Przetwarzanie danych osobowych

Nasza witryna korzysta z plików cookies

Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.

Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.

Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.

Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.

optyczne.pl forum.optyczne.pl  
•  FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Statystyki  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  Galerie  •   Ulubione tematy

----- R E K L A M A -----

Poprzedni temat :: Następny temat
Czyja to reaklama ?
Autor Wiadomość
Monastor 
Optyczny

Wysłany: Pią 21 Lis, 2008   

Wujek_Pstrykacz, nie, ale dali zdjęcie motyla na kwiatku i podpisali, że lustrzanka z teleobiektywem świetnie śledzi obiektyw w ruchu.

Reklama

Arek 
Redaktor

MM napisał/a:
TVN24 oglądam w kablówce, która płaci za to, że ten TVN24 może nadawać. Więc Arek odpuść sobie zgryźliwości.

Nie żartuj. Gdyby nie reklamy TVN24 nigdy by nie powstało.

AQQ 
Maniak

Wujek_Pstrykacz napisał/a:
nie czytałem :

Żałuj, dużo straciłeś :)
Inny cytat: " ... lampa HLV-F58...pozwoli stworzyć prawdziwe działa sztuki"
Kur^@, ja mam cztery nie gorsze lampy i żadnego dzieła nie stworzyłem :???:
:mrgreen:

MM 
Temu Panu już podziękujemy
GORSZY SORT POLAKA

Arek napisał/a:

Nie żartuj. Gdyby nie reklamy TVN24 nigdy by nie powstało.

Nie żartuj, dlatego mam je kochać i tolerować WSZĘDZIE?
Ja nie sugeruję Ci, by reklam na optycznych nie było, ja tylko nie chcę by były wszędobylskie. Wystarczy odrobina dobrego smaku by to zrozumieć.

Monastor 
Optyczny

AQQ, nie zrozumiałeś tego artykułu. Tu nie chodzi o lepsze czy gorsze lampy. To właśnie TA LAMPA, HLV-F58, A NIE INNA pozwoli Ci stworzyc PRAWDZIWE DZIEŁA SZTUKI ;-)

mavierk 
Temu Panu już podziękujemy
never knows best

Wysłany: Sob 22 Lis, 2008   

Monastor napisał/a:
To właśnie TA LAMPA, HLV-F58, A NIE INNA pozwoli Ci stworzyc PRAWDZIWE DZIEŁA SZTUKI ;-)
Wątpisz w to? Ja zamówiłem sobie taką do mojego Sony Ericssona i jestem przekonany, że efekty będą co najmniej porażające.

krisv740
[Usunięty]

koledzy!
dowalacie do pieca :mrgreen:
ale chyba troche niesłusznie.
każdy ma prawo reklamować swój produkt. sony robi to tak, a nie inaczej lecz ofertę kieruje do określonego grona . to że nam nie pasuje - to za przeproszeniem g...o ja obchodzi :mrgreen:
ja tylko tak myslę, że jesli canon/nikon/pentax/oly nie wezmą szybko przykładu z tego, to o zgrozo "proroctwo" gaciowego się sprawdzi.
bo nie jest wazne czy produkt jest naprawdę dobry w czasach dzisiejszych, tak naprawdę trzba znaleść tylo grupę ludzi którzy będą mysleć, że yak jest naprawdę i problem z głowy.
i żeby nie było, to podam od razu przykład ze swojej "działki" VW :!:
jakie są opinie o tej marce, a jaka jest rzeczywistość :mrgreen:

AQQ 
Maniak

krisv740 napisał/a:
koledzy!
dowalacie do pieca :mrgreen:
ale chyba troche niesłusznie.

Masz rację. W reklamach Nikona i Canona też czasem można znaleźć niezły bełkot.
A to, że akurat teraz trafiło na Sony to zasługa niektórych odkrywczych haseł w ich obecnej "kampanii reklamowej" :)
Jak kiedyś znajdę coś na N albo C to też chętnie dowalę :mrgreen:

pepto 
Uczestnik

Arek, moje zdanie jest takie:
Mi nie przeszkadzają reklamy na optycznych na stronie głównej, na forum stronie głównej, przeszkadza jedynie reklama miedzy postami. Skupia moją uwagę. Jestem człowiekiem, który wiecej czyta te posty niż się wypowiada, z tąd tak mała liczba postów (Nie ilość postów zdobią człowieka), ale mam szczyptę wyrozumiałości, że zbieracie na nowy serwer. Gdy już uzbieracie proszę Cię o zaprzestanie takich reklam na forum.

ghost 
Optyczny
związkowiec :)

reklamy zawsze były siedliskiem ładnych kwiatków, ale SONY weszło na nowy poziom ;)
szkoda, że ogólna tendencja zawsze jest w dół.
a co do pani reklamiarki - będzie możliwość zapłaty za czyste forum?
forum jest jak rozumiem własnością Arka i Optyczne s.c. więc pozostaje westchnąć i nauczyć się omijać co niektóre posty.
a a propos kradzieży - jeżeli reklamodawcy za przeproszeniem wkładają nam reklamy wszędzie, to nie należy się dziwić że rozwinęły się środki zaradcze.

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

Było już wspomniane, że za miesiąc reklama zniknie z tekstów forum więc nie będzie problemu. Większy problem to to, że wieczorem wciąż zaczyna się okres w którym ciężko coś tu przeczytać, ale i to jak zapowiedziano powinno się poprawić po zmianie serwera.
Także chwilowo trzeba pocierpieć :}

ghost 
Optyczny
związkowiec :)

dziękuje. przyznaję nie śledziłem.

edmun 
Optyczny
Niemarkowy

A ja i tak jestem za wyrzuceniem reklam które są w treści !
Wszędzie dookoła, ale nie w wypowiedzi......

AQQ 
Maniak

edmun napisał/a:
jestem za wyrzuceniem reklam które są w treści

eee, mamy tu jakieś eee referendum? coś przegapiłem ? :mrgreen:

Jesienny 
Optyczny
Spacerowicz

To się nazywa wolność wyrażania poglądów :)

Odpowiedz do tematu