Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
No znalazlem tez aparat. Ale na poczatek google pokazaly tylko komorki.
Doskonale wiesz, co taka malpka potrafi. Cudow nie oczekuj. Z mojego doswiadczenia wynika jednak, ze najlepiej w najnizszym segmencie wypada canon.
Moja pani dala sie wkoncu namowic na fuji. Wybrala sobie jednak f40fd, bo bardziej gustowny niz f31fd. Do kobiet potrzeba duzo cierpliwosci. Bardzo duzo nawet.
Malpka, jakich wiele. Nic nadzwyczajnego. Ale jest cienki i lekki, to baby kreci. Zeby jeszcze stabilizacje mial, albo niezle iso.
Sam doskonale wiesz, co jest on wart.
pdf100 [Usunięty]
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007
wiem, wiem,
ja też przerobił bym go
na pudełko na papier toaletowy,
wiem, wiem,
ja też przerobił bym go
na pudełko na papier toaletowy,
ale co ja na baby poradze....
nic,
dzieki za "rade"
Pokaz jej sample z tego casio i np. fuji f31fd, f40, czy co tam upatrzyles. Powinno zadzialac. Ja swojej pani pokazalem takze porownanie przy wysokim iso (800) fuji f31 i nikona d50 (recenzja tego pierwszego na dpreview.com). Jesli sample nie pomoga, to ja nie umie ci pomoc.
Czasem wiekszy wplyw maja osoby postronne. Kolega, kolezanka.
pdf100 [Usunięty]
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007
sample nie pomogły,
a coty, ostatnią rzeczą jaką
chciałaby mieć moja siostra to lustrzanka...
niestety ze znajomymi nie próbuje bo oni
mają takie doświadczenie w fotografii jak ona
"cegła a nie aparat" wśród kobiet chyba nigdy się nie zmieni zdanie
o lustrzankach...
a szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9