|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wirtualne Plenery - PIĄTY WIRTUALNY PLENER
goltar - Nie 14 Mar, 2010 Temat postu: PIĄTY WIRTUALNY PLENER Temat piątego wirtualnego pleneru, który zaproponował edmun to: "Życie w ruchu".
Jednocześnie informuję, że edmun sam nie wystartuje w 5 edycji wirtualnego pleneru.
Zasady pleneru są następujące:
1. Kolejny temat wybiera zwycięzca tego pleneru.
2. Tematu jest zamykany na dwa tygodnie do dnia 27.03.2010. W tym czasie każdy chętny przygotowuje swoje prace związane mniej lub bardziej z tematem.
3. Po dwóch tygodniach, tj 28.03.2010 temat będzie ponownie otwarty i przez 5 dni do 01.04.2009 każdy może wstawić jedno zdjęcie. Zdjęcia powinny być kolejno numerowane. W tym czasie zakazane jest wstawianie jakichkolwiek komentarzy.
4. 02.04.2010 kończymy wklejanie zdjęć i mamy do dnia 09.04.2009 czas na dyskusje i wybór zwycięzcy. Każdy w komentarzu może oddać głos na jedno zdjęcie. 10.04.2010 podliczam głosy i ogłaszam zwycięzcę.
5. Wielkość zdjęć ograniczona jest do 800 x 800 pix, format zdjęć JPEG.
6. Data wykonania zdjęcia nie jest istotna (mogą to być zdjęcia już wcześniej wykonane) .
7. Edycja w programach graficznych jest dozwolona.
8. Wszelkie uwagi formalne i techniczne proszę zgłaszać w TYM TEMACIE.
goltar - Sob 27 Mar, 2010
Temat ponownie otwieram. Do 01.04.2010 można wstawiać zdjęcia. Każdy może wstawić jedno. Proszę o ich kolejne numerowanie i zachowywanie ograniczonego rozmiaru. Do końca dnia 01.04.2010 zakazane jest komentowanie wstawionych zdjęć.
Usjwo - Nie 28 Mar, 2010
1.
Tomasz_ - Nie 28 Mar, 2010 Temat postu: Skok w bok 2
masza - Nie 28 Mar, 2010
3.
litlfisch - Nie 28 Mar, 2010
4
dr11 - Pon 29 Mar, 2010
5.
kufel - Pon 29 Mar, 2010
6.
AdrianD - Wto 30 Mar, 2010
7. Jesień życia
xneon - Sro 31 Mar, 2010
8.
mnich - Sro 31 Mar, 2010
9
goltar - Sro 31 Mar, 2010
Przypominam, że jutro ostatni dzień na wstawianie zdjęć.
Tworas - Czw 01 Kwi, 2010
Coś mało chętnych w tym plenerze...dodam swoje dla poprawy statystyk
10.
Dima - Czw 01 Kwi, 2010
11
Spadam...
Cały w spadaniu, Cały ze światła
Spadam!
Jaka zabawa, Jaki tu spokój
Równowaga...
krzys13k - Czw 01 Kwi, 2010
12.
hijax_pl - Czw 01 Kwi, 2010
13.
Aszex - Czw 01 Kwi, 2010
14
Tadeuszek - Czw 01 Kwi, 2010
15.
zug - Czw 01 Kwi, 2010
16.
dr11 - Pią 02 Kwi, 2010
Skoro już 02.04.2010, głosuję na 2.
hijax_pl - Pią 02 Kwi, 2010
Które zdjęcia zwróciły moją uwagę?
3 - za kadr wywołujący uśmiech serdeczny
5 - za pomysł i NIE-panoramowanie
11 - za lokalizację i ogólny wydźwięk zdjęcia
16 - bo to chyba najlepsze z serii "a wstawię coś tak dla jaj"
Najbardziej z nich podobają mi się 5 i 11... ale...
Mój głos oddaję na 3
Monastor - Pią 02 Kwi, 2010
zug, czyżbyś był w Poznaniu?
Głosuję na 5 za drwinę z tematu
Aszex - Pią 02 Kwi, 2010
na 7-za dynamizm
a za zdjęcie z jajem chętnie oddałbym głos na 3
ps. może wprowadzić głosowanie na 2-3 zdjęcia? 1-3 punkty?
skasowany - Pią 02 Kwi, 2010
Głosuję na 5! Zajebisty pomysł, a nie kolejny maz...!
oranżewski - Pią 02 Kwi, 2010
moją uwagę przyciągnęły 2 i 16.
głosuję na 16
Sunders - Pią 02 Kwi, 2010
Oddaję głos na nr 7.
Aszex napisał/a: | może wprowadzić głosowanie na 2-3 zdjęcia? 1-3 punkty? |
Podoba mi się ten pomysł. Tylko czy goltarowi będzie się chciało liczyć
2 p-kty dał bym nr 4, a 1 dla nr-u 16
masza - Pią 02 Kwi, 2010
Okazuje się, że zdecydowana większość postanowiła zrealizować temat pleneru za pomocą panoramowania, rozmazania oraz poruszenia. I przez to troszkę się nudno w wątku zrobiło Nie mam nic przeciwko tym technikom, ale fajnie, jak zdjęcie ma drugie dno. Wielu pracom tego waloru zabrakło.
Podobają mi się 5 i 13, bo są dowcipne.
Podoba mi się 11, bo oddaje filozofię życia w ruchu.
xneon, lubię Twoje szalone pomysły, ale tym razem kompletnie nie umiem zinterpretować „dzieła”
Tadeuszek – o co chodzi? Że... kura łapą poruszyła?
zug – abakany wolę zdecydowanie z ich rdzawym kolorem. Moim zdaniem tracą w b&w.
Głosuję na zdjęcie nr 11, bo jest najfajniejsze - i już. Brawo, Dima!
Aszex, Sunders, już o takiej punktacji była cała dyskusja! Zostaje jak jest!
mnich - Pią 02 Kwi, 2010
Zdecydowanie zdjęcie numer 3
masza napisał/a: | Głosuję na zdjęcie nr 11, bo jest najfajniejsze - i już. Brawo, Dima! |
Najfajniejsze bo inne mazy są nudne? Czy dlatego, że może najtrafniej i wręcz doskonale oddaje tytuł pleneru, czyli 'Życie w ruchu'?
Nie czepiam się! Prowokuję dyskusję
Tworas - Pią 02 Kwi, 2010
Zdjęcia której przykuły moją uwagę
1. byłem święcie przekonany, że takie zdjęcie się pojawi
2. no po prostu super pokazany ruch !
5. świetne oko !
7. czuję się jak pędzący motocyklista
głos miałem oddać na zdjęcie nr 2 ale właśnie zmieniłem zdanie i głosuję na zdjęcie nr 7 !
amv - Pią 02 Kwi, 2010
16 , 11 , 7 i 6 podobają mi się te zdjęcia ...
a głosuję na zdjęcie,które rozbroiło mnie pomysłem i poczuciem humoru autora,czyli nr. 5
Sunders - Pią 02 Kwi, 2010
Ruslan napisał/a: | Sunders, już o takiej punktacji była cała dyskusja! Zostaje jak jest! |
Ruslan, pamiętam, ale ... kropla drąży skałę
Tworas napisał/a: | 7. czuję się jak pędzący motocyklista |
Tworas odnoszę podobne wrażenie
masza - Pią 02 Kwi, 2010
Ruslan, napisałam w swoim poście powyżej, że 11 wyraża filozofię życia w ruchu Poza tym większości uczestników różne rzeczy się "ruszały" w mieście - na tym tle zdjęcie Dimy wypadło oryginalnie. Spodobała mi się ta przestrzeń i śmiałek, co idzie, skacząc, po górach Spodobało mi się zamrożenie ruchu.
Aż się chce jechać za miasto... Tylko że za miastem aż takich ładnych widoków nie mam
Wiadomo, że wszystko się rusza: ptasie skrzydła, kurze łapki, psie ogony i ludzkie zęby też. Ale zacnie by było, gdyby wyrażeniu ruchu w sensie dosłownym towarzyszyło jakieś inne, głębsze, symboliczne czy metaforyczne znaczenie.
Jesienny - Pią 02 Kwi, 2010
krótko mówiąc głosuję na zdjęcie nr 5
Za humor. Po prostu - świetne podejście do tematu. Dokładnie odzwierciedla nazwę tematu, a do tego jest oczywiste i absurdalne!.
ophiuchus - Pią 02 Kwi, 2010
Głosuję na zdjęcie nr 5.
9 też bardzo mi się podoba nawet pomimo uciętego koła
Asterix - Pią 02 Kwi, 2010
Podobają mi się zdjęcia 5, 6, 11, 16
Głosuję na zdjęcie nr 5
Miałem bardzo podobny pomysł na realizację tego tematu
Niestety zabrakło czasu ...
Tomasz_ - Pią 02 Kwi, 2010
5. "Zycie na gorąco", świetne, gratuluje pomysłu
6. Brak koloru, czyli pytanie co zdjęcie wyraza "Pierwszy raz na rowerze i się przewróci za chwile"
7. Wciąga... świetne wykonanie, gratulacje.
9. Bardzo mi sie podoba, moze jakby byl lepszy kadr i chociaż trochę czegoś ostrego......
10. Tramwaj...... zamarzl......
11. Pomysl swietny, ale za duzo chcesz pokazać na raz. Cos trza wybrać z czegoś zrezygnowac, cos trza podkreslic.
12. Balagan
16. Ruch to lekkosc (odczucie w tej chwili), tu mi jest ciezko
Glosuje na nr.13 Za autentycznosc i wykonanie
darek-dorado - Pią 02 Kwi, 2010
Fotka nr 1
oranżewski - Sob 03 Kwi, 2010
Tomasz_ napisał/a: | Ruch to lekkosc |
a jak rusza lokomotywa też to czujesz?
Tomasz_ - Sob 03 Kwi, 2010
fotomaszewski napisał/a: | Tomasz_ napisał/a: | Ruch to lekkosc |
a jak rusza lokomotywa też to czujesz? | a jakbyś przeczytał i skopiowal wszystko com nabazgral to może moja wypowiedz nabrała by sensu
Napisałem "w tej chwili" , jak się teraz zastanowie .... Ta, ruch dla mnie teraz jest szybki
AdrianD - Sob 03 Kwi, 2010
Tworas napisał/a: | 7. czuję się jak pędzący motocyklista |
Zgadza się,aparat położony na kierownicy skutera
Oddaję głos na zdjęcie nr 1
lupo57 - Sob 03 Kwi, 2010
oddaje głos na 7
kmosw - Sob 03 Kwi, 2010
Najbardziej podoba mi się 2.
xneon - Nie 04 Kwi, 2010
oczywiście 16.
krzys13k - Pon 05 Kwi, 2010
Głosuję na 16.
Poza tym wyróżnienie dla 5 za pomysł
edmun - Pon 05 Kwi, 2010
1. za dużo bałaganu
2. zdecydowany faworyt, wg mojej koncepcji jak najbardziej oddaje właśnie hasło, że życie to ciągły ruch
3. niestety moim zdaniem zabrakło dłuższego czasu lub choćby mocniejszego kadru (może nawet płytsza GO i CB)
4. hmm... brak komentarza. nie wiem co tutaj napisać
5. dopiero za drugim razem zauważyłem oczywistość "ŻYCIE...." w kiosku "RUCHU" gratuluję, naprawdę nieźle mnie to rozbawiło. faworyt nr 2
6. tak jak przy 4 - brak komentarza. nie wiem czemu ale ani 4, ani 6 nie przykuwają mojej uwagi, ale nie wiem czemu
7. byłoby naprawdę fajnie, ale po co ta ramka :/
8. nie.. ani pomysł, ani wykonanie, ani jakość
9. jest pomysł, jest wykonanie, ale pocięte opony i biała plama na szczycie zdjęcia przesłaniają plusy
10. brak komentarza
11. za miłość do gór wielki plus. za lekkomyślność i ciągły widok wariatów robiących sobie jaja nad przepaściami na rzecz zdjęcia - niestety minus.
12. nie widzę ruchu.
13. niczym mój kierownik do mnie: Stać Cię na więcej
14. za dużo statycznych drzew a za mało ruchu. niestety ptaszek to tylko kilka pikseli na tle spokojnego lasu
15. hmm... nie wiem czemu ale brakuję mi tu i ruchu i życia. sama kurza łapka nie wystarczy
16. pogubiłem się we własnych myślach, po ogłoszeniu wyników proszę aby autor napisał o co chodziło w tym zdjęciu i jaka była koncepcja, bo zdjęcie samo w sobie przyciąga, ale nie wiem co ma wspólnego z tematem
Oddaję głos na: 5... właśnie za "drwinę" z tematu. Konwenanse należy łamać umyślnie - za to wielkie brawa.
mavrik - Pon 05 Kwi, 2010
Myślę że moje wypowiadanie sie o każdym zdjęciu nie było by na miejscu przy moim doświadczeniu i umiejętnościach jednak zagłosować wg regulaminu mogę.
Tak więc oddaję głos na 5 . Jest naprawdę sporo fajnych prac i nie jest łatwo wybrać.
Aż żałuję że zabrakło mi czasu na wykonanie mojego pomysłu.
Jeszcze raz powtarzam by było czytelniej Oddaje głos na 5
Lotuk - Wto 06 Kwi, 2010
5 - za świetny pomysł
Usjwo - Wto 06 Kwi, 2010
Poniewaz wiekszosc zdjec opiera sie na tym samym pomysle, wiec nie bede komentowal kazdego z osobna Tylko kilka uwag dlaczego nie:
8. Nie podoba mi sie wykonanie i nie bardzo moge powiazac z tematem
11. Zdjecie jest ciekawe i dobre, wykonanie go bylo pewnie troche karkolomne (nawet pomyslalem ze to fotomontaz), ale tez zycia w ruchu nie ukazuje, bardziej kojarzy sie z lotem.
16. Jakby tak bylo z poziomu podlogi to chyba bardziej by mi pasowalo.
13 i 15 - nie widze, wiec sa poza klasyfikacja
Ze zdjecc "ruszanych" podoba mi sie 7.
5 - jedno statyczne zdjecie ktore ukazuje zycie w ruchu i w 100% spelnia zalozenia tematu (chociaz ja w pierwszej chwili szukalem tam "Zycia Warszawy" , kiedys podchodzilo sie do ruchu i prosilo "zycie" i dostawalo sie Zycie Warszawy, ale to chyba tylko w stolicy)
Glos na 5.
zwirek210 - Wto 06 Kwi, 2010
Mam trzech faworytów
2-świetny kadr i miła barwa
5- sam miałem cos takiego wrzucić wiec podoba mi sie pomysł
11- ciekawe ujęcie wzbogacone ścieżką dźwiękową zespołu COMA
Wybieram 5 za pomysł i realizacje gdyż to zdjęcie na pewno powstało w sposób przemyslany i nie przypadkowy.
4motion - Wto 06 Kwi, 2010
11.
masza - Wto 06 Kwi, 2010
mavrik napisał/a: | Myślę że moje wypowiadanie sie o każdym zdjęciu nie byłoby na miejscu przy moim doświadczeniu i umiejętnościach jednak zagłosować wg regulaminu mogę. |
mavrik, to nie jest żaden konkurs typu "szacowne jury ocenia" Pełna demokracja! Uważam, że Twoje zdanie jest tak samo cenne jak zdanie każdego innego wypowiadającego się. Przecież - myślę - wszystkich ciekawi, jak są odbierane ich prace.
Usjwo napisał/a: | 11. Zdjecie jest ciekawe i dobre, wykonanie go bylo pewnie troche karkolomne (nawet pomyslalem ze to fotomontaz), ale tez zycia w ruchu nie ukazuje, bardziej kojarzy sie z lotem. |
Usjwo, a lot to nie ruch?
Tomasz_ - Wto 06 Kwi, 2010
masza napisał/a: |
Usjwo napisał/a: | 11. Zdjecie jest ciekawe i dobre, wykonanie go bylo pewnie troche karkolomne (nawet pomyslalem ze to fotomontaz), ale tez zycia w ruchu nie ukazuje, bardziej kojarzy sie z lotem. |
Usjwo, a lot to nie ruch? |
Lot = ruch. Skrzydełko w gore/skrzydełko w dol
Skrzydełek nie ma, to musi to byc spadanie, ale czy spadanie to ruch ........ na pewno względem ziemi, jest bardzo przyciagajaca
hijax_pl - Wto 06 Kwi, 2010
Tomasz_, no bez przesady
Wg Twojej definicji lotu .. co robi pocisk karabinowy? Szybuje?
sklsk - Wto 06 Kwi, 2010
jak Edmun dał głos na nr 5, pojawiło się więcej głosów na tą fotkę.
oddam głos na fotkę po której bolą oczy - nr 7.
ciekawe jak by ramek było więcej,w coraz to jaśniejszych kolorach zdążających do światełka w tunelu
skasowany - Wto 06 Kwi, 2010
sklsk napisał/a: | jak Edmun dał głos na nr 5, pojawiło się więcej głosów |
Chciałeś napisać 'Monastor'...
mga - Wto 06 Kwi, 2010
Głosuję na 5, za pomysł.
edmun - Wto 06 Kwi, 2010
sklsk napisał/a: | jak Edmun dał głos na nr 5, pojawiło się więcej głosów na tą fotkę. |
bez przesady, to że podałem temat nie znaczy że całkowicie mi odpowiada to zdjęcie, lub że takiego oczekiwałem, to jest przecież wasz wybór i wasza decyzja jakie wam się podoba, a nie jakie ja się spodziewam
Usjwo - Sro 07 Kwi, 2010
masza napisał/a: | mavrik napisał/a: | Myślę że moje wypowiadanie sie o każdym zdjęciu nie byłoby na miejscu przy moim doświadczeniu i umiejętnościach jednak zagłosować wg regulaminu mogę. |
mavrik, to nie jest żaden konkurs typu "szacowne jury ocenia" Pełna demokracja! Uważam, że Twoje zdanie jest tak samo cenne jak zdanie każdego innego wypowiadającego się. Przecież - myślę - wszystkich ciekawi, jak są odbierane ich prace. |
Powiedzialbym ze kazda wypowiedz bedzie pomocna i cenna. W nastepnych konkursach "szacowne jury" jest takie samo, wiec latwiej przygotowac prace ktora bedzie sie podobala "jury"
masza napisał/a: |
Usjwo, a lot to nie ruch? |
Idac tym tokiem, to prawie kazde zdjecie bedzie pokazywac ruch (i zycie tez ). Zdjecie i temat moga sie roznie kojarzyc. Jesli ktos zrobi zdjecie pudelka zapalek na bialym stole i przekona mnie (obrazem) ze jest to zycie w ruchu to z checia zaglosuje na takie.
Moje subiektywnym zdanie jest takie, ze 11 moze i przedstawia ruch, ale z zyciem juz go newiele laczy. Pierwsze wrazenie jakie odnioslem, to ze to fotomontaz (moze nie slusznie), ale jak wiadomo pierwsze wrazenie jest bardzo wazne. Poza tym preferuje zdjecia ktore sa zrobione po ogloszeniu tematu. Oczywiscie w daty nie zagladam i formalnego wymogu nie ma (i po raz kolejny liczy sie wrazenie ) . Zdjecie na konkurs nie musi byc super, hiper, najlepsze, ma tylko wywrzec dobre wrazenie na jury
Zdjecia ktore skomentowalem po prostu nie kojaza mi sie z tematem. Reszta jak najbardziej, ale sa wedlug jednego schematu (spodziewajac sie tego wstawilem swoje pierwszy, aby nie byc posadzony o plagiat ).
Wracajac do tematu . Edmun w pozniejszym poscie troche doprecyzowal o co chodzi, wedlug mnie troche niepotrzebnie. Pozostawiajmy temat krotki i bez komentarza, dajmy rozwinac wyobraznie. Jest wtedy wiecej "fanu", czego przykladem jest 5.
Musze przyznac ze 5 nie byla moim faworytem od poczatku, zdanie zmienilem dopiero po tym jak zostalo wstawione piate zdjecie
Z komentarzem czekalem az zobacze jak najwiecej zdjec (czasami cos peka w Great Firewall i pozniej pokazuja mi sie niektore zdjecia), niestety dwa pozostaly tajemnica
Tadeuszek - Sro 07 Kwi, 2010
3, 5, 7, 11 fajne
A głosuję na nr. 2
szaleniec - Sro 07 Kwi, 2010
Witam!
No nie powiem temat był dość trudny, bo jakoś nie mogłem się zdecydować co za fotkę zrobić! I jak już wymyśliłem to skończył się czas! nie wiem czy admin skrócił czas bo wydawało mi się że można wstawiać do 4 kwietnia, ale może się przeoczyłem i .......!
I jak ktoś pisał że nie komentuje wszystkiego bo nie jest fachowcem, ja też nie jestem ale staram się powiedzieć coś o każdym zdjęciu bo sam chciałbym poczytać uwagi co do moich zdjęć ( czy by były dobre czy złe), więc wypowiem się do wszystkich!
1. Fajne wykonanie, też myślałem o zrobieniu takiej fotki! Widać ruch i życie!
2. Fajna fotka ale na dłużej mnie nie przyciąga.
3. Co to ludzie nie wymyślą:) Fotka spoko jest ruch itd. ale gość mnie przeraża. Mam nadzieje że nie jedzie szybko i że ma dobre hamulce!
4. Fajnie uchwycona ptaszyna ale fota jakby wyprana z kolorów.
5. Pomysł rewelka normalnie można boki zrywać:D
6. Pomysł ciekawy tylko nie do końca pasuje mi wykonanie, wolałbym całkowite B&W.
7. Świetna fotka, normalnie wciąga, ramka chyba zbędna.
8. Lubię koty ale.... te mnie nie powaliły.
9. Jeżeli chodzi o rowery to chyba zdj. 6 lepsze, tak szkoda uciętego koła.
10. Ta fotka taka dość zwykła;) Zastanawia mnie jednak co to za potworek czai się tuż za motorniczym?? Czyżby dopadał go mały głód ;P
11. Tekst Comy przyciąga, kapela świetna, ale nie wiem czy to zgodne z regulaminem;) No a gość na zdjęciu to wariat
12. Z tramwajów to chyba poprzednie lepsze bo tramwaj w ruchu ale ludzie już nie;)
13. He żółwik fajny i jak zapierdyla:) Ciekawe wykonanie:)
14. Ładne zdjęcie lepsze od poprzedniego ptaszka. Fajne światło.
15. Kukukury nie czaje
16. Dobra fotka. Szum świetnie pasuje do klimatu!
No i zagłosować było ciężko bo pare zdjęć jest naprawdę fajnych!
Dobra głosuje na fotke która mnie wciągła czyli: 7
cumulus - Sro 07 Kwi, 2010
Moi "faworyci":
numer 8, gdy patrze na to zdjęcie uśmiech sam pojawia się na twarzy .
numer 13, nie wiem co napisać, hijax_pl pojechałeś ostro
głosuję jednak na zdjęcie numer 1, bo chyba najbardziej oddaje temat "życie w ruchu"
komor - Sro 07 Kwi, 2010
Jak zwykle przegapiłem ten temat.
No zagłosowałbym normalnie na nr 5 (gratulacje, dr11! ) bo brzuch mi odpadł po załapaniu o co chodzi. Zagłosowałbym, gdyby nie zdjęcie nr 2, które eksploatuje temat w sposób oczywisty i przewidywalny, ale jednak przykuło moją uwagę najdłużej.
Głosuję na nr 2.
litlfisch - Pią 09 Kwi, 2010
dołożę swój głos na 3
zug - Pią 09 Kwi, 2010
Głosuję na nr 7.
Dima - Pią 09 Kwi, 2010
Fajne forum. Duzo sie dzieje, duzy tu ruch;) Bede tu czesciej wpadal, spadal;)
Z pelna odpowiedzialnoscia przyznaje, ze moja fotka to nie jest fotomontaz.
Moze nie widac na niej ruchu, w sensie 'zamazan' ale wystarczy ODROBINA wyobrazni zeby go tam dostrzec;)
Tym, ktorym tej odrobiny brakuje oswiadczam, ze zaraz po pstryknieciu koles spadl na polke pod nim;)
Poruszal tez przy tym troszke konczynami, nie szybowal;)
Dziekuje wszystkim za ich uwagi.
Podobaja mi sie: 2, 6, 9, 13.
Glos oddaje na 3, przedstawia zycie w ruchu, co najmniej w dwojnasob.
W sensie doslownym i w jego glebszym sensie. Tematycznie wiaze sie z moja pasja.
cybertoman - Sob 10 Kwi, 2010
Ja na 3.
SlawGaw - Sob 10 Kwi, 2010
nr 2
goltar - Nie 11 Kwi, 2010
Wyniki „Piątego wirtualnego pleneru” forum Optyczne.pl
Temat konkursu: Życie w ruchu.
Do konkursu zgłoszono 16 zdjęć.
Łącznie oddano 36 ważnych głosów. Dwa głosy zostały oddane po terminie i nie zostały uwzględnione w wynikach.
III miejsce z 4 głosami zdobyły dwa zdjęcia: nr 2, którego autorem jest Tomasz_ oraz nr 3, którego autorką jest masza.
II miejsce z 7 głosami zdobyło zdjęcie nr 7, którego autorem jest AdrianD.
I miejsce i zwycięstwo wynikiem 12 głosów (33%) zdobyło zdjęcie nr 5, którego autorem jest dr11.
Serdecznie gratulujemy zwycięzcy.
Zapraszamy do udziału w kolejnym wirtualnym plenerze, który zostanie ogłoszony już wkrótce.
Poniżej jeszcze raz zwycięskie zdjęcie.
|
|