|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wspólne plenery fotograficzne - A może by tak Kielce Team
zwirek210 - Pią 03 Lip, 2009 Temat postu: A może by tak Kielce Team Witam wszystkim ostatnio trochę siedze na forum optyczne i sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzięc jednak nie ma to jak praktyka. Ostatnio przebywam w Kielcach Więc może tu stworzymy własny team coś na wzór wrocławskiego teamu foto. Było by miło się wybrać z kims na jakiś reportaz czy plener. A ja niestety w Kielcach nie znam zbyt wielu entuzjastów. Wiec może by coś zdziałać. Chetnych proszę o odpowiedź, a kolegów z Wrocławia o wsparcie w uruchomieniu Kieleckiego teamu. pozdrawiam
komor - Pią 03 Lip, 2009
Jak już się ktoś odezwie to przeniesiemy temat do odpowiedniego działu. Mieszkańcy Kielc - dajcie głos!
ziemowy - Wto 04 Sie, 2009
Chętnie się wybiorę na jakieś warsztaty jestem za
mavierk - Wto 04 Sie, 2009
kurde, weźcie od siebie numery telefonów, zadzwońcie, umówcie na konkretny termin (dzisiaj wieczorem, jutro) bez tłumaczenia się pogodą, pracą czy czyms tak, weźcie jakieś piwka i w drogę.
W przeciwnym razie skończycie jak 95% grup z tego forum (wyjątek - wro, wawa i po części 3-miasto )
ziemowy - Wto 04 Sie, 2009
Dobrzy by było, gdyby zgłosiło się więcej osób chętnych.
skasowany - Wto 04 Sie, 2009
Sztuki dwie to już zdrowa ekipa! Idźcie, poróbcie fotek, wstawcie kilka tutaj i to będzie najlepsza zachęta dla innych
mnich - Sro 05 Sie, 2009
Kielce do aparatów! Jak by powstała jescze jedna- dwie grupy, to można by utworzyć ciekawą rywalizację między nimi.
zwirek210 - Sro 05 Sie, 2009
No to super. Ciesze sie ze ktoś sie odezwał Tak jak podałem w wiadomości dzisiaj wyjeżdżam ale jestem od 16 do 22 sierpnia w Kielcach i mozemy sie spokojnie umówić. potem znowu wyjazd ale po 2 tygodnaich wracam a od październik już sie z Kielc nie ruszam. WIec Ziemowy i reszta świata dajcie tylko cynk kiedy i jedziemy cos trzaskać. W okolicach kielc jest pare fajnych miejsc np: Kadzielnie, Tokarnia(skansen) CHęciny (ruiny zamku) , Św. Krzyż itp. Takze można coś wybrać. Pozdrawiam
ziemowy - Sro 05 Sie, 2009
Ja po 16 sierpnia mam czas więc nie ma przeszkód by umówić się na jakieś spotkanie. Mam nadzieje, że do tego czasu ktoś jeszcze dołączy
Co do tematu to w samych Kielcach jak i okolicach jest dużo ciekawych miejsc więc z tym nie powinno być problemu. Szczegóły umówi się przed samym spotkaniem.
Oczywiście zapraszamy innych z Kielc i okolic na wspólne focenie
zug - Sro 05 Sie, 2009
mnich napisał/a: | edna- dwie grupy, to można by utworzyć ciekawą rywalizację między nimi. |
ja wiem czy ciekawa, już na starcie stoją na przegranej pozycji
takiego teamu jak wasz to ze świeczką....
mnich - Sro 05 Sie, 2009
team jak team, ale to że każdy ma swoje właśne podejście, to jest dopiero ważne
i po to właśnie są takie spotkania/warsztaty aby się powymieniać doświadczeniami i pokazać swój punkt widzenia
Dlatego życzymy wszystkim takim grupom jak najlepiej
Raideur - Pon 22 Mar, 2010
Witam ,to fajnie ze w koncu ktos z Kielc sie odezwal jestem chetny na takie spotkania,choc iaz nie moge sobie pozwolic na to za czesto. Lecz jesli uwazacie ze nie przeszkadzalby wam nowicjusz ktory chce cos sie poduczyc przy lepszych,i w dodatku spedzic czas robiac co sie lubi to zglaszam kandydature;)
edmun - Wto 23 Mar, 2010
Jako rodowity scyzoryk życzę udanych spotkań !
Raideur - Wto 23 Mar, 2010
Na razie cos malo milosnikow foto z ck?
zwirek210 - Sob 27 Mar, 2010
Raideur Po świętach można się spotkac na jakiś plenerek ja mam jeszcze kumpla który tez pstryka i czesto razem działamy. Na jakim sprzecie pracujesz i jak zaawansowanym fotografem jestes.
Edmun to ty z Kielc ?
Raideur - Sob 27 Mar, 2010
Sprzeta mam taki jak w opisie...,no na razie jestem amatorem ale lubie pstrykac duzo i to aparat staje sie moja konczyna;),dlatego fajnie by bylo spotykac sie z kims kto juz cos potrafi i podzielic troszke wiedzy,pozdrawiam.
ziemowy - Pon 29 Mar, 2010
Ja jestem za. Chętnie się wybiorę na wspólny plener
Raideur - Pon 29 Mar, 2010
Ja tez jestem za Ale w moim przypadku na razie nie wypali z braku czasu,raczej cos od maja moze ,a jest tez ktos co moze zaproponowac jakeis miejsce etc?
zwirek210 - Wto 30 Mar, 2010
Ostatnio z Trupkiem83 zastanawialiśmy się nad miejscem plenerowym i są dwa pomysł
1. Coś w okolicach Nidy - czyli motyw przewodni wiosna swiat budzi sie do życia
2. Zamek w Ujazdowie - czyli architektura
Oczywiście możemy wspólnie coś innego wymyśleć. Może być Klasztor na Św. Katarzynie, zachód słońca nad Chęcinami lub wiele wiele innych. czekam na propozycje i po świętach możemy gdzieś ruszyć.
edmun - Wto 30 Mar, 2010
Wybaczcie ale dopiero po monicie od kmosw zauważyłem, że muszę tu zajrzeć z powrotem bo padło pytanie:
Odpowiadam więc : Nie z Kielc, ale z Ostrowca Świętokrzyskiego, który z resztą z racji rodzinnych wyjazdów wraz z kmosw odwiedzimy w te święta wielkanocne, mając nadzieję na dobrą pogodę i wypad na Św. Krzyż i może do Bałtowa lub Krzemionek. Kiedyś muszę zajrzeć do Kielc na dłużej na jakieś zdjęcia, bo kilka miejsc wręcz uwielbiam, a fish-eye jak najbardziej będzie tam przydatny pozdrawiam, może kiedyś do zobaczenia
Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołają
ziemowy - Wto 30 Mar, 2010
zwirek210, popozycje jak najbardziej ciekawe. Myślę, że coś się wybierze i jakąś większą ekipą ruszymy w plener
Raideur - Wto 30 Mar, 2010
Ja chetnie do kolegow dolacze,i moze cos podpatrze co mi sie przyda ?;)
|
|