Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Okazje lornetkowe i nie tylko
Autor Wiadomość
Wojtas_B 
Entuzjasta

Wysłany: Pią 30 Cze, 2023   

"Lornetka w stanie dobrym. Do lornetki wystarczy dokupić tylko lornetkę."

Reklama

Jan55 
Optyczny
amator

Wysłany: Nie 16 Lip, 2023   

Na OLX jest do sprzedania Swarek SLC B 7x42, w/g sprzedającego praktycznie nowy, co widać na zdjęciach. Cena chyba atrakcyjna 4050 zł, do negocjacji.

Jan55 
Optyczny
amator

Wysłany: Sro 13 Wrz, 2023   

Jeżeli ktoś jest chętny na CLC 8x30B ale z przed 2022r, to na OLX jest dobra oferta cenowa (3800 do negocjacji), lornetka jest podobno nowa.

Jan55 
Optyczny
amator

Wysłany: Pią 22 Wrz, 2023   

Cena jej w tej chwili to 3000 zł :roll: , ale aukcja i nikt nie licytuje.

carlo 
Początkujący

Wysłany: Czw 12 Paź, 2023   

Jan55, Masz gdzieś jeszcze tą aukcję? Pewnie już zeszła...

Jan55 
Optyczny
amator

Wysłany: Pią 13 Paź, 2023   

carlo, jest na Allegro Lokalnie. Szukaj pod nazwą "Lornetka Urban Jungle Swarowski 8*30".
W dziale :
Sport i turystyka
Turystyka
Pozostałe
Aukcja do 14.10.2023r "Oferta: ce95c5be-2acb-4f26-b610-394e0e3da9f3"
Powodzenia.

carlo 
Początkujący

Jan55, dzięki za info! Cena zachęcająca choć oferta niezwykle "lakoniczna"

Jan55 
Optyczny
amator

carlo, oferta wisi już dość długo, najpierw bez licytacji za chyba 4500 a teraz z licytacją. Dla bezpieczeństwa, oferta dla tych, którzy mogą umówić się na oglądnięcie lornetki, przed zakupem :wink: .

carlo 
Początkujący

To na pewno. Narazie wysłałem zapytanie sprawdzające. Szkoda tylko, że nie zielona :mrgreen:

Jan55 
Optyczny
amator

carlo, futerał do niej jest też marny, bo szmaciany (brezentowy), ale przy takiej cenie, jeżeli oferta jest prawdziwa to można przełknąć i kolor obudowy i gatunek futerału. Ja mam obudowę w kolorze "antracyt" bo dla mnie jest to ciekawszy (elegantszy) kolor obudowy, niż zieleń, ale jak mówią, każdy lubi to co chce :mrgreen: .

TOUAREG 
Uczestnik

Wysłany: Wto 07 Lis, 2023   

https://www.nikon.pl/pl_P...monarch-m7-8x30
8x30 - 1519
10x30 - 1619
8x42 - 2019
10x42 - 2119
Nowe (nie używane!), bezpłatna wysyłka.

Maciar 
Nowy

Wysłany: Pon 20 Lis, 2023   Prośba o identyfikację roku produkcji

Hejka hejka słuchajcie pomóżcie 😊; zostala mi po babci lornetka kazdy zna zeissa i jego lornetki 😊mam lornetke Carl Zeiss Jena Teleater 3x o numerze 367530 jestescie w stanie pomóc mi oszacować rok produkcji z góry dziękuję 🤗 ps moze ktoś będzie zainteresowany to zapraszam do kontaktu więceji info prywatnie pozdrawiam

Jan55 
Optyczny
amator

Wysłany: Pon 20 Lis, 2023   

Maciar, to lornetka teatralna, prawdopodobnie lata 20- 30-te XX w. Coś więcej możesz sobie "wygooglać" w internecie :wink: .

MacYaro 
Uczestnik
Mr

Wysłany: Czw 23 Lis, 2023   

TOUAREG napisał/a:
https://www.nikon.pl/pl_PL/product/sport-optics/monarch-m7-8x30
8x30 - 1519
10x30 - 1619
8x42 - 2019
10x42 - 2119
Nowe (nie używane!), bezpłatna wysyłka.

No to sobie kupiłem M7 8x30 za 1519.- z przesyłką! A co tam 😀
Jest w drodze z magazynu w Holandii.
Żal było za te pieniądze nie kupić.

_Tomek_ 
Entuzjasta

Wysłany: Czw 23 Lis, 2023   

Bez promocji w podobnej cenie...
https://ts2.shop/pl/optyka/13749-nikon-monarch-m7-8x30-sku-baa900sa-4580130921322.html

Zna ktoś ten sklep? Teraz zauważyłem, b. niskie ceny.

Odpowiedz do tematu