Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Ogłoszenie 

Zapraszamy na XVIII Zlot Czytelników Optyczne.pl

Impreza odbędzie się w dniach 23-26 lipca 2026 roku w Hotelu ARCHE Fabryka Samolotów Mielno
Szczegóły i zapisy TUTAJ

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Wujek_Pstrykacz
Sob 15 Sty, 2011
Warszawska Manufaktura Fotografii 2010
Autor Wiadomość
worms 
Początkujący

Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010   

Już nie mogę się doczekać piątku, choć sam się nie pojawię.
Jednak jestem bardzo ciekaw co wam się uda zrobić, zapowiada się bardzo ciekawie, wymarzonej pogody życzę.

Reklama

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

komor, lało i to porządnie cały dzień - teraz też pada tyle że już ciut mniej

degol 
Optyczny

Masakra z tym deszczem ! Już mnie depresja bierze :)

komor to co napisał Kocur o polu ryżowym, to nie żart ;)
Mam nadzieję, że na piątek deszcz odpuści !

A powtórzę się, czy macie pomysł na wytworzenie chwilowej mgiełki?! Choć jak przestanie padać i z lekka się ociepli, to mgiełkę nam zafunduje pogoda :) Szkoda tylko, że na drzewach nie ma już jesiennych kolorów :)

bhpchmiel, Kocur, TS no i ja , proszę chłopaki tylko nie rezygnujcie z powodu lekkiego deszczyku ;) Ktoś jeszcze chętny ?

TS nr. telefonu aktualny ! Co do spotkania, to zawsze możesz wspomnieć o kolejnym spotkaniu umówionym na 16-tą :) , a jeśli jednak cosik się będzie przedłużać na siłę, to przenieście je na powązkowski plener ;)

OK Spotkanie piątek 16-ta miejsce cmentarz Powązki !

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010   

degol, możesz wskazać jakieś konkretne miejsce, gdzie się spotkamy o 16/00?
Jak będzie lekki deszczyk to myślę że cykora nie będzie :wink:

Kocur 
Maniak

Ja w związku z niepewną pogodą mówię pas. Oby Was nie zmoczyło za mocno. ;)

degol 
Optyczny

bhpchmiel, może od strony ul. Powązkowskiej przy bramie nr.II św. Honoraty ?
Podeślij mi na "pm-a" nr. tel. do ciebie, a najlepiej podeślij mi sms-a !

Pytanko, kto będzie ?

KOCUR NIE WYGŁUPIAJ SIĘ, MUSISZ BYĆ ! Spróbuj tylko nie przyjechać !

Przewidywana pogoda na jutrzejszy dzionek :
;)

http://pogoda.onet.pl/0,3,38,0,0,1,pogoda.html

chyba bez deszczu, wiec Kocur masz być !

Kto jeszcze będzie ?

Kocur 
Maniak

Ja tam widzę deszcz ;] Klimat mokrych pomników jest napewno interesujący, ale nie wart zmoknięcia i ewentualnego przeziębienia. :) Czasowo okazuje się też mi to średnio pasuje, ale zobaczę jutro, jak pozałatwiam co mam do załatwienia, może się jakoś zorganizuję, chociaż niczego nie gwarantuję.

TS
[Usunięty]

U Pogodynki słońce wygląda zza chmurki - będzie dobrze ;) .

Jeśli popada drobny deszczyk, to też wpadnę. Klimat nagrobków nie będzie sprzyjał naradzie, więc najpierw muszę załatwić robocze spotkanie (gdybym miał się spóźnić to napiszę).

W dzień będę zaglądał na forum - śledzić jak sytuacja się rozwija ;) .

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010   

degol, wyślę sms-a już rano, bo teraz to byś mnie chyba sklął za nocne budzenie :lol:
Według prognozy ma być 14 st. C - istne szaleństwo :mrgreen: Oby nie padało, ale jak znam życie, to im bardziej się czegoś chcę to bym bardziej g... wychodzi :cool:

degol 
Optyczny

Kocur napisał/a:
Ja tam widzę deszcz ;] Klimat mokrych pomników jest napewno interesujący, ale nie wart zmoknięcia i ewentualnego przeziębienia. :) Czasowo okazuje się też mi to średnio pasuje, ale zobaczę jutro, jak pozałatwiam co mam do załatwienia, może się jakoś zorganizuję, chociaż niczego nie gwarantuję.

Zagwarantuj sobie miłe i owocne w ciekawe fotki spotkanie ! Nie wygłupiaj sie , masz przyjść , a właściwi dojechać :)

[ Dodano: Pią 03 Wrz, 2010 01:01 ]
bhpchmiel napisał/a:
degol, wyślę sms-a już rano, bo teraz to byś mnie chyba sklął za nocne budzenie :lol:
Według prognozy ma być 14 st. C - istne szaleństwo :mrgreen: Oby nie padało, ale jak znam życie, to im bardziej się czegoś chcę to bym bardziej g... wychodzi :cool:

Nie ma problemu z budzeniem, no chyba , ze właśnie rano! Dlaczego ? Pewnie się domyślasz !
ważne by nie padało podczas spotkania, przed samym spotkaniem, a i owszem, właśnie mokre pomniki dałyby ciekawy efekt !~

[ Dodano: Pią 03 Wrz, 2010 01:02 ]
A co z Lupo57 jakaś głucha cisza !

Kocur 
Maniak

Nie dam rady. Minimum do 16-ej jestem zajęty, potem musiał bym dojechac do domu, ogarnąć się i dojechać do Wawy - czyli byłbym przy dobrych wiatrach na 18, jeśli będę wolny o 16, co wcale nie jest jeszcze pewne. :? Znając życie zląduję do domu późnym wieczorem.

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

No i wspólny mini plener na Powązkach za nami. Ale ja tam więcej z Degolem nie pojadę, bo on w ramach jakieś potężnej pokuty klęczał przed prawie każdym grobem i wstać nie mógł :mrgreen: :mrgreen: A myśmy z TS chodzili wokół niego i jak jakieś potępione dusze musieliśmy jęczeć: "Andrzej no wstań wreszcie, no wstań!!"

TS
[Usunięty]

Ja mam tę pokutę uwiecznioną ;) . Ciekawe jak wyszło.

bhpchmiel, degol - dzięki za spotkanie!

Na zakończenie strażnicy cmentarni postanowili nas postraszyć i pozamykali wszystkie bramy :???: .

degol 
Optyczny

Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010   

He he dzięki za spotkanie dusze nieczyste ! Mam nadzieję, że grzeszki zostaną NAM odpuszczone !
TS ale dało się przejść przez dziurkę od klucza ! :razz:

bhpchmiel, TS naprawdę było warto, jeszcze raz wielkie dzięki !

bhpchmiel 
Optyczny
Bhpchmiel

Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010   

degol, byłem właśnie ciekaw, czy udało Wam się wyjść przed 20/00. Znając Twoje możliwości i "kreatywność" wolę nie wnikać w tą "dziurkę od klucza" :mrgreen:

[ Dodano: Sob 04 Wrz, 2010 01:30 ]
Degol i jego "pokuta" :mrgreen:
1.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi