Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Żałuj, dużo straciłeś
Inny cytat: " ... lampa HLV-F58...pozwoli stworzyć prawdziwe działa sztuki"
Kur^@, ja mam cztery nie gorsze lampy i żadnego dzieła nie stworzyłem
Nie żartuj. Gdyby nie reklamy TVN24 nigdy by nie powstało.
Nie żartuj, dlatego mam je kochać i tolerować WSZĘDZIE?
Ja nie sugeruję Ci, by reklam na optycznych nie było, ja tylko nie chcę by były wszędobylskie. Wystarczy odrobina dobrego smaku by to zrozumieć.
AQQ, nie zrozumiałeś tego artykułu. Tu nie chodzi o lepsze czy gorsze lampy. To właśnie TA LAMPA, HLV-F58, A NIE INNA pozwoli Ci stworzyc PRAWDZIWE DZIEŁA SZTUKI
mavierk Temu Panu już podziękujemy never knows best
Wysłany: Sob 22 Lis, 2008
Monastor napisał/a:
To właśnie TA LAMPA, HLV-F58, A NIE INNA pozwoli Ci stworzyc PRAWDZIWE DZIEŁA SZTUKI
Wątpisz w to? Ja zamówiłem sobie taką do mojego Sony Ericssona i jestem przekonany, że efekty będą co najmniej porażające.
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Sob 22 Lis, 2008
koledzy!
dowalacie do pieca
ale chyba troche niesłusznie.
każdy ma prawo reklamować swój produkt. sony robi to tak, a nie inaczej lecz ofertę kieruje do określonego grona . to że nam nie pasuje - to za przeproszeniem g...o ja obchodzi
ja tylko tak myslę, że jesli canon/nikon/pentax/oly nie wezmą szybko przykładu z tego, to o zgrozo "proroctwo" gaciowego się sprawdzi.
bo nie jest wazne czy produkt jest naprawdę dobry w czasach dzisiejszych, tak naprawdę trzba znaleść tylo grupę ludzi którzy będą mysleć, że yak jest naprawdę i problem z głowy.
i żeby nie było, to podam od razu przykład ze swojej "działki" VW
jakie są opinie o tej marce, a jaka jest rzeczywistość
koledzy!
dowalacie do pieca
ale chyba troche niesłusznie.
Masz rację. W reklamach Nikona i Canona też czasem można znaleźć niezły bełkot.
A to, że akurat teraz trafiło na Sony to zasługa niektórych odkrywczych haseł w ich obecnej "kampanii reklamowej"
Jak kiedyś znajdę coś na N albo C to też chętnie dowalę
Arek, moje zdanie jest takie:
Mi nie przeszkadzają reklamy na optycznych na stronie głównej, na forum stronie głównej, przeszkadza jedynie reklama miedzy postami. Skupia moją uwagę. Jestem człowiekiem, który wiecej czyta te posty niż się wypowiada, z tąd tak mała liczba postów (Nie ilość postów zdobią człowieka), ale mam szczyptę wyrozumiałości, że zbieracie na nowy serwer. Gdy już uzbieracie proszę Cię o zaprzestanie takich reklam na forum.
reklamy zawsze były siedliskiem ładnych kwiatków, ale SONY weszło na nowy poziom
szkoda, że ogólna tendencja zawsze jest w dół.
a co do pani reklamiarki - będzie możliwość zapłaty za czyste forum?
forum jest jak rozumiem własnością Arka i Optyczne s.c. więc pozostaje westchnąć i nauczyć się omijać co niektóre posty.
a a propos kradzieży - jeżeli reklamodawcy za przeproszeniem wkładają nam reklamy wszędzie, to nie należy się dziwić że rozwinęły się środki zaradcze.
Było już wspomniane, że za miesiąc reklama zniknie z tekstów forum więc nie będzie problemu. Większy problem to to, że wieczorem wciąż zaczyna się okres w którym ciężko coś tu przeczytać, ale i to jak zapowiedziano powinno się poprawić po zmianie serwera.
Także chwilowo trzeba pocierpieć :}
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9