Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Już nie mogę się doczekać piątku, choć sam się nie pojawię.
Jednak jestem bardzo ciekaw co wam się uda zrobić, zapowiada się bardzo ciekawie, wymarzonej pogody życzę.
komor to co napisał Kocur o polu ryżowym, to nie żart
Mam nadzieję, że na piątek deszcz odpuści !
A powtórzę się, czy macie pomysł na wytworzenie chwilowej mgiełki?! Choć jak przestanie padać i z lekka się ociepli, to mgiełkę nam zafunduje pogoda Szkoda tylko, że na drzewach nie ma już jesiennych kolorów
bhpchmiel, Kocur, TS no i ja , proszę chłopaki tylko nie rezygnujcie z powodu lekkiego deszczyku Ktoś jeszcze chętny ?
TS nr. telefonu aktualny ! Co do spotkania, to zawsze możesz wspomnieć o kolejnym spotkaniu umówionym na 16-tą , a jeśli jednak cosik się będzie przedłużać na siłę, to przenieście je na powązkowski plener
OK Spotkanie piątek 16-ta miejsce cmentarz Powązki !
Ja tam widzę deszcz ;] Klimat mokrych pomników jest napewno interesujący, ale nie wart zmoknięcia i ewentualnego przeziębienia. Czasowo okazuje się też mi to średnio pasuje, ale zobaczę jutro, jak pozałatwiam co mam do załatwienia, może się jakoś zorganizuję, chociaż niczego nie gwarantuję.
TS [Usunięty]
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010
U Pogodynki słońce wygląda zza chmurki - będzie dobrze .
Jeśli popada drobny deszczyk, to też wpadnę. Klimat nagrobków nie będzie sprzyjał naradzie, więc najpierw muszę załatwić robocze spotkanie (gdybym miał się spóźnić to napiszę).
W dzień będę zaglądał na forum - śledzić jak sytuacja się rozwija .
degol, wyślę sms-a już rano, bo teraz to byś mnie chyba sklął za nocne budzenie
Według prognozy ma być 14 st. C - istne szaleństwo Oby nie padało, ale jak znam życie, to im bardziej się czegoś chcę to bym bardziej g... wychodzi
Ja tam widzę deszcz ;] Klimat mokrych pomników jest napewno interesujący, ale nie wart zmoknięcia i ewentualnego przeziębienia. Czasowo okazuje się też mi to średnio pasuje, ale zobaczę jutro, jak pozałatwiam co mam do załatwienia, może się jakoś zorganizuję, chociaż niczego nie gwarantuję.
Zagwarantuj sobie miłe i owocne w ciekawe fotki spotkanie ! Nie wygłupiaj sie , masz przyjść , a właściwi dojechać
[ Dodano: Pią 03 Wrz, 2010 01:01 ]
bhpchmiel napisał/a:
degol, wyślę sms-a już rano, bo teraz to byś mnie chyba sklął za nocne budzenie
Według prognozy ma być 14 st. C - istne szaleństwo Oby nie padało, ale jak znam życie, to im bardziej się czegoś chcę to bym bardziej g... wychodzi
Nie ma problemu z budzeniem, no chyba , ze właśnie rano! Dlaczego ? Pewnie się domyślasz !
ważne by nie padało podczas spotkania, przed samym spotkaniem, a i owszem, właśnie mokre pomniki dałyby ciekawy efekt !~
[ Dodano: Pią 03 Wrz, 2010 01:02 ]
A co z Lupo57 jakaś głucha cisza !
Nie dam rady. Minimum do 16-ej jestem zajęty, potem musiał bym dojechac do domu, ogarnąć się i dojechać do Wawy - czyli byłbym przy dobrych wiatrach na 18, jeśli będę wolny o 16, co wcale nie jest jeszcze pewne. Znając życie zląduję do domu późnym wieczorem.
No i wspólny mini plener na Powązkach za nami. Ale ja tam więcej z Degolem nie pojadę, bo on w ramach jakieś potężnej pokuty klęczał przed prawie każdym grobem i wstać nie mógł A myśmy z TS chodzili wokół niego i jak jakieś potępione dusze musieliśmy jęczeć: "Andrzej no wstań wreszcie, no wstań!!"
TS [Usunięty]
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010
Ja mam tę pokutę uwiecznioną . Ciekawe jak wyszło.
bhpchmiel, degol - dzięki za spotkanie!
Na zakończenie strażnicy cmentarni postanowili nas postraszyć i pozamykali wszystkie bramy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10