|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - "Operacja Setunia"
MC - Sro 10 Gru, 2008 Temat postu: "Operacja Setunia" http://klubkm.pl/forum/sh...0516#post690516
bardzo ladnie udokumentowana dewastacja. Dla niektorych pewnie miod na serce
007areka - Sro 10 Gru, 2008
... no niezle
davaeorn - Sro 10 Gru, 2008
zawsze wiedziałem że z ludźmi z kkm jest coś nie tak... oto i dowód
piotrmkg - Sro 10 Gru, 2008
davaeorn, spoko kolesie, kiedyś spotkałem ich na rynku starego miasta w wa-wie (piotr już miał a900, jeszcze taki Pan co miał kule). naprawdę bardzo fajnie się z nimi rozmawiało.
Baku - Czw 11 Gru, 2008
Podejrzewam, że na 700tke potrzeba by co najmniej 15go piętra Albo oddać na tydzień trzylatkowi.
piotrmkg, nie chcieli Cię na pal wbijać za Canona?
maziek - Czw 11 Gru, 2008
Przepraszam, aleosochozi?!
piotrmkg - Czw 11 Gru, 2008
maziek, http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=21412
AQQ - Czw 11 Gru, 2008
maziek napisał/a: | aleosochozi?! |
Metodologia jasna, wyniki udokumentowane
Może Optyczni kupią ten pomysł i zastosują w swoich testach ?
Arek - Czw 11 Gru, 2008
Rzucaliśmy już Olympusem 770SW więc patent na pomysł należy do nas
Topiliśmy go i zamrażaliśmy jeszcze...
MC - Czw 11 Gru, 2008
Arek, ale jednak go nie otwieraliscie nozem i nie rzucaliscie z dachu. Tam jest nowa jakosc w testach wytrzymalosciowych.
Szkoda, ze w tescie D3 i D300 nie bylo rozdzialu: zachowanie aparatu pod prysznicem
Widziałem to za linkiem MC, ale dalej nie rozumiem, osochozi? Jaki był w tym sens? Rozumiem, że to żart tylko?
AQQ - Czw 11 Gru, 2008
maziek napisał/a: | Jaki był w tym sens? |
Jak to jaki ?
Naukowy
kozidron - Czw 11 Gru, 2008
maziek, nie doszukuj się sensu...................., zresztą powiem szczerze że ta alfa i tak dobrze wyglądała po takim locie i awaryjnym lądowaniu na kostce brukowej....
MC - Czw 11 Gru, 2008
No bo wlasnie chodzi o to, ze to sensu nie ma. I na tym polega caly dowcip. Tez myslalem, ze tak strasznie wykonana, plastikowa A100 zachowa sie jak krysztal po upadku...
Ja chyba dzieckiem kryzysu jestem i jak widze takie rzeczy to bym zrzucil, owszem, ale tego gościa...
MC - Czw 11 Gru, 2008
maziek, ale to nie byly sprawne aparaty...
Arek - Czw 11 Gru, 2008
To były nieprodukcyjne atrapy bez elektroniki. Czyli test o niczym nie mówi...
MC - Czw 11 Gru, 2008
No tak, bo pewnie atrapy sa wytrzymalsze i lepiej zrobione niz prawdziwe aparaty
Jesienny - Czw 11 Gru, 2008
Nie, bo nie można zobaczyć jak po takim teście aparat wysypuje się ze środka
MC napisał/a: | maziek, ale to nie byly sprawne aparaty... | I tak gość dużo ryzykował, bo mógłbym nie zdążyć się połapać (jak widać )
kozidron - Czw 11 Gru, 2008
Testerzy byli profesjonalnie ubrani w polary z logiem alfy(nawet czapeczki i koszulki -słusznej linii), ciekawe czy optyczni nosili krawat nikona jak robili test D90. Poza tym test lotu był zrobiony bez bebechów ......teraz tylko czekać na podobny link z forum canona.....
Monastor - Czw 11 Gru, 2008
Baku napisał/a: | Podejrzewam, że na 700tke potrzeba by co najmniej 15go piętra Albo oddać na tydzień trzylatkowi. |
Podobne testy przeprowadziliśmy na zlocie na Canonie 400D. Jeno z braku czasu trwały krócej niż tydzień.
Baku napisał/a: |
piotrmkg, nie chcieli Cię na pal wbijać za Canona? |
Nie, bo pewnie miał przy sobie analoga.
MC - Czw 11 Gru, 2008
Baku napisał/a: | piotrmkg, nie chcieli Cię na pal wbijać za Canona? |
Generalnie czlonkowie SFT to spokojni sa
piotrmkg - Czw 11 Gru, 2008
Monastor, jakbyś zgadł. Bo analog łagodzi obyczaje przynosi ukojenie jak okład z młodej piersi po ciężkim dniu.
|
|