Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Oglądam Holandia jak dla mnie wyrasta powoli na faworyta. Jakby tak na taśmie póścić wczorajszy mecz naszych i w drugim TV ten to miałoby się wrażenie ,Holandia -Francja jest na speed X2 .
Ja za to bardzo niecierpie Niemców - za całokształt i za to, że to Niemcy i za II WŚ też
I za Krzyżaków...
II wojny tez by nie bylo gdyby Polacy nie siedli na d...po Grunwaldzie tylko pogonili do konca - tam nie bylo gwizdka sedziego,
mogli grac dalej - kolejna niewykorzystana szansa
MM napisał/a:
Ogląda ktoś teraz mecz Holandia-Francja? Polecam - to jest gra z klasą Panowie. Nasi tak może będą grać za 1000 lat
A dokladnie za 1020 lat
Tysiac lat to jest tyle ile marnowalismy wszystkie narodowe szansy w historii narodowej (Grunwald jest tylko jednym najwiekszych symboli historii)
Trzeba wiec najpierw 1000 na zreperowanie sytuacji/mentalnosci i jeszcze 20 na wychowanie nowej kadry pilkarskiej
Żeby nie było ksenofobii za dużo. Do samych Włochów ja tam nic nie mam. Nie lubię ich stylu gry zabijającego futbol: murowanie bramki, granie na 1:0, teatralne gesty i pady, leżenie i zwijanie się
z bólu przez 5 minut po lekkim faulu itp. itd.
Futbol jaki lubię pokazali wczoraj Holendrzy. Choć bramka Henry'ego też pierwsza klasa. Każdy polski
napastnik w takiej sytuacji huknąłby z całej siły. Henry pomyślał i będąc w pełnym pędzie delikatnie musnął
piłkę tylko odrobinę zmieniając tor lotu. Nawet wybitny Van ser Saar był bez szans.
Jeśli Polska wygra z Chorwacją 2-0 a Austria z Niemcami 1-0 to możemy wysyłać. Te rozpiski są jakieś dziwaczne Nagle się okazuje ,że w naszym interesie była ta bramka strzelona nam przez Austrię
Przeczytałem ten tekst zamieszczony Przez Arka raz ale chyba dobrze to rozumiem.
Fakt teraz Chorwacja wystawi wielu rezerwowych ,a Austria z szansami na awans będzie walczyła z Niemcami.
To pokrętne ale prawdziwe. Oczywiste jest, że mamy większe szanse strzelić dużo goli rezerwowemu składowi niezmotywowanych Chorwatów, niż w przypadku normalnego ich składu i pełnej motywacji (a tak by było jakbyśmy wygrali z Austrią). Dodatkowo jestem w stanie bardziej uwierzyć w wymęczone jednobramkowe zwycięstwo zmotywowanej Austrii nad Niemcami, niż w to, że byśmy wygrali ze zmotywowaną Chorwacją strzelając im wyraźnie więcej bramek niż Niemcy niezmotywowanej Austrii.
Świetne to jest, bo wychodzi, że w świetle porażki Niemiec z Chorwacją, faktycznie bardziej opłacał nam się remis z Austrią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10