Sro 10 Gru, 2008
to i ja sie przyłączę do gratulacji,choć na forum jestem nowy i jeszcze nikogo nie znam;)
PS
też jestem tatą,ale już prawie 2 lata:]
lucky-luk - Sro 10 Gru, 2008
Moje najszczersze gratulacje.
Myslales juz kim zostanie jak dorosnie?
...to jego zmartwienie ....ojciec po wydziale prawai administracji, mama przyszly doktor informatyki...obstawiam ze z obrzydzenia tymi dziedzinami nie bedzie sie chcial zajmoawc.. swiat szeroki cos wybierze...
krisv740 - Sro 10 Gru, 2008
007areka,
najważniejsze aby się zdrowo chował
gratulacje!
kozidron - Czw 11 Gru, 2008
Gratulacje..........................!
W takiej chwili można zapomnieć karty......., dużo zdrowia dla małżonki i syna...
struna - Czw 11 Gru, 2008
no też gratuluję-ja na swoją dziewczynkę jeszcze poczekam około 3 miesiące-wiem że minie jak z bicza strzelił...a potem z biegiem czasu może też będzie chciała by pokazać jej świat przez lornetkę, lub lunete.
Wujek_Pstrykacz - Wto 16 Gru, 2008
Spóźnione, ale szczere gratulacje.
Allan - Sro 17 Gru, 2008
Gratulacje!!!!!
..i mam nadzieje ze niedlugo zobaczymy "zdjatka niewiniatka"
marekf - Sro 17 Gru, 2008
również gratuluję i życzę jak najwięcej radości z małej (a potem dużej) pociechy
AuThoR - Sro 17 Gru, 2008
Gratulacje
I też się nei dziwie że zapomniałeś karty ja pojechałem kiedyś robić zdjęcia bratu na cywilnym i nagle doznałem olśnienia jak za plecami usłyszalem "Marcin a gdzie ty masz aparat??" lol
007areka - Sro 17 Gru, 2008
... serdecznie dziekujemy foto bylo ale juz usunalem zeby nie straszyc przyszlych Tatusiow
|
|