Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Widzisz jaki jesteś wybiórczy? To, co dla Ciebie ważne, powinno być wyznacznikiem pracy modów i adminów. A to, co dla Ciebie nieistotne – to nie powinni się tym zajmować.
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Sie, 2011
komor napisał/a:
Widzisz jaki jesteś wybiórczy? To, co dla Ciebie ważne, powinno być wyznacznikiem pracy modów i adminów. A to, co dla Ciebie nieistotne – to nie powinni się tym zajmować.
nie no komor, ja nie będę sie kłócił z ortografią, nie mam takiego zamiaru, staram się panować nad moją dysortografią jak tylko mogę, jestem dumny z was wszystkich, że jesteście tacy wyczuleni na Polszczyznę, która kocham i staram się jej nie ranić.
Jesteś za każdym razem moim bohaterem jak mnie poprawiasz a jak w dym, że co post to jest co poprawiać. Zresztą komor ja uwielbiam tematy zastępcze, zgodnie z doktryną: "no spam, no fun"
Komor nie ma nic ważniejszego niż ortografia, niezależnie od języka
warn to akurat nie polszczyzna.
po prostu czasami niektórzy lubią pokroić chleb lornetką, a ty masz na to chyba zbyt niską tolerancję, plus język jakiego używasz do wyrażenia dezaprobaty, dla osób postronnych może wydać się nieco szorstki.
czesio lubi i tyle. dla mnie malunek wydał się ciekawszy niż setny obrazek robaka umieszczonego w mocnym punkcie, na zielonym tle. że czesio jest nieco zabawny w swojej opozycji do zasad.. bywa. niech idzie swoją drogą.
kozidron [Usunięty]
ghost napisał/a:
warn to akurat nie polszczyzna.
ghost ale ja nie mówie o tym poście (Komor dość często mnie poprawia i zresztą słusznie)
zresztą :
kozidron napisał/a:
Komor nie ma nic ważniejszego niż ortografia, niezależnie od języka
ghost napisał/a:
po prostu czasami niektórzy lubią pokroić chleb lornetką, a ty masz na to chyba zbyt niską tolerancję
ghost ale ty wiesz o czym mówisz tarktujesz ten temat, tylko w kategorii tego zdjęcia ? Bo ja się w ogóle nie odnoszę do tego zdjęcia a raczej do ogólnego "bajzlu".
ghost ależ oczywiście tolerancja to dość ciekawy termin do ogólnych poglądów Czesława na temat sztuki, rasizmu czy antysemityzmu.
ghost czytasz forum wybiórczo czy udajesz, że nie wiesz o co chodzi a może ty jesteś na tyle tolerancyjny, że poza tym "bajzlem" podzielasz tą rasistowska paplaninę o "spisku żydowskim", którą sączy Czesław w odniesieniu do krytyki nad nim samym.
Szczerze ghost, to jesteś jakiś czas na forumie i nie zauwazyłem u ciebie takich zapędów ale albo nie wiesz o co chodzi albo własnie jesteś tolerancyjny inaczej.
Powiem szczerze zmęczył mnie jad o spiskach Żydów z Czesiowych priwów i mam w dupie jak napisałem "priwów".
Ostatnio zmieniony przez kozidron Nie 07 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
kozidron, czy Ty aktualnie dostajesz jakieś rasistowskie teksty od Czesia albo przegapiłem gdzieś jakiś post w takim klimacie? Czy jednak odnosisz się do czasów dawniejszych?
kozidron [Usunięty]
cybertoman napisał/a:
Po kropce z duzej litery.
daj spokój cybertoman, po co to ciągnąć.
ghost
Rzeczywiście tak sobie myślę, że tolerancja powinna wiązać się też z tym, że powinno się pozwolić głosić komuś inne poglądy, nawet jeżeli są one nacjonalistyczne czy rasistowskie.
edit.
Komor masz już priva.
Ostatnio zmieniony przez kozidron Nie 07 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
...Własnie z takimi osobami miałem okazję tutaj się zetknąć. Nie sadzę, aby mieli oni inteligencję pokroju tych masywnych stworzeń i reagowali tylko na określone barwy tej grafiki. Raczej są oni dobrymi znawcami sztuki. No ale mogę się i też i mylić w odniesieniu do konkretnych już tych osób.
Lepiej, żeby sami się oni tutaj wypowiedzieli. Co do sposobów rozumienia dzieła.
@ kozidron, komor, cybertoman.
Dziekuję za ocenę dzieła i być może i głosowanie.
[ Dodano: Pon 08 Sie, 2011 07:25 ]
kozidron napisał/a:
Ja ze swojej strony gratuluje adminowi, teraz czekam na zdjęcie kupy psa lub kota po tej karmie jak na wyrok, bo takie zdjęcie nie będzie naruszało regulaminu.
Czekam też, na kolejne upomnienia jak jesteśmy podli, bo znęcamy się nad kimś kto inaczej patrzy na świat bo ma "troszku inaczej poukładane zwoje mózgowe", bo już co poniektórzy zapomnieli jakim oczami patrzy nań Czesław, człowiek który otwarcie głosił na forumie treści rasistowskie i antysemickie.
Naprawdę podziwiam krótką pamięć modów i mecenat admina(jak mnie wczoraj uświadomił Wujek), co śmieszniejsze prędzej ja mogę dostać worna albo bana za ton do admina i modów niż Czesiu za ten "bajzel"
Tobie kozidron powiem tyle.
- Inteligencja dziecka.
To co było kiedyś, - jak to wyolbrzymiasz -, że głosiłem rasizm, mija się z dawnymi faktami. Ja tylko wspomniałem dawno temu w wątku zdjęcia ludzi, o silnym zorganizowaniu świata przez mafijne grupy, przy okazji omawiania dominacji ich w wszelkich dziedzinach życia i artystycznego również. Te treści zostały zmoderowane, ja z kolei dostosowałem się do regulaminu forum. Miałem też czerwony pasek. Temat jest zamknięty.
Tyś teraz w ostatnich dyskusjach pod moimi fotkami galeryjnymi drążył te zagadnienia. Odpowiedziałem ci na priv, abyś przestał tak formulować odpowiedzi i nie prowokował, bo mnie w ten sposób ryglujesz. I nie mogę nic z sensem odpisać, ze względu na własna autocenzurę, która muszę zachowywać.
Wymoderowano.
Ostatnio zmieniony przez komor Pon 08 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13