Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012 sklep computronik, ktoś zna?
Znalazłem w sieci sklep o takiej nazwie, gdzie sprzęt ponoć przywożony jest z usa ale obejmuje go gwarancja europejska. Ceny są sporo niższe od cen aparatów ogólnie w necie, ale na towar czeka się prawie trzy tygodnie, ich stronka raz działa raz nie, w ogóle sklep wydaje się mało wiarygodny. Czy może mieliście już z nim do czynienia?
Mnie się nie chce nawet komentować. Polak zabije się, żeby "zaoszczędzić" złotówkę a jak go w konia zrobią to biadoli na cały świat. Jak go kopną w dupę w jednym sklepie to mu mało, leci i nadstawia tyłek w drugim bo się jeszcze nie nauczył.
Ale co wy? Kilka la temu robilem u nich zakupy skladajac komputery dla znajomych. Bralem cale zestawy. Pierwszy raz to byly zakupy w sklepie "naziemnym" a potem to juz prze net kilka razy. Moze to nie ten sam sklep. Taki z niebieskim logo. A moze z czasem cos sie tam pozmienialo.
Logo niby podobne. Tylko wtedy mieli zolto niebieskie. Ale to chyba ten sam,.
EDIT:
Teraz maja stoisko w FOCUS-ie w Piotrkowie. Wiec to ten sam. Wczesniej chyba w Carrefour`rze bylo. Skoro od reki w sklepie mozna kupic to czemu nie online?
Acha. Jak zwykle... sorry ale tak przy sniadanku czytalem i literki mnie sie zagubili.
A ten computronic to faktycznie pojecia nie mam co to. I tez bym omijal.
to ten sklep http://computronik.biz/ Jest gwarancja dotpay tylko, że trzeba zgłosić oszustwko do 14 dni (razem z niedzielami i swiętami) a oni gwarantują dostawę towaru za około 15 dni roboczych czy jakby kupił jutro to miałby towar za trzy tygodnie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2012 22:34 ]
Dodam, że dla sprawdzenia chciałem kupić sobie pen drive, chce wpłacić a tu komunikat z dotpay, że zablokowali konto kolesiowi.
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2012 www.computronik.biz to sklep widmo i OSZUST!
jan5 napisał/a:
to ten sklep http://computronik.biz/ Jest gwarancja dotpay tylko, że trzeba zgłosić oszustwko do 14 dni (razem z niedzielami i swiętami) a oni gwarantują dostawę towaru za około 15 dni roboczych czy jakby kupił jutro to miałby towar za trzy tygodnie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2012 22:34 ]
Dodam, że dla sprawdzenia chciałem kupić sobie pen drive, chce wpłacić a tu komunikat z dotpay, że , zablokowali konto kolesiowi.
Witam. Napisałem jak w tytule i przestrzegam wszystkich z całą odpowiedzialnością. Znalazłem tą firmę na Allegro w linku z aukcji do jego sklepu. Konto na Allegro ma już zawieszone, niestety wtopiłem ponad 1300 zł - 6 kwietnia zrobiłem przelew na konto sklepu. Nie odpowiadają na maile, nie potwierdzili mojej wpłaty, telefony wyłączone.
Minęło 20 dni i cisza. Nie pozostaje mi nic innego jak zmącić tą ciszę za pomocą wspaniałej naszej policji. Ona napewno szybko go ujmie i wyciśnie z niego ciężko zapracowane pieniądze.
Nie wiem jak było 6 kwietnia, ale w chwili obecnej po wygóglaniu hasła "computronik" link do tego wątku jest na miejscu czwartym. A tydzień przed Twoim zakupem ostrzegaliśmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11