Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
mduraj niestety to nie forum nikona, tu nikt tego nie łyknie chociaż na forumie nikona przestałem się spotykać z takimi głupotami od chyba 2 lat
A pytanie było o wołarki wszystkie oprócz nikona tak? Bo nie jarzę Twojego posta. A tal przy okazji - pewnie nie miałeś okazji pracować na Nx-ie, więc nie wiesz o czym piszę. Jak jestetś ignorantem to może się nie wypowiadaj.
mduraj, a korzystałeś z innych wywołarek? Bo nie opisałeś żadnej własności, której nie miałaby każda wywołarka. Bezpodstawne wyzywając innych od ignorantów pokazujesz wielką klasę...
mduraj, personalne ataki nie są mile widziane na tym forum. Proszę o zmianę tonu. kozidron, Ty też zbastuj nieco, bo odstraszasz nowych. Więcej wyważenia, nie ekstremy.
A pytanie było o wołarki wszystkie oprócz nikona tak? Bo nie jarzę Twojego posta.
Chodzi o to, że napisałeś, że jest "bezkonkurencyjny". Nie jest. A od konkurencji nieco jednak odstaje w dół. Jedyną cechą rzeczywiście wyróżniającą go in plus jest technologia U-Point.
A tal przy okazji - pewnie nie miałeś okazji pracować na Nx-ie, więc nie wiesz o czym piszę.
Ale ja miałem (nie)przyjemność pracować na NX2 i.. nie wiem o czym piszesz. Gdzie ta "doskonałość"? Być może jest tak subtelna, że jej nie zauważam? Być może... Co znaczy "bezkonkurencyjność"? W jakim aspekcie? Ceny?
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Paź, 2011
mduraj a ja mam podobne zdanie jak koledzy wyżej a ty wydaje mi się nie masz pojęcia o pracy na innych wołarkach, niestety wbrew twojej opinii świat się nie kończy na nx2 i takimi bzdurami jakie wypisujesz dowodzisz tylko, że mało widziałeś na oczy.
Poradzić ci mogę kolego mduraj, żebyś rozejrzał się w tym wątku i nawet w tej zakładce foruma, zajrzyj i zobacz z czego korzystają koledzy nawet ci co posiadają
nikony, twoja ignorancja do tematu szkodzi tylko tobie.
komor napisał/a:
bo odstraszasz nowych. Więcej wyważenia, nie ekstremy.
komor, gdzie w tym wątku ?
...że niby napisanie, iż takie ślepe uwielbienie ("bezkonkurencyjny", "doskonały") do systemowego nx2 nie przechodzi nawet na forumie nikona, to jest ta "ekstrema" ?
komor, polecam ci od czasu do czasu zajrzenie na inne forumy foto.
Co do reszty polecam częstsze zagladanie do komentów na głównej
Na tym forum równamy do onetu i neostrady, czy jak?
To,że merytorycznie masz miażdżącą rację w stosunku do wypowiedzi kogoś innego, to nie znaczy, że musisz do ekstremum wykorzystać wszystkie bzdury, nie masz pojęcia, mało widziałeś na oczy, twoja ignorancja itd. Zarobisz ostrzeżenie i tyle. A potem następne… Po prostu stonuj trochę, to wszystko.
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Paź, 2011
komor napisał/a:
nie masz pojęcia, mało widziałeś na oczy
komor, proszę cię, doczytaj kto pierwszy raz napisał w tym wątku:
mduraj napisał/a:
pewnie nie miałeś okazji pracować na Nx-ie, więc nie wiesz o czym piszę. Jak jestetś ignorantem to może się nie wypowiadaj.
komor, ja wiem, że moderator zawsze ma rację ale w tej kwestii się mylisz.
komor napisał/a:
Zarobisz ostrzeżenie i tyle. A potem następne…
jezeli na tym to ma polegać, pewnie zarobie
dodam, że to "ekstremu", o którym wspominasz w tym watku zgodnie z chronologią tyczyć się może tej wypowiedzi:
"mduraj niestety to nie forum nikona, tu nikt tego nie łyknie chociaż na forumie nikona przestałem się spotykać z takimi głupotami od chyba 2 lat "
Chłopie, to skoro uważasz, że to źle, iż facet tak napisał, to czemu sam używasz takiej retoryki i nie widzisz w tym nic złego? Nie chcesz, żeby Ci wylewano na głowę pomyje – nie wylewaj ich sam na innych. Trzeba naprostować błądzącego, a nie sklepać mu maskę. Popatrz na mnie – zamiast dać Ci warna i wrócić do pracy, to ja tłumaczę, wyjaśniam… :) Tracę czas i groch o ścianę, czy jednak coś z tego będzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9